Vacature: Financieel administratief medewerker (24 uur, 0,6fte) (m/v/x)

16 april 2019

Stichting WOMEN Inc. is op zoek naar een enthousiaste

Financieel administratief medewerker (24 uur, 0,6fte)

die ons team komt versterken.

 

Als financieel administratief medewerker ben je de administratieve duizendpoot die verschillende processen in goede banen weet te leiden. Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie en ondersteunt bij het relatiebeheer en de rapportages van verschillende projecten richting overheden, fondsen, bedrijfsleven en particuliere donateurs. Je werkt nauw samen met de boekhouder en legt verantwoordelijkheden af aan de Manager Partnerships & Finance.

 

WOMEN Inc. is een groeiende en dynamische maatschappelijke organisatie met gedreven collega's. Je bent iemand die vooruit denkt en niet afwachtend is. Je bent een zelfstandige en enthousiaste medewerker die ervan houdt om dingen uit te proberen. Je moet goed om kunnen gaan met eventuele ad hoc taken die nodig zijn ter ondersteuning van de Manager Partnerships & Finance of de Boekhouder. Je bent bovenal sociaal, communicatief en flexibel.

 

Wat ga je doen?

Als Financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor:

 • De debiteurenadministratie (o.a. verwerken in administratie, debiteurenbeheer) en de crediteurenadministratie (o.a. verwerken/coderen inkoopfacturen, plaatsen en monitoren inkoopfacturen in workflow voor goedkeuring), kasboek beheer en verwerking, verwerking dagboekmutaties;
 • Het assisteren bij het rapportageproces van projecten incl. het signaleren van rapportagemomenten en het opstellen van een planning- en administratiesysteem; 
 • Het controleren en monitoren van het urenregistratiesysteem en opstellen van week- en maandrapportages;
 • Assisteren van de boekhouder bij managementrapportages, liquiditeitsprognose, jaarrekening etc.;
 • Nauw samenwerken met en ondersteunen van de boekhouder en Manager Partnerships & Finance;
 • Ondersteunen van het Management Team bij administratieve processen of aanvragen van keurmerken etc.


Wat breng je mee? 

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare relevante werkervaring (in een dynamische omgeving);
 • Proactief en zelfstandig;
 • Cijfermatig sterk, nauwkeurig en leergierig;
 • Boekhoudkundig aangelegd;
 • Goede beheersing van Excel (harde eis);
 • Kennis en kunde van AFAS of boekhoudsysteem (aantoonbaar);
 • Inzicht en kennis van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied;
 • Goede communicatieve vaardigheden intern en extern (o.a vertaling naar het team);
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wanneer?

Startdatum: zsm (in overleg)

 

Wat bieden we?

Een zeer gevarieerde functie voor 24 uur per week, in een inspirerende omgeving met gedreven professionals. Salarisindicatie: € 2.800,00 - € 3.031,00 bruto op basis van 40 uur per week. Het betreft een tijdelijke functie voor 7 maanden (in verband met de Wet werk en zekerheid) met de mogelijkheid tot een verlenging. Het is niet mogelijk om de functie op freelance basis in te vullen. Voor de functie zijn zowel vrouwen als mannen welkom om te solliciteren. 

 

WOMEN Inc.

WOMEN Inc. streeft naar een wereld waarin het voor je kansen niet uitmaakt of als meisje of als jongen geboren wordt. Dat is nu nog wel het geval. Vrouwen zorgen nog altijd twee keer zoveel als mannen, verdienen minder dan mannen én ze hebben geen gelijke kansen op gezondheid omdat de gezondheidszorg voornamelijk is gebaseerd op het mannenlichaam. WOMEN Inc. zet zich al jaren in om op deze thema’s een verbetering te bewerkstelligen. Dit doen we door vrouwen en mannen zelf aan te spreken en door onderwerpen breder maatschappelijk op de agenda te zetten, bij politici, media, het bedrijfsleven, instituten, wetenschappers en de overheid. 

 

WOMEN Inc. is een stichting die voor haar financiële basis aangewezen is op subsidies vanuit overheden/gemeenten, subsidies vanuit fondsen zoals de Nationale Postcode Loterij, Instituut Gak en Bernard van Leer Foundation en partnerships met bedrijfsleven. Daar is sinds 2016 ook de introductie van een particulier donatieprogramma bijgekomen, het Funding Mothers netwerk.

 

Zie voor meer informatie ook www.womeninc.nl.

 

Enthousiast? 

Stuur zo snel mogelijk een mail met CV en motivatie ter attentie van Roxana Bottse naar werk@womeninc.nl waarin je duidelijk maakt waarom jij de aangewezen persoon bent voor deze functie. Bij vragen over de vacature kun je telefonisch contact opnemen op maandag en woensdag via telefoonnummer 020-788 4231.