• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!

WOMEN Inc. bij The Self-Made Summit: workshop (Un)stereotype

Locatie Pakhuis West
Amsterdam
Elementenstraat 25, 1014 AR Amsterdam
Datum donderdag 7 maart 2019
Tijd 09.00 uur
 
Op 7 maart is de aftrap van het allergrootste female empowerment evenement van Nederland: The Self-Made Summit. Dit is hét carrière-event voor ambitieuze vrouwen op zoek naar persoonlijke ontwikkeling, verbinding en inspiratie, georganiseerd door Hashtag Workmode.
 
Het belooft een spectaculaire dag te worden, gevuld met workshops en masterclasses van top-notch sprekers; female leaders die startups uit de grond stampen of ambitieuze vrouwen die hun sporen bij grote organisaties hebben verdiend. Een interactief programma met het doel om jou naar huis te laten gaan met een bak aan inspiratie, kennis en de nodige handvatten om nog meer uit je business én jezelf te halen. 
 
Onze collega Berna Toprak is er ook en zal een korte workshop (Un)stereotype geven. Benieuwd hoe jij vooroordelen bij jezelf kunt herkennen én welke rol jij als creatieveling kunt spelen om dit te doorbreken? Ben jij ook klaar om maximaal geïnspireerd te worden en in één dag net zoveel te leren als je normaal gesproken in een half jaar werkervaring doet? Kom dan, net als ons, op 7 maart naar The Self-Made Summit! Speciaal voor het WOMEN Inc. netwerk geldt er 25% korting op de tickets, gebruik de kortingscode: BERNAFRIEND25.
 
Aanmelden