• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Grip op Gelijke Lonen
  • VIDEO: ruimte in je hoofd
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!

De tafel van één in Nijmegen september 2017

Locatie Wijkcentrum 't Hert
Nijmegen
Thijmstraat 40
Datum dinsdag 24 oktober 2017
Tijd 09.00 uur

De tafel van één zijn tafelgesprekken tussen vrouwen die geen werk hebben, maar wel (weer) iets willen gaan doen. Dit is een project van WOMEN Inc. in samenwerking met de gemeente Nijmegen. Je komt bij elkaar aan een gezellige tafel bij jou in de buurt.  

Zeven ochtenden kom je bij elkaar aan een gezellige tafel, elke week één keer. Tijdens de tafelgesprekken en workshops denk je na over de vragen: ‘Wat wil ik nou echt?’ en ‘Hoe kan ik dat bereiken?’Het levert je altijd wat op!

Wil je na de tafelgesprekken een nieuwe stap zetten? De lokale partners van De tafel van één kunnen je informatie bieden op het gebied van vrijwilligers- en betaald werk, cursussen, opleidingen of het beginnen van een eigen bedrijf.

Zeven dinsdagen vanaf 26 september 2017.
Locatie: Wijkcentrum 't Hert - Thijmstraat 40 in Nijmegen
Tijd: 9.30 - 11.30 uur

1e gesprek: dinsdag 26 september
2e gesprek: dinsdag 3 oktober
3e gesprek: dinsdag 10 oktober
Herfstvakantie
4e gesprek: dinsdag 24 oktober
5e gesprek: dinsdag 31 oktober
6e gesprek: dinsdag 7 november
7e gesprek: dinsdag 14 november

Aanmelden
Aanmelden voor De tafel van één kan bij de Gemeente Nijmegen. Om je aan te melden kun je een e-mail met jouw gegevens (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer) sturen naar tafelvaneen@nijmegen.nl of bel je naar 06-52169318 / 024-3292100.