Versterk jezelf aanTafel!

1 maart 2018

 

Er is een nieuwe aanTafel website! Bekijk hem hier!

 

Heb je zin in een goed gesprek met vriendinnen of vrouwen die je (nog niet) kent? Even over iets anders praten en elkaar een (energie)boost geven? Schuif dan aanTafel! Bij aanTafel ga je met elkaar in gesprek aan de hand van een van de draaiboeken: Doel, Lef of Netwerk. Heel simpel en succes gegarandeerd. Lees meer (link naar Hoe werkt het pagina)

 

Afgelopen jaar hebben we veel feedback verzameld over aanTafel dit heeft geleid tot onder andere een vernieuwd draaiboek, een video die binnenkort gelanceerd zal worden en een nieuwe website!

 

Met de vernieuwde website is o.a. het inschrijfproces voor deelnemers eenvoudiger, het organiseren van een gesprek korter en overzichtelijker en het contact leggen met deelnemers makkelijker.

 

Ook is het vanaf nu mogelijk om een aanTafel gesprek op thema te organiseren. Bijvoorbeeld een Lefgesprek over het thema Gezondheid of een Doelgesprek op het thema Vrijheid. Dit maakt het mogelijk om aan te sluiten bij nationale dagen en thema’s, zoals bijvoorbeeld Bevrijdingsdag of Dag van de Mantelzorg.

 

De website heeft een nieuwe look en feel gebaseerd op drie belangrijke pijlers: Verbondenheid, toegankelijkheid en overzichtelijkheid.

 

 

VERBONDENHEID

 

Tijdens een aanTafel gesprek deel je jouw ervaringen met andere vrouwen. Je ontvangt tips, ideeën en nieuwe inzichten van de vrouwen bij jou aanTafel. Het is nu nog makkelijker om na het gesprek met elkaar in contact te blijven. Op de website zullen ook steeds vaker persoonlijke verhalen uitgelicht worden.

 

 

 

TOEGANKELIJK

 

Inschrijven voor een gesprek is nu nog sneller en simpeler. Wil je deelnemen aan aanTafel. Kijk op de Schuif aanTafel pagina en meld je aan voor het gesprek. Er is alleen je naam en je emailadres nodig. Voeg naar keuze je telefoonnummer toe, zodat de gespreksleider contact met je kan opnemen mocht dat nodig zijn.

 

 

 

OVERZICHTELIJK

 

Op de Schuif aanTafel pagina zijn de gesprekken die nog deelnemers zoeken gekleurd en de gesprekken die vol zijn zijn grijs. Zo heb je een duidelijk beeld van waar jij kunt aanschuiven. Is er geen gesprek in jouw buurt, dan kun je ook heel gemakkelijk een gesprek aanmaken en een gespreksleider vragen. Een gespreksleider uit de buurt schuift dan aan bij jouw gesprek.

 

 

 

 

Heb jij jouw volgende gesprek al gepland? Probeer het nu uit!

Met jouw gesprek zorg je dat vrouwen in heel Nederland zichzelf en elkaar kunnen versterken en draag je bij aan gelijke kansen voor vrouwen en mannen in Nederland! Bedankt!

Mocht je vragen hebben over de nieuwe website laat het Niki (of Hardin) weten via aantafel@womeninc.nl