Training gespreksleiders - Almere

Locatie Buurtcentrum Parkwijk
Almere
Haagbeukweg 42
Datum dinsdag 11 december 2018
Tijd 09.00 uur

Veel vrouwen die (weer) aan de slag willen weten niet goed waar ze moeten beginnen. Help jij ze op weg? 
Word gespreksleider en schrijf je in voor onze training!

We zijn op zoek naar gespreksleiders. Naar vrouwen die iets voor andere vrouwen willen betekenen. Die andere vrouwen willen helpen te ontdekken wat ze echt willen en hoe ze dat kunnen bereiken, door in gesprek te gaan over hun volgende stap. Dit kan een eenmalig gesprek zijn, zoals bij een vrouwenevent, of een serie gesprekken zoals bij De tafel van één.

Op dinsdag 11 december organiseren we van een training waarin je leert hoe jij deze gesprekken kunt begeleiden. Deze training is van 9.00-17.00 uur in Buurtcentrum Parkwijk, Haagbeukweg 42 in Almere en is inclusief lunch en afsluitende borrel. We kunnen je deze training gratis aanbieden! Daar staat wel tegenover dat we je vragen om daarna ook een aantal gesprekken te begeleiden. Wat er precies van je verwacht wordt lees je hieronder.

 

Gespreksleider vrouwenevent - wat houdt dit in?

Om een volgende stap te kunnen zetten heb je drie dingen nodig: een helder doel, genoeg lef om de stap te durven nemen en het juiste netwerk dat je hierbij kan inzetten. Tijdens een vrouwenevent gaan vrouwen eenmalig met elkaar in gesprek over hun volgende stap. Het gesprek vindt plaats aan de hand van een vast draaiboek en als gespreksleider begeleid jij dit gesprek. De vrouwenevents vinden plaats in Buurtcentrum Parkwijk, Haagbeukweg 42 in Almere op vrijdag 18 januari, 19 april, 17 mei en 21 juni en duren van 9.00-12.30 uur. Je moet in ieder geval bij het eerste vrouwenevent 18 januari aanwezig zijn en een/ of meerdere andere vrouwenevents naar keuze.

Gespreksleider De tafel van één - wat houdt dit in?

Sommige vrouwen hebben behoefte aan meer begeleiding. Ze willen (weer) aan de slag, maar weten niet goed waar ze moeten beginnen. "Wie zit er nu op mij te wachten? is een veelgehoorde uitspraak. Voor hen is er De tafel van één, een serie gratis bijeenkomsten voor vrouwen die ze versterkt, ze bewuster maakt van hun kwaliteiten en ze helpt het zélf te doen.

Als gespreksleider bij De tafel van één begeleid je 6 weken lang een groepje met circa 5 vrouwen. De serie De tafel van één begint op 28 februari van 9.00 - 11.30 uur. De overige data van deze serie zijn 7 maart, 14 maart, 21 maart, 28 maart en 4 april. Alle bijeenkomsten zijn van 9.00 - 11.30 uur en vinden plaats in Buurtcentrum Parkwijk, Haagbeukweg 42 in Almere. Je bent het vaste gezicht voor jouw groep en het is dan ook zeer gewenst dat je op alle dagen beschikbaar bent. 

 

Meld je nu aan!

Lijkt het jouw leuk om gespreksleider te worden? Meld je dan via onderstaande knoppen aan voor de training van jouw keuze op dinsdag 11 december (09:00u-17:00u).

Training gespreksleider vrouwenevent

Training gespreksleider De tafel van één

 

Voor vragen mail je met Niki Veeger via niki@womeninc.nl of bel even (0)20 788 42 31.

We zien je heel graag op 11 december!