Netwerkavond Den Haag = VOL

Locatie
Regio Den Haag
Datum dinsdag 25 september 2018
Tijd 19.30 uur

Op 25 September organiseren we in Den Haag in het kader van Week van het Werkgeluk een netwerkavond voor vrouwen. Tijdens deze gratis bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over wat (werk)geluk voor jou betekent.

Moet ik doen zoals het hoort? Moet ik de juiste keuzes maken? Moet ik verwachtingen waar maken? Moet ik alles perfect doen? Moet ik weten wat ik wil? Moet ik doelgericht, efficiënt en proactief zijn? Ongemerkt laten we ons leiden door een beeld van hoe het hoort. Of hoe het moet. Je moet van alles, maar de vraag is: moet dat echt? En van wie moet dat dan? Tijdens deze netwerkavond wordt je aan het denken gezet. Bijvoorbeeld over de mogelijkheid dat je, in plaats van iets te doen, ook verder kunt komen door iets te láten.

Op 25 september organiseren we deze netwerkbijeenkomst voor vrouwen. Om stil te staan bij jouw geluk. Wat betekent geluk voor jou, hoe ziet geluk eruit? Wat heb jij nodig om het meeste uit jezelf te halen; thuis, op je werk en in de maatschappij om je heen?

Deze netwerkavond is voor elke geïnteresseerde vrouw; of je nou betaald werk hebt of onbetaalde arbeid verricht (zorgtaken). Je bent welkom!

Tijdens de netwerkavond maken we gebruik van aanTafel. Je kunt kiezen voor twee type gesprekken:
 

DOELgesprek

Als je nog zoekende bent naar wat je precies wilt, of als je ergens tegenaan loopt, maar nog niet zo goed weet hoe nu verder. Je krijgt tips van andere vrouwen en gaat onderzoeken wat nu jouw echte interesse en drijfveer is en wat jouw volgende stap zou kunnen zijn. Je gaat weg met nieuwe energie en tips van de andere vrouwen.


NETWERKgesprek

Als je al weet wat je wilt en wat jouw volgende stap wordt, Bijv. "Ik wil weer aan het werk", "Ik wil meer tijd voor mijzelf", "Ik ga op zoek naar een andere baan" en nog wel wat praktische tips kunt gebruiken over hoe je dat voor elkaar kunt krijgen, schuif dan aan bij het Netwerkgesprek.

Je gaat met andere vrouwen in gesprek over hoe je jouw doel kunt bereiken. Je gaat in gesprek over jouw Netwerkvraag en ontvangt van de vrouwen aan tafel allerlei praktische tips uit hun eigen netwerk.
 

Extra info:

WOMEN Inc. staat voor gelijke kansen voor vrouwen en mannen. Daarom vinden we het bijvoorbeeld belangrijk dat werkgevers een organisatiecultuur creëren waarin mensen optimaal floreren. Dit is een: inclusieve, gelukkige en gezonde organisatiecultuur. Om dit te bereiken moet er vanuit twee richtingen actie worden ondernomen: bottom up en top down.

Daarom organiseert WOMEN Inc. enerzijds op 24 september een evenement voor werkgevers waarin we werkgevers laten zien wat de winst van werkgeluk is en hoe ze ermee aan de slag kunnen gaan. Anderzijds organiseren we op 25 september deze netwerkavond voor vrouwen zelf om het beste uit zichzelf te halen en het gesprek aan te gaan met hun omgeving (werkgever of thuissituatie) over wat zij daarvoor nodig hebben.
 

Heb je vragen:
Neem contact op met Niki en mail naar aantafel@womeninc.nl