Ra Ra Hoe kan dat? // Plekken vrij gekomen!

ER ZIJN NOG BEPERKTE PLEKKEN BESCHIKBAAR GEKOMEN!

Tijdens deze avond draait het om het ontdekken van de vooroordelen en stereotypen die we hebben over andere vrouwen, die anderen over ons hebben, en welk effect dat heeft op ons leven.

Dit doen we met een interactief spel, feiten en cijfers, en goede gesprekken. Aan entertainment zal het ook niet ontbreken: de makers van theatervoorstelling ‘Boys Won’t Be Boys’ zullen een exclusief optreden geven! Alle ingrediënten voor een geweldige avond!

Datum: Vrijdag 25 september 2020
Tijd: 19.30 uur – 21.00 uur
Locatie: online, je ontvangt na aanmelding een ZOOM link

Aanmelden kan hier

  • Ik meld me aan voor één of meer van de volgende onderdelen:
  • Je ontvangt voor aanvang van het event een e-mail met de link.

Dit programmaonderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB fonds. VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Zien we je ook bij:

Marathon: 15 uur aanTafel

Gedeelde verhalen: 4 generaties activisme

Genderverschillen op de sofa

Q&A - 15 jaar WOMEN Inc. En nu?

Q&A over Body Positivity

Q&A over mannen en feminisme

Ra Ra Hoe kan dat? // Plekken vrij gekomen!

Kies je rol met LEF // VOL!