Heel Nederland aanTafel op 8 maart

Op 8 maart is het weer Internationale Vrouwendag. Zou het niet fantastisch zijn om gezamenlijk iets te doen voor alle vrouwen in Nederland op die dag?

Heel Nederland aanTafel
We roepen iedereen op om 8 maart een aanTafel gesprek te organiseren of om aan te schuiven bij een gesprek. Zo kunnen we door het hele land vrouwen versterken met doel, lef en netwerk. We kijken nu al uit naar alle mooie uitkomsten die de gesprekken opleveren!

Schuif ook aanTafel!
Laten we daarom massaal gesprekken inplannen op 8 maart en dit zoveel mogelijk delen met alle vrouwen om ons heen. Doe je mee? 

» Schuif aan bij een gesprek

» Organiseer een gesprek

» Hoe werkt aanTafel?

Internationale Vrouwendag
In Nederland wordt door veel vrouwengroepen gezamenlijk 8 maart gevierd. De bedoeling van de dag is de gemeenschappelijke strijdpunten van de vrouwenbeweging naar voren te brengen. WOMEN Inc. zet zich al meer dan 10 jaar in om de kansen van vrouwen in Nederland te vergroten. Om dit te bereiken gaan we rondom Internationale Vrouwendag in gesprek met alle belangrijke partijen. Dit jaar gaan we in gesprek over de kwaliteit van de gezondheidszorg, want er is nog te weinig kennis over het vrouwenlichaam. Dat moet veranderen!