• WOMEN Inc.
   
  WOMEN Inc. is hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. WOMEN Inc. agendeert, versterkt, verbindt & biedt podium.
 • Podium
   
  Het Podium is er speciaal voor jou. Een unieke plek waar vrouwen samenkomen en elkaar versterken. Toon lef en schrijf mee!
 • Prikbord
   
  Heb je een vraag, een tip of een aanbod? Plaats het op het prikbord en laat het netwerk voor je werken!
 • aanTafel
   
  Trek in een goed gesprek? Zet dromen om in durven en doen! Schuif aanTafel.
 

Visie en Missie

Visie
WOMEN Inc. streeft naar een wereld waarin vrouwen gelijkwaardig zijn aan mannen. Waar vrouwen volwaardig participeren in de samenleving en waar iedereen gelijke kansen heeft, ongeacht sekse. Dit komt niet alleen vrouwen ten goede, maar versterkt de samenleving in al haar facetten: haar economie en kennisniveau, welzijn en cultuur, veerkracht en potentie. 

Pas wanneer voor vrouwen de basis op orde is, geld en gezondheid, kunnen zij zich verder ontwikkelen. Daarom vormen deze twee thema’s de uitgangspunten van onze activiteiten.  

Missie
WOMEN Inc. is een onafhankelijk en uniek netwerk dat de rol en participatie van vrouwen in de Nederlandse samenleving vergroot. Dat doen we door concrete doelen te stellen, de weg ernaartoe te ontrafelen, gerichte acties bij betrokken partijen op de agenda te zetten en het proces in beweging te houden. Hierbij is de stem van vrouwen leidend.