Ambassadeur

Georgina van Dijk

Schoorl

In sommige landen is het nog steeds heel normaal dat de vrouwen uit het dorp bij elkaar komen en met elkaar praten over alle dagelijkse problemen die ze ervaren. De jongere vrouwen leren van de oudere vrouwen over onderwerpen als de relatie met je partner, bevalling en opvoeding. De oudere vrouwen leren van de jongere vrouwen hoe ze kunnen innoveren en moderniseren en over specifieke onderwerpen opener kunnen praten. De vrouwen onderling kunnen elkaar verder helpen en steunen wanneer nodig.

Maar door de individualisering van de samenleving merk ik dat deze prachtige manier van ontwikkelen nog maar weinig voorkomt. Terwijl ik juist om mij heen hoor dat er zoveel vrouwen zijn die behoefte hebben aan hulp, steun, sturing, inspiratie en bewustzijn.

Wil jij graag weten hoe je loonsverhoging vraagt? Of als vrouw financieel onafhankelijk kan worden/zijn in je relatie? Of wil je graag weten hoe je de zorg thuis voor de kinderen kan verdelen met je partner? Ook instellingen, bedrijven en stichtingen zijn welkom om met vragen te komen! Want hoe creëer je inclusiviteit op de werkvloer? Wat kan jouw bedrijf doen om de loonkloof tussen man en vrouw te verkleinen?Als ambassadeur Alkmaar voor WOMEN Inc. hoop ik een bijdrage te kunnen leveren door een platform aan te bieden voor vrouwen om bij elkaar te komen en te praten. Laten we weer een community creëren voor vrouwen waarin ze 100% zichzelf durven en kunnen zijn en wij elkaar kunnen steunen en helpen jouw toekomst te ontwerpen zoals jij graag wilt.


aanTafel gesprekken van Georgina van Dijk

Georgina heeft nog geen gesprekken bijgewoond of georganiseerd