Training Gespreksleiders Vrouwenevent

Locatie Buurtcentrum Parkwijk
Almere
Haagbeukweg 42
Datum dinsdag 11 december 2018
Tijd 09.00 uur

Leuk dat je mee wilt doen aan de training tot gespreksleider voor vrouwenevent!

Op dinsdag 11 december organiseren we van een training waarin je leert hoe jij deze gesprekken kunt begeleiden. Deze training is van 09:00 - 17:00 uur in Buurtcentrum Parkwijk, Haagbeukweg 42 in Almere en is inclusief lunch en afsluitende borrel. We kunnen je deze training gratis aanbieden! Daar staat wel tegenover dat we je vragen om daarna ook een aantal gesprekken te begeleiden. Wat er precies van je verwacht wordt lees je hieronder.

 

Gespreksleider vrouwenevent - wat houdt dit in?

Om een volgende stap te kunnen zetten heb je drie dingen nodig: een helder doel, genoeg lef om de stap te durven nemen en het juiste netwerk dat je hierbij kan inzetten. Tijdens een vrouwenevent gaan vrouwen eenmalig met elkaar in gesprek over hun volgende stap. Het gesprek vindt plaats aan de hand van een vast draaiboek en als gespreksleider begeleid jij dit gesprek. De vrouwenevents vinden plaats in Buurtcentrum Parkwijk, Haagbeukweg 42 in Almere op vrijdag 18 januari, 19 april, 17 mei en 21 juni en duren van 9.00-12.30 uur. Je moet in ieder geval bij het eerste vrouwenevent vrijdag 18 januari aanwezig zijn en een/ of meerdere andere vrouwenevents naar keuze.

 

Meld je nu aan!

Lijkt het jouw leuk om gespreksleider te worden? Meld je dan via het aanmeldformulier links bovenaan de pagina aan voor de training op dinsdag 11 december (09:00u-17:00u).