Netwerkevent Internationale Vrouwendag: Wat is jouw volgende stap? - Haarlem

Locatie Verhalenhuis Haarlem
Haarlem
van Egmondstraat 7
Datum zaterdag 7 maart 2020
Tijd 19.00 uur

8 maart is het Internationale Vrouwendag. Een mooie aanleiding om rondom deze datum samen in gesprek te gaan, andere vrouwen te leren kennen en elkaar te ondersteunen en inspireren. 

Want waar sta jij op dit moment? En waar zou je naar toe willen groeien? Waar word jij gelukkig van? Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan of wil je juist meer rust en tijd voor jezelf? Of wil je misschien een opleiding gaan volgen? Ga samen met andere vrouwen in gesprek en aan de slag met jouw volgende stap! 
 

Een volgende stap is voor iedereen anders. Tijdens de bijeenkomst ga je in gesprek met andere vrouwen die net als jij een stap vooruit willen zetten, maar nog niet helemaal weten hoe ze dat kunnen doen. Jullie luisteren naar elkaars verhalen, delen ervaringen en geven tips en adviezen om je dromen om te zetten in durven en doen. Wat is jouw volgende stap? Niets is te gek! 
 

Soumaya: “Het is best spannend om met vrouwen die je niet kent aan tafel te gaan, maar het levert zoveel op. Anderen kijken toch anders naar jou dan jij naar jezelf kijkt.”


Het vrouwenevent vindt plaats op 7 maart 2020, de dag voor Internationale Vrouwendag. Het programma duurt van 19.30u tot 21.30u. Na afloop is er een borrel om alvast te proosten op internationale vrouwendag! Koffie en thee wordt ook verzorgd. Deelnemen is gratis en vriendinnen, buurvrouw(en), moeder(s), dochter(s), zus(sen), tante(s) etc. zijn ook van harte welkom! 
 

Het programma

  • We beginnen de avond met een kennismaking. Leer andere vrouwen uit jouw omgeving kennen en ontvang meer informatie over WOMEN Inc. 
  • Daarna gaan we in groepen werken aan jouw doel. Hoe stel je eigenlijk een doel? En hoe maak je tijd vrij voor jezelf om na te denken over wat jij zou willen?
  • Aan het einde van de avond heb jij meer focus, een heleboel tips en nieuwe energie. Geef die positiviteit door en ga aan de slag met jouw doel!
     
Jane: "Ik heb in de gesprekken veel tips en adviezen gekregen waar ik nog vaak aan terugdenk."


Voor vragen mail je met Eva de Haan via aanTafel@womeninc.nl of bel even naar (0)20 788 42 31.

Aanmelden