• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!

WOMEN Inc. workshop: Me Marketing

30 november -1

Workshop Me Marketing van WOMEN Inc., waarin vrouwen inzicht krijgen in hoe beeldvorming precies werkt.
De meeste vrouwen vinden het lastig om zichzelf te profileren of te ‘verkopen’. Profileren wordt vaak gezien als “jezelf opblazen” en dat ervaren vrouwen als jezelf beter voor doen dan dat je bent in plaats van authentiek zijn. Vrouwen zijn relatief meer bezig met de inhoud van hun werk en met het goed functioneren van hun team. Maar een feit is dat, hoe verder je komt in je loopbaan, hoe meer het aankomt op de credits opeisen voor wat je kan en doet. Als vrouw is het dus belangrijk dat je leert hoe je jezelf moet positioneren en ‘verkopen’. Inspirerende rolmodellen zijn hierbij van groot belang. Tijdens de workshop leren vrouwen wat belangrijk is om een goede indruk te maken en op welke punten je als vrouw extra bewust moet zijn om goede keuzes hierin te kunnen maken. We oefenen met een persoonlijke pitch en deelnemers gaan naar huis met praktische tips hoe ze die pitch kunnen voorbereiden en verbeteren.

"HOE VERDER JE IN JE LOOPBAAN KOMT, HOE BELANGRIJKER HET WORDT OM CREDITS OP TE EISEN VOOR WAT JE KAN EN DOET."

Tijdens deze workshop confronteert WOMEN Inc. jou met de effectiviteit van je huidige 'Me Marketing' strategie. Aan de hand van korte filmopnames wordt besproken hoe bekende vrouwen zichzelf presenteren en hoe zij overkomen. Wat is het effect van hun presentatie? Wat zijn de valkuilen waar je op moet letten? Wat zijn aandachtspunten? En wat werkt juist heel goed?

Op basis van de informatie en tips die tijdens het eerste uur aan bod komen ga je vervolgens zelf aan de slag. Wat zijn jouw eigen kwaliteiten en talenten? Leer hoe je jezelf krachtiger kunt presenteren. Op welke wijze profileer je jezelf optimaal en wanneer? Door middel van enkele oefeningen geven de deelnemers elkaar feedback. Tot slot zal met de hele groep besproken worden wat de verschillende bevindingen waren, zodat iedereen daarvan kan leren.

Na afloop van de workshop ben je in staat jezelf steviger en duidelijke te presenteren, zowel in je werk als privé.

Ben je geïnteresseerd in de WOMEN Inc. workshop Me Marketing? Neem dan contact op met Nienke Hagenbeek (Manager Financiën en Relatiebeheer) voor een workshop Me Marketing
E nienke@womeninc.nl
T 020 788 42 31
www.womeninc.nl