Onze campagne 'IK BEN ER EVEN NIET' in Volkskrant Magazine

Vandaag verscheen een mooi artikel in Volkskrant Magazine over onze campagne 'IK BEN ER EVEN NIET'. Meer werken, meer zorgen, meer stress. De participatiemaatschappij eist nu al zijn tol. Vooral bij vrouwen. Daarom start WOMEN Inc. de campagne 'IK BEN ER EVEN NIET'.

Dat er meer bij komt staat vast. De effecten van de participatiemaatschappij zijn nu nog maar voor een klein deel voelbaar. Ook werkgevers hebben hun zorg uitgesproken. Tweederde van de werkgevers maakt zich zorgen over de stijgende zorgdruk van werknemers, vrouwen in het bijzonder, blijkt uit onderzoek van Motivaction

"We moeten voorkomen dat de extra zorgdruk van de participatiemaatschappij automatisch bij vrouwen terechtkomt en ten koste gaat van de arbeidsparticipatie van vrouwen", zegt Jannet Vaessen, directeur van WOMEN Inc.

» Lees het hele artikel op Volkskrant.nl

Voor wie zorg jij eigenlijk allemaal? 
We roepen jou en alle vrouwen in heel Nederland op om jouw onbetaalde zorgtaken voor één dag aan anderen over te laten. Een dag om stil te staan bij je ideale zorg- en werkbalans. Ga ook de uitdaging aan en doe mee met het sociaal experiment #ikbenerevenniet. Want samen kunnen we een doorbraak realiseren in de verdeling van zorg en werk! Doe mee en ga naar: www.ikbenerevenniet.nl.


Meer lezen over de campagne van WOMEN Inc.? Dat kan: 
» Campagne 'IK BEN ER EVEN NIET'
» Vrouwen en mannen: wie zorgt en wie werkt het meest?
» Waarom het tijd is voor een nieuwe verdeling van zorg en werk?
» Waarom zorgt de participatiesamenleving voor de overbelasting van vrouwen?
» Kunnen mannen minder goed voor anderen zorgen dan vrouwen?
» De verdeling van zorg en werk internationaal
» De bijeenkomst op 6 maart over zorg en werk
» Voor wie zorg jij eigenlijk allemaal?