Netwerkavond Amsterdam

Locatie Huis van de Wijk Lydia
Amsterdam
Roelof Hartplein 2a, 1071 TT Amsterdam
Datum woensdag 12 december 2018
Tijd 19.45 uur

Heb jij zin in een inspirerende avond met vrouwen uit jouw regio? Schrijf je dan in voor deze gezellige avond vol energie, ideeën en interessante brainstorms. 

Waar sta jij op dit moment? En waar zou je heen willen? Opzoek naar een (nieuwe) baan, wil je voor jezelf beginnen, of wil je juist meer rust en tijd voor jezelf? Om een volgende stap te kunnen zetten heb je drie dingen nodig: een concreet en helder doel, genoeg lef om de stap te durven nemen en het juiste netwerk dat je hierbij kan inzetten. Dat is waar aanTafel over gaat. Het is een bijzonder en inspirerend gesprek met andere vrouwen, je kunt zo aanschuiven en het geeft nieuwe inspiratie, tips, kennis en ideeën. 

Een volgende stap is voor iedereen anders. De één wil weer terug aan het werk, de ander wil gezonder leven en weer een ander wil graag wat meer tijd voor zichzelf. Niets is gek. Wat is jouw volgende stap? Tijdens deze bijeenkomst kun je netwerken met andere vrouwen en samen jouw dromen omzetten in durven en doen! Zo haal jij het meeste uit jezelf. 

  • Maak kennis met vrouwen uit jouw regio en bouw je netwerk uit

  • Ontvang aan tafel praktische tips van andere vrouwen uit hun eigen netwerk

  • Ontmoet de WOMEN Inc. ambassadeurs uit jouw regio

  • Maak kennis met aanTafel: een handige hands-on tool om in gesprek te gaan met vrouwen die je (nog niet) kent

  • Deel je ervaringen met elkaar en met WOMEN Inc.
     

De avond begint om 20:00 uur met een kop koffie of thee en duur tot ongeveer 22:00 uur waarna we afsluiten met een borrel uitlopend tot 23:00 uur.

Mocht je vragen hebben over de avond, stuur ons een mailtje nikita@womeninc.nl of bel met Nikita, 020-7884231.