Training gespreksleiders - Rotterdam

Locatie Dona Daria
Rotterdam
Gerard Scholtenstraat 129, 3035 SJ
Datum maandag 4 maart 2019
Tijd 09.00 uur

Veel vrouwen die (weer) aan de slag willen weten niet goed waar ze moeten beginnen. Help jij ze op weg? 
Word gespreksleider en schrijf je in voor onze training!

We zijn op zoek naar gespreksleiders. Naar vrouwen die iets voor andere vrouwen willen betekenen. Die andere vrouwen willen helpen te ontdekken wat ze echt willen en hoe ze dat kunnen bereiken, door in gesprek te gaan over hun volgende stap. Dit kan een eenmalig gesprek zijn, zoals bij een vrouwenevent, of een serie gesprekken zoals bij De tafel van één.

Op maandag 4 maart organiseren we van een training waarin je leert hoe jij deze gesprekken kunt begeleiden. Deze training is van 9.00-17.00 uur in Dona Daria, Gerard Scholtenstraat 129 in Rotterdam en is inclusief lunch en afsluitende borrel. We kunnen je deze training gratis aanbieden! Daar staat wel tegenover dat we je vragen om daarna ook een aantal gesprekken te begeleiden. Wat er precies van je verwacht wordt lees je hieronder.

 

Gespreksleider vrouwenevent - wat houdt dit in?

Om een volgende stap te kunnen zetten heb je drie dingen nodig: een helder doel, genoeg lef om de stap te durven nemen en het juiste netwerk dat je hierbij kan inzetten. Tijdens een vrouwenevent gaan vrouwen eenmalig met elkaar in gesprek over hun volgende stap. Het gesprek vindt plaats aan de hand van een vast draaiboek en als gespreksleider begeleid jij dit gesprek. Het vrouwenevent vindt plaats op maandag 11 maart en duurt van 9.00-12.30 uur. Je moet in ieder geval bij het eerste vrouwenevent 11 maart aanwezig zijn, de data van de opvolgende vrouwen events worden hierna bekend gemaakt. De exacte locatie van het vrouwenevent volgt!

 

Gespreksleider De tafel van één - wat houdt dit in?

Sommige vrouwen hebben behoefte aan meer begeleiding. Ze willen (weer) aan de slag, maar weten niet goed waar ze moeten beginnen. "Wie zit er nu op mij te wachten? is een veelgehoorde uitspraak. Voor hen is er De tafel van één, een serie gratis bijeenkomsten voor vrouwen die ze versterkt, ze bewuster maakt van hun kwaliteiten en ze helpt het zélf te doen.

Als gespreksleider bij De tafel van één begeleid je 6 weken lang een groepje met circa 5 vrouwen. De serie De tafel van één in Rotterdam begint op 1 april van 9.00 - 11.30 uur. De overige data van deze serie zijn 8 april. 15 april, 6 mei, 13 mei en 20 mei.Alle bijeenkomsten zijn van 9.00 - 11.30 uur en vinden plaats in Dona Daria, Gerard Scholtenstraat 129 in Rotterdam. Je bent het vaste gezicht voor jouw groep en het is dan ook zeer gewenst dat je op alle dagen beschikbaar bent. 

 

Meld je nu aan!

Lijkt het jouw leuk om gespreksleider te worden? Meld je dan via onderstaande knoppen aan voor de training van jouw keuze op dinsdag maandag 4 maart  (09:00u-17:00u).

Training gespreksleider vrouwenevent

Training gespreksleider De tafel van één

 

Voor vragen mail je met Niki Veeger via niki@womeninc.nl of bel even (0)20 788 42 31.

We zien je heel graag op 4 maart!