Vacature: Programmamanager (m/v/x) // (0,8 fte)

11 november 2019


Vacature: Programmamanager (m/v/x) // (0,8 fte)

Stichting WOMEN Inc. is op zoek naar een enthousiaste programmamanager die verantwoordelijk is voor de aansturing van projectteams en specifieke programmalijnen op thema’s als inclusiviteit, zorgvriendelijk werkgeverschap en stereotypering op de arbeidsmarkt.
 

Over WOMEN Inc.

WOMEN Inc. streeft naar een wereld waarin het voor je kansen niet uitmaakt of je een meisje of jongen bent. Dat is nu nog wel het geval. Vrouwen zorgen nog altijd twee keer zoveel als mannen, verdienen minder dan mannen én ze hebben geen gelijke kansen op gezondheid omdat de gezondheidszorg voornamelijk is gebaseerd op het mannenlichaam. WOMEN Inc. zet zich al jaren in om op deze thema’s verbetering te bewerkstelligen. Dit doen we door vrouwen en mannen zelf aan te spreken en door onderwerpen breder maatschappelijk op de agenda te zetten, bij politici, media, het bedrijfsleven, instituten, wetenschappers en de overheid.


Wat is je rol?

Je bent als Programmamanager verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding aan het projectteam van een specifieke programmalijn cq project zowel in-als extern gericht, als op inhoudelijk, organisatorisch en financieel gebied. Je beheert de relatie met de samenwerkende financiële en inhoudelijke samenwerkingspartners. Je houdt overzicht, bewaakt budgetten en deadlines en bent eindverantwoordelijk voor de realisatie van alle onderdelen binnen de programmalijnen cq projecten. 


Met wie werk je samen? Hoe ziet je team er uit?

De inhoudelijke koers van het desbetreffende project of programmalijn wordt bepaald door de Coördinator Strategie & Impact waar je als programmamanager nauw mee samen werkt.
Als programmamanager ben je onderdeel van de afdeling Programmamanagement met in totaal 4 programmamanagers en 1 projectassistent en is de Coördinator Programmamanagement jouw leidinggevende.


Wat ga je doen?

 • Verantwoordelijk voor de voortgang en procesbewaking van de programmalijn cq project.
 • Verantwoordelijk voor het financiële overzicht van de programmalijn cq project
 • Verantwoordelijk voor het dagelijkse contact en inzet van de verschillende samenwerkingspartners en fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen.
 • Houdt contact met de verschillende werkgroepen binnen een programmalijn/project over de voortgang en besproken zaken zodat jij als programmamanager altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen
 • Verantwoordelijk voor het voorzitten van het programmalijn- cq projectoverleg
 • Verantwoordelijk voor het bepalen van de agenda voor de verschillende interne en/of externe overleggen ism de Coördinator Strategie & Impact van WOMEN Inc. die verantwoordelijk is voor de strategische koers van de activiteiten.
 • Treedt daar van toepassing op als woordvoerder van een programmalijn cq project door aanwezig te zijn bij bijeenkomsten of events, en eventueel ook bij mediaoptredens.
 • Zorgen voor verbinding met het WOMEN Inc. team door hen op passende momenten mee te nemen in de voortgang en het vieren van de successen
 • Betrekt de project-assistent bij het uitvoeren van de werkzaamheden en delegeert taken.
   

Wat breng je mee?

 • Minimaal HBO werk- en denk niveau
 • Affiniteit met de doelgroep/vrouwenzaak
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in projectmanagement
 • Sterk financieel bewustzijn en ervaring met financieel beheer 
 • Kennis van Excel
 • Een pro-actieve houding, stressbestendig en flexibiliteit in handelen en denken
   

Wanneer?

Startdatum: januari 2020


Wat bieden we?

Een zeer gevarieerde functie in een inspirerende omgeving met gedreven professionals. Salarisindicatie: € 3.031 - €3.281 bruto op basis van 40 uur per week. Het betreft een tijdelijke functie voor 4 dagen (0,8 fte) voor de duur van 6 maanden met de mogelijkheid tot een verlenging. Het is niet mogelijk om de functie op freelance basis in te vullen. 


Wie zoeken wij?

Je past goed binnen WOMEN Inc. als je binnen een groeiende en dynamische organisatie met gedreven collega's wil werken. Je bent iemand die vooruit denkt en pro-actief handelt. Je houdt ervan dingen uit te proberen en werkt niet volgens een vast stramien. Je bent bovenal sociaal, enthousiast en creatief. 

We willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen. 
 

Enthousiast? 

Stuur voor 2 december een mail met CV en motivatie ter attentie van Roxana Bottse naar werk@womeninc.nl waarin je duidelijk maakt waarom jij de aangewezen persoon bent voor deze functie. Bij vragen over de vacature kun je telefonisch contact opnemen op maandag en donderdag via telefoonnummer 020-788 4231.

Aqcuisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd.