Initiatiefrijke vrouwen maken de stad

Locatie
Amsterdam
OBA, Oosterdokskade 143
Datum vrijdag 29 januari 2016
Tijd 14.30 tot 17.30 uur

 

Inspirerende netwerkbijeenkomst voor iedereen die zich inzet voor vrouwen in Amsterdam

 

Waar droomde jij als meisje van? Elk meisje, elke vrouw heeft een droom. In Amsterdam zetten meer dan 100 organisaties en enthousiaste vrouwen zich al jaren in om de dromen van meisjes waar te maken en de positie van meisjes en vrouwen te verbeteren. Zonder al jullie inzet zou dit niet mogelijk zijn!

In opdracht van Gemeente Amsterdam organiseert WOMEN Inc. deze bijeenkomst om op vrijdag 29 januari 2016 samen vooruit te blikken op het nieuwe jaar en de toekomst van vrouwenemancipatie in Amsterdam. 

Emancipatie van vrouwen en meisjes in Amsterdam
Hoe ziet het emancipatiebeleid van Gemeente Amsterdam er de komende jaren uit? Wethouder Simone Kukenheim wordt hierover geïnterviewd door Jannet Vaessen van WOMEN Inc. Naïma Azough van SPE komt meer vertellen over het nieuwe jurysysteem voor subsidies. De allereerste beelden van de portrettenserie ‘Vrouwen van Amsterdam, kapitaal van de stad’ van Mildred Roethof en Annegré Bosman worden vertoond.

Masterclass: Presenteer jezelf krachtig en laat je horen!
De manier waarop je jezelf presenteert op momenten die er toe doen, is bepalend voor je succes. Dat is het uitgangspunt van waaruit Chris Potter je meeneemt in een korte presentatie over hoe je jezelf krachtig neer kunt zetten, zodat je onthouden wordt door je doelgroep. Chris Potter is personal branding specialist bij Bureau Beaufort en ontwikkelt al meer dan 10 jaar workshops en trainingen op het gebied van (online) profileren, communicatie, netwerken en persoonlijke effectiviteit. We sluiten het plenaire programma af met een netwerkveiling.

Netwerkborrel om jezelf en elkaar te versterken
Tijdens de netwerkborrel staan allerlei experts voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld op het gebied van personal branding (Chris Potter) en social media (Kelly van Zanten, Online Community Manager bij WOMEN Inc.) Joan de Windt, schrijver en trainer, vertelt hoe je om kunt gaan met alledaags racisme en seksisme. Daarnaast kun je bij Naïma Azough (SPE) terecht voor vragen over de nieuwe subsidiestructuur, vertellen Mildred Roethof en Annegré Bosman je graag meer over een goede mediastrategie én kun je door fotograaf Munerya Doven een mooie portretfoto laten maken om jezelf nog beter zichtbaar te maken.  

Programma:
14:30 - 15:00 Inloop met koffie en thee
15:00 - 16:30 Plenair programma: emancipatie van vrouwen & meisjes in Amsterdam
16:30 - 17:30 Netwerkborrel: versterk jezelf en elkaar!

Datum: vrijdag 29 januari 2016
Tijd: 14.15 tot 17.30 uur
Locatie: Centrale OBA, Oosterdokskade 143 in Amsterdam
Toegang: gratis, bovenaan de pagina aanmelden

Heb je vragen of wil je meer weten? Mail dan naar event@womeninc.nl

WOMEN Inc. organiseert deze bijeenkomst in opdracht van Gemeente Amsterdam.