Schuif aanTafel in Enschede

Locatie Bibliotheek Enschede
Enschede
Pijpenstraat 15
Datum dinsdag 12 november 2019
Tijd 19.30 uur

Heb je zin in een goed gesprek met vriendinnen of vrouwen die je nog niet kent? Even over iets anders praten en elkaar een (energie)boost geven? Schuif dan aanTafel!             
Bij aanTafel ga je met elkaar in gesprek aan de hand van een van de thema's: Doel, Lef of Netwerk. Heel simpel en het brengt je altijd wat nieuws! 

De één wil weer terug aan het werk, de ander wil gezonder leven en weer een ander wil graag wat meer tijd voor zichzelf. Niets is gek. Wat is jouw volgende stap?
Samen met andere vrouwen zet je jouw dromen om in durven en doen! Zo haal jij het meeste uit jezelf. 

Wanneer schuif jij aan?

12 november Doelgesprek/Jump Movement
(inloop: 19.30u., gesprek 20.00 - 22.00 u.)

19 november Lefgesprek
(inloop: 19.30u., gesprek 20.00 - 22.00 u.)

26 november Netwerkgesprek 
(inloop: 19.30u., gesprek 20.00 - 22.00 u.)


Over Doel, Lef en Netwerk

Om een volgende stap te kunnen zetten heb je drie dingen nodig: een concreet en helder doel, genoeg lef om de stap te durven nemen en het juiste netwerk dat je hierbij kan inzetten. Dat is waar aanTafel over gaat. Het is een bijzonder en inspirerend gesprek met andere vrouwen, je kunt zo aanschuiven en het geeft nieuwe inspiratie, tips, kennis en ideeën.

Doelgesprek/Jump Movement (in samenwerking met JUMP Movement) 

Wil je wel iets, maar weet je nog niet precies wat? Of weet je al wat je wilt, maar nog niet hoe je daarmee aan de slag kunt gaan? Deel je successen (hoe groot of klein ook), vertel waar je naartoe wilt en krijg tips en advies. Het Doelgesprek levert je gegarandeerd nieuwe denkrichtingen op. 

Lefgesprek (geïnspireerd op de dialoogmethodiek van Nederland in Dialoog)

Wat betekent Lef voor jou? Bij welke ervaring had je Lef nodig en wat gebeurde er toen? Denk je eens in hoe het zou zijn als je oneindig veel Lef zou hebben: dan ligt de wereld aan je voeten, toch?  

Netwerkgesprek (geïnspireerd op Durftevragen)

Stel dat je gewoon durft te vragen wat je nodig hebt of zou willen? En dat je direct allemaal handige tips krijgt om je daarbij te helpen? Dat is waar het Netwerkgesprek over gaat. Iedere vrouw heeft iets te vragen en iets te bieden aan een ander. 
 

Elk gesprek kun je apart volgen of je kunt alle data aansluiten bij aanTafel.
 

Al vele vrouwen gingen je voor! Lees hier over hun ervaringen aanTafel. 


Vragen? 
Neem contact op met Eva en mail naar aantafel@womeninc.nl.

Meld je aan!