• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!

4 manieren om Internationale Vrouwendag 2017 te vieren

1 maart 2017

 

Wereldwijd staat 8 maart in het teken van strijdbaarheid en gelijkheid van de vrouw. In Nederland maakt het voor je kansen nog steeds uit of je een man of een vrouw bent. Wil je dit veranderen? Laat je dan horen op Internationale Vrouwendag. Wij geven vier tips!


1. Stem voor gendergelijkheid

Welke politieke partij maakt zich hard voor vaderschapsverlof? Wie heeft gelijke kansen op gezondheid hoog op de agenda staan? Welke partijen dragen bij aan gendergelijkheid? De antwoorden op deze vraag hebben wij voor jullie verzameld in de scan ‘Stem voor gendergelijkheid’.

15 maart is een belangrijk moment waar wij de koers van Nederland voor de komende 4 jaar mede mogen bepalen. Op wie stem jij?

 

Stem voor #gendergelijkheid!

 

2. Schuif aanTafel

Wil jij je netwerk vergroten of heb je juist behoefte aan meer lef? Speciaal voor Internationale Vrouwendag hebben gespreksleiders door het hele land een doel, lef of netwerkgesprek gepland. Versterk jezelf én elkaar door bij jouw in de buurt aanTafel te schuiven!

 

Schuif aanTafel op Internationale Vrouwendag

 

3. #SheMeansBusiness

Speciaal voor Internationale Vrouwendag gaat Facebook live uitzenden vanuit meer dan 50 landen! De hele dag staat vrouwelijk ondernemerschap centraal en zullen rolmodellen en invloedrijke vrouwen miljoenen kijkers inspireren. Namens Nederland maakt WOMEN Inc. een programma over de winst van zorgvriendelijk werkgeverschap. Kijk mee om 12.30 uur op 8 maart en kom erachter wat zorgvriendelijk werkgeverschap voor jou kan betekenen!

 

4. Ga erop uit

Er is een hoop te beleven en te doen op Internationale Vrouwendag. Door het hele land worden er verschillende bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd om deze bijzondere dag te vieren. Wij selecteerden vijf bijzondere bijeenkomsten in verschillende steden:

 

Bekijk alles over Internationale Vrouwendag