Vrouwenevent Rotterdam

Locatie Dona Daria
Rotterdam
Gerard Scholtenstraat 129
Datum donderdag 23 mei 2019
Tijd 09.15 uur

Waar sta jij op dit moment? En waar zou je naar toe willen groeien? Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan of wil je juist meer rust en tijd voor jezelf? Of wil misschien een opleiding gaan volgen?

Ga tijdens dit vrouwenevent, dat op 23 mei door Dona Daria en WOMEN Inc. wordt georganiseerd, samen met andere vrouwen in gesprek en aan de slag met jouw volgende stap!

 

Een volgende stap is voor iedereen anders. De één wil weer terug aan het werk of meer uren gaan werken, de ander wil vrijwilligerswerk gaan doen of (weer) gaan studeren.

Soumaya: “Het is best spannend om met vrouwen die je niet kent aan tafel te gaan, maar het levert zoveel op. Anderen kijken toch anders naar jou dan jij naar jezelf kijkt.”

Tijdens de bijeenkomst ga je in gesprek met andere vrouwen die net als jij en stap vooruit willen zetten, maar nog niet helemaal weten hoe ze dat kunnen doen. Jullie luisteren naar elkaars verhalen, delen ervaringen en geven tips en adviezen om je dromen om te zetten in durven en doen. Wat is jouw volgende stap? Niets is te gek!

Marjolein: "Het is bedoeld voor zoekenden, en voor hen kan zo’n gesprek heel ondersteunend zijn."

Het vrouwenevent vindt plaats op 23 mei 2019 van 9.15-12.30 uur bij Dona Daria. Koffie, thee en een gezamenlijke lunch worden verzorgd. Deelnemen is gratis en vriendinnen, buurvrouw(en), moeder(s), dochter(s), zus(sen), tante(s) etc. zijn ook van harte welkom!

 

Het programma

  • We beginnen de ochtend met een kennismaking. Leer andere vrouwen uit jouw omgeving kennen en ontvang meer informatie over Dona Daria en WOMEN Inc. 
  • Daarna gaan we in groepen werken aan jouw doel. Hoe stel je eigenlijk een doel? En hoe maak je tijd vrij voor jezelf om na te denken over wat jij zou willen?
  • Aan het einde van de dag heb jij meer focus, een heleboel tips en nieuwe energie. Geef die positiviteit door en ga aan de slag met jouw doel!

Jane: "Ik heb in de gesprekken veel tips en adviezen gekregen waar ik nog vaak aan terugdenk."

 

Meld je nu aan!

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@donadaria.nl ter attentie van Joyce Adams met daarin jouw voor- en achternaam, telefoonnummer en woonplaats.
Of je kunt bellen met Joyce via het nummer (0)10 465 92 96.

Voor vragen mail je met Niki Veeger via niki@womeninc.nl of bel even (0)20 788 42 31.

 

We zien je heel graag op 23 mei!