• WOMEN Inc.
   
  WOMEN Inc. is hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. WOMEN Inc. agendeert, versterkt, verbindt & biedt podium.
 • Podium
   
  Het Podium is er speciaal voor jou. Een unieke plek waar vrouwen samenkomen en elkaar versterken. Toon lef en schrijf mee!
 • Prikbord
   
  Heb je een vraag, een tip of een aanbod? Plaats het op het prikbord en laat het netwerk voor je werken!
 • aanTafel
   
  Trek in een goed gesprek? Zet dromen om in durven en doen! Schuif aanTafel.

Diana van de Rijt-Goudsmit

Sint-Oedenrode
 

Ambassadeur van Women Inc per medio juni 2016. Buddy bij de Tafel-van-Een in Eindhoven sinds 2014. JumpMovement Professional sinds 2015. Beëdigd Makelaar o.z. sinds 1992. Bestuurder en Lid Raad van Toezicht bij diverse instellingen. Secretaris Roois Cultureel Erfgoed. Kortom een duizendpoot. Ik vind het belangrijk dat vrouwen in Nederland (eigenlijk in de hele wereld) voor zichzelf op (kunnen) komen, zodat ze hun eigen leven kunnen leven op de wijze die ze zelf willen. Dat geldt voor jonge vrouwen, maar ook 50+ vrouwen. Daar wil ik me graag voor in zetten. Ik ben WOMEN Inc. ambassadeur!

Ambassadeurs zijn vrouwen die WOMEN Inc. vertegenwoordigen bij jou in de buurt. Door het hele land vertellen ze over WOMEN Inc. en halen op wat er leeft. Op evenementen, bij netwerken of allerlei andere plekken waar vrouwen samen komen.

Lees meer over de ambassadeurs van WOMEN Inc. 


Wil je meer weten over Diana van de Rijt-Goudsmit? Log in of maak een profiel aan