Delen

Aanmelden

Werkgeversevenement 2021: Tussen loon en luiers

Als werkgever of leidinggevende wil je dat de verhouding tussen werk en privé bij je werknemers in balans is. Op dit moment geeft 1 op de 8 jonge ouders aan regelmatig problemen te ervaren met de combinatie van werk en gezin. Mogelijke gevolgen hiervan zijn stress, verzuim, verloop en minder productieve medewerkers. Werkgevers en leidinggevenden spelen een essentiële rol in het voorkomen hiervan en het faciliteren van pril ouderschap. Ben jij je hier bewust van en weet je wat je hieraan kan doen?

In onze online talkshow op donderdag 24 juni met moderator Milouska Meulens krijg je antwoord op deze vragen. We staan stil bij thema’s rondom pril ouderschap op de werkvloer, zoals verlofregelingen, zwangerschapsdiscriminatie en fysieke en mentale veranderingen. Er is veel ruimte om live vragen te stellen aan (ervarings)experts.

Datum: 24 juni 2021
Tijd: 10.00 – 11.15 uur
Toegang: Gratis
Link online talkshow: wordt voor het event verstuurd
Voor wie: Directeuren // Leidinggevenden // HR-medewerkers // andere geïnteresseerden

Programma

10.00 – 10.05 uur  Opening door moderator Milouska Meulens en Emma Lok (WOMEN Inc.)

10.05 – 10.35 uur  Deel I: Werknemers aan het woord
Tijdens het eerste deel van de talkshow leren we van de positieve en negatieve ervaringen van werknemers. Wat ging er goed, of wat had juist beter gekund? Welke tips geven zij werkgevers en leidinggevenden?

10.35 – 10.40 uur  Muzikaal intermezzo Boys won’t be boys

10.40 – 11.10 uur Deel II: Werkgevers en experts aan het woord
Erasmus Universiteit en HEMA voeren specifiek beleid om ouders van jonge kinderen te begeleiden in hun combinatie van werk en zorg. In deel 2 van de talkshow vertellen zij wat zij doen en waarom. Zo geven ze jou inspiratie om zelf aan de slag te gaan. Met: Jessica van Ruitenberg (FNV), Bianca Busser (HEMA), Katarina Putnik (Erasmus Universiteit) en Emma Lok (WOMEN Inc.)

11.10 – 11.15 uur Deel III: Lancering Toolkit Inclusief Werkgeverschap en afsluiting