Training Gespreksleiders Vrouwenevent

Locatie Dona Daria
Rotterdam
Gerard Scholtenstraat 129
Datum maandag 4 maart 2019
Tijd 09.00 uur

 

Leuk dat je mee wilt doen aan de training tot gespreksleider voor vrouwenevent!

Op maandag 4 maart organiseren we van een training waarin je leert hoe jij deze gesprekken kunt begeleiden. Deze training is van 09:00 - 17:00 uur in Dona Daria, Gerard Scholtenstraat 129 en is inclusief lunch en afsluitende borrel. We kunnen je deze training gratis aanbieden! Daar staat wel tegenover dat we je vragen om daarna ook een aantal gesprekken te begeleiden. Wat er precies van je verwacht wordt lees je hieronder.

 

Gespreksleider vrouwenevent - wat houdt dit in?

Om een volgende stap te kunnen zetten heb je drie dingen nodig: een helder doel, genoeg lef om de stap te durven nemen en het juiste netwerk dat je hierbij kan inzetten. Tijdens een vrouwenevent gaan vrouwen eenmalig met elkaar in gesprek over hun volgende stap. Het gesprek vindt plaats aan de hand van een vast draaiboek en als gespreksleider begeleid jij dit gesprek. Het eerste vrouwenevent vindt plaats op maandag 11 maart en  duurt van 9.00-12.30 uur. Je moet in ieder geval bij het eerste vrouwenevent aanwezig zijn. De exacte locatie en verdere data van opkomende vrouwenevents volgt.

 

Meld je nu aan!

Lijkt het jouw leuk om gespreksleider te worden? Meld je dan via het aanmeldformulier links bovenaan de pagina aan voor de training op maandag 4 maart (09:00u-17:00u).