Training gespreksleiders De tafel van één

Locatie Buurtcentrum Parkwijk
Almere
Haagbeukweg 42
Datum dinsdag 11 december 2018
Tijd 09.00 uur

Leuk dat je mee wilt doen aan de training tot gespreksleider voor De tafel van één!

Op 11 december organiseren we van een training waarin je leert hoe jij deze gesprekken kunt begeleiden. Deze training is van 9.00-17.00 uur in Buurtcentrum Parkwijk, Haagbeukweg 42 in Almere en is inclusief lunch en afsluitende borrel. We kunnen je deze training gratis aanbieden! Daar staat wel tegenover dat we je vragen om daarna ook een aantal gesprekken te begeleiden. Wat er precies van je verwacht wordt lees je hieronder.

 

Gespreksleider De tafel van één - wat houdt dit in?

Sommige  vrouwen hebben behoefte aan meer begeleiding. Ze willen (weer) aan de slag, maar weten niet goed waar ze moeten beginnen. "Wie zit er nu op mij te wachten? is een veelgehoorde uitspraak. Voor hen is er De tafel van één,  een serie gratis bijeenkomsten voor vrouwen die ze versterkt, ze bewuster maakt van hun kwaliteiten en ze helpt het zélf te doen.

Als gespreksleider bij De tafel van één begeleid je 6 weken lang een groepje met circa 5 vrouwen. De serie De tafel van één begint op 28 februari van 9.00 - 11.30 uur. De overige data van deze serie zijn 7 maart, 14 maart, 21 maart, 28 maart en 4 april. Alle bijeenkomsten zijn van 9.00 - 11.30 uur en vinden plaats in Buurtcentrum Parkwijk, Haagbeukweg 42 in Almere. Je bent het vaste gezicht voor jouw groep en het is dan ook zeer gewenst dat je op alle dagen beschikbaar bent. 

 

Meld je nu aan!

Lijkt het jouw leuk om gespreksleider te worden? Meld je dan via het aanmeldformulier links bovenaan de pagina aan voor de training op 11 december (09:00u-17:00u).