Vrouwenevent Den Haag

Locatie ZZIN Centraal Station (1e verdieping: trap naast de piano)
Den Haag
Koningin Julianaplein 10
Datum dinsdag 4 februari 2020
Tijd 19.00 uur

Waar sta jij op dit moment? En waar zou je naar toe willen groeien? Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan of wil je juist meer rust en tijd voor jezelf? Of wil je misschien een opleiding gaan volgen?

Ga tijdens dit vrouwenevent, dat op 4 februari door WOMEN Inc. wordt georganiseerd, samen met andere vrouwen in gesprek en aan de slag met jouw volgende stap!

 

Een volgende stap is voor iedereen anders. De één wil weer terug aan het werk of meer uren gaan werken, de ander wil vrijwilligerswerk gaan doen of (weer) gaan studeren.
 

Soumaya: “Het is best spannend om met vrouwen die je niet kent aan tafel te gaan, maar het levert zoveel op. Anderen kijken toch anders naar jou dan jij naar jezelf kijkt.”


Tijdens de bijeenkomst ga je in gesprek met andere vrouwen die net als jij een stap vooruit willen zetten, maar nog niet helemaal weten hoe ze dat kunnen doen. Jullie luisteren naar elkaars verhalen, delen ervaringen en geven tips en adviezen om je dromen om te zetten in durven en doen. Wat is jouw volgende stap? Niets is te gek!
 

Marjolein: "Het is bedoeld voor zoekenden, en voor hen kan zo’n gesprek heel ondersteunend zijn."

Het vrouwenevent vindt plaats op 4 februari 2020 van 19.30 tot 22.00 uur (inloop 19.00 uur) ZZIN Centraal Station Den Haag, Koningin Julianaplein 10 (1e verdieping: trap naast de piano). Koffie en thee wordt verzorgd. Deelnemen is gratis en vriendinnen, buurvrouw(en), moeder(s), dochter(s), zus(sen), tante(s) etc. zijn ook van harte welkom!

 

Het programma

  • We beginnen de avond met een kennismaking. Leer andere vrouwen uit jouw omgeving kennen en ontvang meer informatie over WOMEN Inc. 
  • Daarna gaan we in groepen werken aan jouw doel. Hoe stel je eigenlijk een doel? En hoe maak je tijd vrij voor jezelf om na te denken over wat jij zou willen?
  • Aan het einde van de avond heb jij meer focus, een heleboel tips en nieuwe energie. Geef die positiviteit door en ga aan de slag met jouw doel!
     

Jane: "Ik heb in de gesprekken veel tips en adviezen gekregen waar ik nog vaak aan terugdenk."

 

Meld je nu aan!

Je kunt je aanmelden door het formulier linksbovenin in te vullen. 

Voor vragen mail je met Eva de Haan via aanTafel@womeninc.nl of bel even naar (0)20 788 42 31.
 

We zien je heel graag op 4 februari!