Stichting Tafel van Zeven

Stel je kort voor: wie ben je en wat is de drijfveer om dit werk te doen?
‘Je bent nooit te oud om te leren’ is mijn levensmotto en onderwijs is mijn passie. Het inzetten van mijn talenten voor bijzondere vrouwen die ook een passie hebben is het mooiste dat ik waar heb kunnen maken in mijn project Tafelvanzeven. Ik heb een methodiek kunnen ontwikkelen die werkelijk bijdraagt aan de persoonlijke en maatschappelijke groei van kleurrijke vrouwen, die werkelijk oor en oog heeft voor hun wereldverhalen en daardoor ons samen echt een stukje gelukkiger maakt.

Wat wil je met jouw project veranderen/bijdragen?
“Je moet een leuk mens zijn om gastvrijheid inhoud te geven” , wordt er in de horeca vaak gezegd. Bij Tafelvanzeven kom je deze leuke mensen tegen. Tafelvanzeven is een uniek leerwerktraject voor kleurrijke vrouwen met een passie voor koken en gastvrijheid en met ambitie een stap richting arbeidsmarkt te willen zetten. Onze aanpak is Rotterdams: dat betekent ondernemend zijn, oog hebben voor persoonlijke groei, aansluiten bij de markt en dat alles gelardeerd met persoonlijke verhalen. Beproeft en bijgesteld en nu tijd om landelijk te groeien! Onze aanpak maakt talenten zichtbaar.

Wat is de reden dat jouw project de WOMEN Inc. Cordaid Stimuleringsprijs moet winnen?
Tafelvanzeven wil trainingsprogramma’s rondom haar unieke aanpak opzetten en aanbieden, om meer kleurrijke vrouwen kansen te bieden zich aan de hand van de Tafelvanzeven methodiek te ontwikkelen. De Women inc. prijs is de kans om dit landelijk te kunnen gaan opzetten en uitvoeren.

» Breng je stem uit!