WOMEN Inc. 26 mei op de Zuidas

29 april 2014

"Ongelijke beloning is anno nu niet meer acceptabel", aldus Jannet Vaessen. 

 

Daarom organiseert WOMEN Inc. aanstaande maandag 26 mei een interactieve expertmeeting onder leiding van Jort Kelder op de Zuidas. 

 

In de Nieuwe Poort gaan de volgende hoofdgasten samen met de zaal in discussie over het onderwerp ongelijke beloning: Siebrand Bisschop (Senior Adviseur College voor de Rechten van de Mens), Keklik Yücel (Tweede Kamerlid en initiatiefnemer wetsvoorstel gelijke beloning) en Paulien Osse (Directeur Loonwijzer).


Vind jij ook dat ongelijke beloning anno nu niet meer acceptabel is en wil jij meer weten over hoe je het beloningsverschil kunt aanpakken? Meld je dan nu direct aan via deze link: https://www.womeninc.nl/vrijepagina/zuidas/

 

Win een jaar lang advies & begeleiding

Wil je bij jouw organisatie beloningsverschillen terugdringen, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Geef dan bij je aanmelding aan waarom je het belangrijk vindt dat beloningsverschillen bij jouw bedrijf worden aangepakt. Op 26 mei maken we bekend welke organisaties een ‘eerste hulp bij beloningsbeleid’ winnen, waarmee organisaties een jaar lang gratis begeleiding krijgen van het College voor de Rechten van de Mens.

Meer informatie over de campagne vind je op: https://www.womeninc.nl/loonverschil