• WOMEN Inc.
   
  WOMEN Inc. is hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. WOMEN Inc. agendeert, versterkt, verbindt & biedt podium.
 • Podium
   
  Het Podium is er speciaal voor jou. Een unieke plek waar vrouwen samenkomen en elkaar versterken. Toon lef en schrijf mee!
 • Prikbord
   
  Heb je een vraag, een tip of een aanbod? Plaats het op het prikbord en laat het netwerk voor je werken!
 • aanTafel
   
  Trek in een goed gesprek? Zet dromen om in durven en doen! Schuif aanTafel.

Qidos & WOMEN Inc. ontwikkelen online quick scan ‘Zorgvriendelijk Werkgeverschap’ met tools & tips

4 november 2016


Werkgevers die willen besparen op torenhoge kosten wegens ziekteverzuim of uitval van werknemers vanwege stress of burn-out, doen er goed aan om hun personeelsbeleid zorgvriendelijk te maken. Om werkgevers verder te ondersteunen met het ontwikkelen van zorgvriendelijk personeelsbeleid, lanceerden Qidos en WOMEN Inc. in opdracht van ministerie van SZW afgelopen maandag tijdens de arbeid en zorgbijeenkomst de online scan ‘Zorgvriendelijk Werkgeverschap’ voor werkgevers.


Vanaf 4 november kunnen zij op de website www.zorgvriendelijk.nl een quick scan doen waarin wordt nagegaan hoe zorgvriendelijk hun organisatie is. In de quick scan beantwoorden werkgevers vragen over onder meer de balans tussen werk en privé, zorg voor kinderen en anderen en het ontwikkelen van talent van werknemers. De scan levert een rapportage met uitkomsten en tips ter verbetering op. 

Zorgvriendelijk.nl is in opdracht van Ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid uitgevoerd en ontwikkeld door Qidos & WOMEN Inc.