• WOMEN Inc.
   
  WOMEN Inc. is hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. WOMEN Inc. agendeert, versterkt, verbindt & biedt podium.
 • Podium
   
  Het Podium is er speciaal voor jou. Een unieke plek waar vrouwen samenkomen en elkaar versterken. Toon lef en schrijf mee!
 • Prikbord
   
  Heb je een vraag, een tip of een aanbod? Plaats het op het prikbord en laat het netwerk voor je werken!
 • aanTafel
   
  Trek in een goed gesprek? Zet dromen om in durven en doen! Schuif aanTafel.

Nationale Postcode Loterij

6 mei 2015

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen. Inmiddels spelen 2,5 miljoen Nederlanders mee met de loterij. Zij maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen de deelnemers 95 goededoelenorganisaties met de helft van de lotprijs.

 

Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 5,1 miljard euro aan mens en natuur gegeven. UNICEF, Voedselbanken Nederland, het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International, Natuurmonumenten, Artsen zonder Grenzen en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun. Sinds 2005 is het format van de Postcode Loterij ook actief in het Verenigd Koninkrijk en Zweden, waar de People’s Postcode Lottery en de Svenska PostkodLotteriet fondsen werven voor goede doelen. In Nederland werkt de Nationale Postcode Loterij samen met de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij binnen de Goede Doelen Loterijen. Novamedia/Postcode Loterijen is de op twee na grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld.

 

Sinds 2013 ontvangt WOMEN Inc. een bijdrage van de Postcode Loterij. Ook in 2017 mocht WOMEN Inc. weer op een geweldige bijdrage rekenen. Tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala, dat dit jaar op 6 februari plaatsvond, zijn de goede doelen bekend gemaakt die van de Nationale Postcode Loterij een donatie ontvangen. Vier jaar geleden werd al bekend dat WOMEN Inc. 5 jaar lang met een jaarlijkse bijdrage ondersteund zou worden. Deze keuze is gemaakt op basis van het werk dat WOMEN Inc. doet op het gebied van het bevorderen van de sociale cohesie in de Nederlandse samenleving. WOMEN Inc is een agenderend netwerk dat namens steeds meer vrouwen spreekt en activiteiten ontwikkeld waarbij vrouwen zichzelf kunnen versterken en daarmee de positie van alle vrouwen in heel Nederland.

 

WOMEN Inc. wil alle deelnemers van de Postcode Loterij bedanken voor deze geweldige bijdrage. Hierdoor kunnen we nog meer vrouwen in Nederland versterken!

 

Wil je meer informatie over de Nationale Postcode Loterij en haar goede doelen, kijk dan op www.postcodeloterij.nl.

Volg de Nationale Postcode Loterij ook op Twitter en Facebook.