• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!
Ambassadeur

Magalie A. Hooi

Rijswijk

"Haal uit het leven wat erin zit" Ik ben Magalie Hooi, een creatieve duizendpoot. Mijn roots liggen op Curaçao en Dominica (niet te verwarren met de Dominicaanse Republiek). Na mijn studie Commerciële Economie kwam ik in de bankensector terecht. Daar heb ik geleerd om met verschillende mensen om te gaan en oog te hebben voor persoonlijke verschillen. Mijn interesse in mensen is steeds meer gaan groeien en door mijn oprechte belangstelling in mensen heb ik vaak inspirerende gesprekken. Ik kom vaak in contact met vrouwen op seminars en tijdens mijn werk als styliste. Gedurende de gesprekken die gevoerd worden, merk ik dat vrouwen elkaar meer moeten gaan ondersteunen en empoweren. Als gespreksleider wil ik op een laagdrempelige manier vrouwen met elkaar in contact brengen en laten profiteren van elkaars inzichten. Het leven is een groeiproces en ik wil tegelijkertijd met mijn eigen groei, vrouwen stimuleren om vanuit hun eigen bewustwording keuzes te maken die goed voor ze zijn. Ik ben WOMEN Inc. ambassadeur!

Ambassadeurs zijn vrouwen die WOMEN Inc. vertegenwoordigen bij jou in de buurt. Door het hele land vertellen ze over WOMEN Inc. en halen op wat er leeft. Op evenementen, bij netwerken of allerlei andere plekken waar vrouwen samen komen.

Lees meer over de ambassadeurs van WOMEN Inc.