• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!

Een date met jezelf deze Valentijn

Locatie Centrale Openbare Bibliotheek Amsterdam
Amsterdam
Datum donderdag 14 februari 2019
Tijd 19.30 uur

Valentijnsdag komt er weer aan. De restaurantjes zitten vol en de rozen zijn uitverkocht. Het gaat deze dag vaak over de liefde voor een ander. Maar doe deze Valentijnsdag iets liefs voor jezelf!

 

WOMEN Inc. organiseert in de Centrale Openbare Bibliotheek Amsterdam (vestiging Oosterdok) een avond waar vrouwen tijd voor zichzelf kunnen nemen.

Misschien ben je wel moeder van twee kleine kinderen of mantelzorger voor je ouders. Ga je zo af en toe eens koffie drinken bij die eenzame buurvrouw, ben je steun en toeverlaat voor jouw beste vriendin of misschien zet jij je wel in als vrijwilliger. Misschien doe je het zelfs wel allemaal. Enorm waardevol en belangrijk, maar al die rollen vragen iets van je.

Wat als je even geen rol hoeft te vervullen... Wie ben jij dan? En wat zou je willen? Heb je nog een wilde droom die je wilt najagen? Of ben je eigenlijk tevreden met wat je hebt en wie je bent?

Tijdens deze avond ga je daarover in gesprek met andere vrouwen. Even tot jezelf komen en voor jezelf bevestigen wie je bent en wat belangrijk is voor jou. Het is een bijzondere ervaring met nieuwe inspiratie, bruikbare tips en waardevolle ideeën.

 

Durf jij op date met jezelf? Meld je dan aan!