Blijf op de hoogte van De tafel van één!

9 oktober 2014

Vrouwennetwerk WOMEN Inc. gaat zelfstandig door met De tafel van één. Daarom kan je vanaf nu al het nieuws over De tafel van één volgen via de kanalen van WOMEN Inc. 

De tafel van één gaat door!
De afgelopen drie jaar is De tafel van één georganiseerd door WOMEN Inc. in samenwerking met veel lokale en maatschappelijke organisaties en in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De rijkssubsidie voor De tafel van één houdt eind dit jaar op, maar WOMEN Inc. gaat zelfstandig door met het aanbieden van De tafel van één aan gemeenten. We hebben namelijk ontzettend mooie resultaten behaald met De tafel van één. Wist je dat 20% van de deelnemers een (betaalde) baan heeft gevonden of een opleiding is gaan volgen? Meer resultaten en verhalen van oud-deelnemers vind je hier.

Wat doet WOMEN Inc nog meer?
WOMEN Inc. vergroot de kansen van alle vrouwen in Nederland. Dit doen we door allerlei activiteiten te organiseren zoals De tafel van één, workshops onderhandelen, netwerkgesprekken en nog veel meer. Ook vragen we aandacht voor onderwerpen die vrouwen belangrijk bij politici, media, bedrijfsleven, instituten, wetenschappers en overheden. Versterk jezelf en elkaar en sluit je aan!

Blijf op de hoogte! 
Ben je fan of volger van De tafel van één op social media? Deze kanalen zullen binnenkort verdwijnen, maar je kan fan of volger worden van onze WOMEN Inc. FacebookpaginaTwitter, Google+, YouTube, Pinterest of LinkedIn! Vanaf nu zullen we daar nieuws over De tafel van één delen en nog veel meer nieuws om jezelf en elkaar te versterken.