WOMEN Inc. viert Diversity Day!


 

Vandaag is het Diversity Day, een mooi moment om stil te staan bij een van onze bijzondere projecten. Steeds meer werkgevers zien het belang van een meer diverse en inclusieve werkvloer. Het gesprek hierover is belangrijk, maar hier concrete doelen aan verbinden en stappen in zetten is voor veel werkgevers nog een grote uitdaging.

 

Daarom is WOMEN Inc. gestart met het versnellingsprogramma ‘De route naar inclusief werkgeverschap’! Onderdeel van dit programma is ons netwerk van INCubators; organisaties die samen met ons de route naar een diverse en inclusieve werkvloer onderzoeken en gezamenlijk versnelling creëren op dit vlak. 

 

Zij willen geïnspireerd worden én anderen inspireren. Dit doen ze door als voorbeeld te fungeren voor elkaar en voor andere organisaties. Versnelling gaat ook echt sneller door uitwisseling. Uitwisseling van dingen die goed gaan, maar juist ook van dingen die lastig blijken. De INCubators houden elkaar (en ons) scherp en helpen elkaar op weg. 

 

Wij willen vandaag daarom onze 9 INCubators in het zonnetje zetten omdat zij laten zien écht te geloven in de kracht van diversiteit en inclusie.

 

Vandaag op Diversity Day een grote shout-out naar de onderstaande INCubators!