Drie sterke vrouwen in de maand september

WOMEN Inc. bestaat 10 jaar en vierde op 17 september haar jubileum. Tijdens deze bijzondere avond vol herinneringen en een vooruitblik op de toekomt gaven drie sterke vrouwen elk een bijzonder en inspirerend optreden vol lef.

Funda Müjde
Funda Müjde is cabaretière, actrice, columniste en presentatrice. In 2007 was ze betrokken bij een ernstig auto-ongeluk en kwam ze in een rolstoel terecht. Dit heeft haar echter niet tegengehouden maar zelfs geïnspireerd om haar droom waar te maken: fietsen van Amsterdam naar Istanbul. Tijdens het WOMEN Inc. jubileum vertelde ze over haar reis van drie maanden en gaf ze ons de mooie boodschap mee: "leef je droom in plaats van te dromen over je leven!"Nazmiye Oral:
Schrijver en acteur Nazmiye Oral hield een persoonlijk monoloog op het WOMEN Inc. jubileum. Ze vertelde over haar theatershow Niet Meer Zonder Jou waarin het contact tussen haar en haar moeder centraal staat. Nazmiye wilde dat haar moeder wist wie zij echt is en zij wilde ook weten wie haar moeder echt is. In haar voorstelling had ze het lef volkomen eerlijk te zijn tegen haar moeder die met haar op het podium stond. Na afloop kon ze tegen haar zeggen: "ik sta hier, ik ben wie ik ben en ik blijf het doen zoals ik ben maar niet meer zonder jou".Izaline Calister
Zangeres Izaline Calister vertelde ons wat lef voor haar is: hoewel ze het eng blijft vinden, stapt ze toch iedere keer weer het podium op omdat zingen en muziek maken echt haar passie is. Izaline overwint elke dag weer haar angsten voor haar passie. Haar eerste nummer ‘De lucht zit nog vol dagen’ sloot mooi aan bij de doelen die WOMEN Inc. zich heeft gesteld voor 2025. Ze sloot het jubileum af met het lied ‘Something inside so strong’. De hele zaal zong de inspirerende tekst mee en ging met een versterkt gevoel naar huis.Sluit je aan bij WOMEN Inc.
WOMEN Inc. is hét vrouwennetwerk voor vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. Sluit je bij ons aan om op de hoogte te blijven van alle evenementen die wij organiseren.

Sluit je aan!

Meer Lezen?
Snak je naar nog meer inspiratie? Lees over de drie sterke vrouwen van vorige maand!

» Drie sterke vrouwen in de maand november
» Drie sterke vrouwen in de maand oktober
» Drie sterke vrouwen in de maand augustus
» Drie sterke vrouwen in de maand juni