• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!

Dr. Loes Visser in RTL Late Night!

2 februari 2015

We zijn zo trots op onze dr. Loes Visser. Ze was te gast bij RTL Late Night en vertelde over sekseverschillen bij medicijngebruik. Zoals Humberto Tan het uitlegt: "Een pilletje dat goed werkt bij een man, kan juist bij een vrouw een averechts effect hebben. 
 Op 29 januari 2015 organiseerden we de talkshow 'Proefpersonen gezocht m/v' met o.a. dr. Loes Visser. Deze bijeenkomst is onderdeel van een bewustwordingstour langs universitair medisch centra in Nederland. WOMEN Inc. organiseert deze tour namens de Alliantie Gender & Gezondheid om aandacht te vragen voor gender en sekseverschillen in de gezondheidszorg. 

Blijf op de hoogte!

Op 7 maart heeft WOMEN Inc. tijdens een belangrijke bijeenkomst over de toekomst van de gezondheidszorg de krachten gebundeld om van start te gaan met een landelijk actiejaar ‘gendersensitieve gezondheidszorg’. Wij pleiten voor een gezondheidszorg op maat, waarbij verschillen tussen mannen en vrouwen in ziekte en gezondheid beter worden gemaakt. Dit doen wij in nauwe samenwerking met de Alliantie Gender & Gezondheid, een samenwerkingsverband met hoogleraren en medisch specialisten die zich al jaren inzetten voor het (h)erkennen van m/v verschillen in de gezondheidszorg. 

»Lees meer over Gender & Gezondheid