• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!

Vragenlijst de 100 vrouwen van Nederland

30 november -1

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor ‘DE 100 VROUWEN VAN NEDERLAND.’ Jij bent een van de vrouwen die we hebben uitgenodigd om hun stem te laten horen namens alle vrouwen van Nederland.

‘Dé 100 vrouwen van Nederland’
Door onderstaande vragenlijst in te vullen help je WOMEN Inc. een uniek panel samen te stellen dat de behoeften van Nederlandse vrouwen in kaart brengt. Jouw antwoorden op de vragen hebben we nodig om het panel 'De 100 vrouwen van Nederland' zo samen te stellen dat het klopt volgens de statistieken van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Op die manier vormt WOMEN Inc. samen met jou en 99 andere vrouwen een krachtig meetinstrument dat inzicht geeft in waar vrouwen behoefte aan hebben en waar WOMEN Inc. verandering en beweging moet gaan organiseren bij politiek, bedrijfsleven en media. Wat heb jij nodig om je te ontwikkelen en je kansen te vergroten? Welk verhaal schuilt er achter de cijfers? Wie is de gemiddelde Nederlandse vrouw en wat heeft ze nodig?Onze vraag aan jou
We willen jou vragen of je een aantal vragen wilt invullen zodat we weten wie jij als ‘één van dé 100 vrouwen van Nederland’ bent. Het spreekt voor zich dat we zeer vertrouwelijk omgaan met jouw gegevens. Daarnaast willen we je vragen om dit nieuws over ‘Dé 100 vrouwen van Nederland’ nog voor jezelf te houden, want pas rond 7 maart willen we hiermee naar buiten treden.

Vul hieronder de vragen in voor maandag 24 februari a.s. zodat we jou leren kennen.