Vacature: Junior medewerker Marketing & Communicatie (m/v/x) // (0,6-0,8 fte)

19 april 2019

Stichting WOMEN Inc. zoekt ter versterking van het Marketing & Communicatieteam (tijdelijk) een Junior Medewerker. 
 

Over WOMEN Inc.

WOMEN Inc. streeft naar een wereld waarin het voor je kansen niet uitmaakt of als meisje of als jongen geboren wordt. Dat is nu nog wel het geval. Vrouwen zorgen nog altijd twee keer zoveel als mannen, verdienen minder dan mannen én ze hebben geen gelijke kansen op gezondheid omdat de gezondheidszorg voornamelijk is gebaseerd op het mannenlichaam. WOMEN Inc. zet zich al jaren in om op deze thema’s verbetering te bewerkstelligen. Dit doen we door vrouwen en mannen zelf aan te spreken en door onderwerpen breder maatschappelijk op de agenda te zetten, bij politici, media, het bedrijfsleven, instituten, wetenschappers en de overheid. 
 

Wat ga je doen? 

Als junior medewerker ga jij het team ondersteunen bij allerlei werkzaamheden op het gebied van marketing & communicatie. Van het schrijven van uitnodigingen voor onze evenementen, het werven van bezoekers voor die evenementen, het maken van social media content tot het bijhouden van onze website en het versturen van de nieuwsbrief. Je neemt zelf initiatief en pakt zaken voortvarend op. Je krijgt de kans om binnen een dynamische omgeving veel te leren over het marketing & communicatievak en werkt mee aan prikkelende campagnes. Je kunt goed (en foutloos) schrijven en vindt het leuk om zelf content te maken en hier het initiatief voor te nemen. 
 

Je kunt goed zelfstandig werken, weet je snel dingen eigen te maken en weet hoe Google werkt. Je bent nieuwsgierig, zorgvuldig in contacten en positief ingesteld. Een beetje werkervaring is fijn, maar niet het belangrijkste. 
 

Functie-eisen:

  • Minimaal HBO werk- en denk niveau (opleiding communicatie/marketing/journalistiek); 
  • Een jaar werkervaring op het gebied van communicatie / social media;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift; 
  • Je schrijft foutloos Nederlands;
  • Affiniteit met maatschappelijke thema’s. 
     

Let op: Het betreft een tijdelijke functie voor 6 maanden tot en met 31 oktober. 


Wanneer?

Startdatum: zo snel mogelijk.


Wat bieden we?

WOMEN Inc. biedt een informele werksfeer met gedreven collega's, een gezamenlijk maatschappelijk ideaal en bijzondere projecten. Salarisindicatie: € 2.208,00 - tot maximaal € 2.487,00 bruto op basis van 40 uur per week. 


Enthousiast? 

Stuur zo snel mogelijk (uiterlijk 29 april) een mail met CV en (korte) motivatie ter attentie van Roxana Bottse naar werk@womeninc.nl waarin je duidelijk maakt waarom jij de aangewezen persoon bent voor deze functie. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Maria van Tongeren of Isabella Aniorte Tjepkema via 020-7884231.