• WOMEN Inc.
   
  WOMEN Inc. is hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. WOMEN Inc. agendeert, versterkt, verbindt & biedt podium.
 • Podium
   
  Het Podium is er speciaal voor jou. Een unieke plek waar vrouwen samenkomen en elkaar versterken. Toon lef en schrijf mee!
 • Prikbord
   
  Heb je een vraag, een tip of een aanbod? Plaats het op het prikbord en laat het netwerk voor je werken!
 • aanTafel
   
  Trek in een goed gesprek? Zet dromen om in durven en doen! Schuif aanTafel.

De tafel van één in Nijmegen mei 2017

Locatie Wijkcentrum 't Hert
Nijmegen
Thijmstraat 40
Datum dinsdag 2 mei 2017
Tijd 09.30 uur

De tafel van één zijn tafelgesprekken tussen vrouwen die geen werk hebben, maar wel (weer) iets willen gaan doen. Dit is een project van WOMEN Inc. in samenwerking met de gemeente Nijmegen. Je komt bij elkaar aan een gezellige tafel bij jou in de buurt.  

Zeven ochtenden kom je bij elkaar aan een gezellige tafel, elke week één keer. Tijdens de tafelgesprekken en workshops denk je na over de vragen: ‘Wat wil ik nou echt?’ en ‘Hoe kan ik dat bereiken?’Het levert je altijd wat op!

Wil je na de tafelgesprekken een nieuwe stap zetten? De lokale partners van De tafel van één kunnen je informatie bieden op het gebied van vrijwilligers- en betaald werk, cursussen, opleidingen of het beginnen van een eigen bedrijf.

Zeven dinsdagen vanaf 2 mei 2017.
Locatie: Wijkcentrum 't Hert - Thijmstraat 40 in Nijmegen
Tijd: 9.30 - 11.30 uur

1e gesprek: dinsdag 2 mei
2e gesprek: dinsdag 9 mei
3e gesprek: dinsdag 16 mei
4e gesprek: dinsdag 23 mei
5e gesprek: dinsdag 30 mei
6e gesprek: dinsdag 6 juni
7e gesprek: dinsdag 13 juni

Aanmelden
Aanmelden voor De tafel van één kan bij de Gemeente Nijmegen. Om je aan te melden kun je een e-mail met jouw gegevens (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer) sturen naar tafelvaneen@nijmegen.nl of bel je naar 06-52169318 / 024-3292100.