• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!
Doelgesprek
Vond het een bijzondere bijeenkomst, vreemd om zoveel te delen met voor mij totaal vreemde vrouwen. Op zich een hele positieve en actieve insteek door de structuur van de bijeenkomst. Vind het wel lastig om zomaar even in andermans leven te stappen en er ook zo weer uit. Ik zal niet meteen weer een doelgesprek doen....eerder een netwerkgesprek.... Wel TOP dat jullie dit organiseren en er zoveel in wordt geïnvesteerd!
Verbindend & Inspirerend !
Ik vond het spannend om te gaan, wie ben ik en nog veel meer gedachtes die niet helpend zijn om WEL te gaan. We waren met z'n zessen. Het was ontzettend fijn, liefdevol en iedereen liet zich kwetsbaar zien. Heel fijn om zo met elkaar mee te denken en uit te wisselen. Het gaf me zo een boost energie deze avond. Miriam host de avond heel fijn! Bedankt
Netwerkgesprek
Ik heb veel energie en inspiratie gekregen van dit tafelgesprek.
Geslaagde avond
Dit was mijn eerste Tafelgesprek, spannend om er naartoe te gaan, maar eenmaal aangekomen voelde ik me meteen op m'n gemak. We waren met een klein groepje en mijn tafelgenoten waren vriendelijk en open. Iedereen die aanwezig is, komt met dezelfde intentie en dat schept een band. Het 'draaiboek' van Woman Inc. en het gebruik van een timer lijkt eerst wat strikt, maar het helpt juist om het gesprek echt effectief te laten zijn. Fijn om feedback op plannen en ideeën te krijgen van onbekenden, met de mening van je eigen kennissenkring blijf je toch vaak in hetzelfde gedachtengangetje ronddraaien. Ook fijn om in een kring van vrouwen het beste uit iedereen omhoog proberen te halen ipv rivaliteit. Ik vind de tafelgesprekken zeker een aanrader en ga er graag mee verder! Bij twijfel: Doen dus! Astrid en Esther, bedankt!
Dank je wel!
Lieve deelneemsters aan mijn lef-gesprek van gisteravond, Dank jullie wel voor jullie openheid, het delen van de mooie en minder mooie ervaringen en natuurlijk de geweldige tips. Het was fijn jullie aan tafel te hebben. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Astrid
Inspireren en motiveren
Wat een leuke avond heb ik gehad met het lefgesprek bij lifecoach Astrid Koelewijn in Noordwijk! Altijd prachtig om te zien en ervaren wat er gebeurt wanneer je je kwetsbaar opstelt. En daar heb je écht lef voor nodig, want je kent elkaar niet. Dank je wel Astrid en Hanne voor jullie openheid, vertrouwen en niet te vergeten jullie tips! Jullie hebben mij uitgedaagd oneindig veel vertrouwen te hebben in het geven mijn nieuwe training ‘Vergroot je zelfinzich’. Ik ging geïnspireerd en gemotiveerd naar huis terug!
Heerlijke bijeenkomst
Het was zo'n heerlijke bijeenkomst waar ik mij direct welkom voelde. Een gevoel van herkenning en verstaan worden. Dankzij de toon die Simone heeft gezet. Haar initiatief heeft ons samen gebracht. Wonderlijk wat het doet dat ik mij kon uitspreken. Er kwamen dingen boven waarvan ik niet wist dat het belangrijk voor me was. Ik ben geïnspireerd door de verhalen en de verrassende overeenkomsten. Dankbaar voor deze aantafel ik verheug mij op nog een keer dankjewel lieve vrouwen.
Een inspirerende dag!
Ondanks dat de dag begon met wat motregen was ik toch enthousiast om naar deze bijeenkomst te gaan. We werden zeer hartelijk ontvangen fijn om kennis te maken met deze bijzondere vrouwen en onder het genot van een kopje koffie was er al snel een heel ontspannen sfeer. Voor mij was dit een eerste gesprek met de lieve dames van Woman Inc. Na de koffie kwam een stralende gespreksleider aan het woord, we konden elkaar rustig in de ogen kijken en zonder oordeel luisteren naar haar uitleg en adviezen, Na afloop van deze inspireren dag ging ik met veel meer zelfvertrouwen naar huis om verder te gaan met het nemen van een volgende stap. Tot slot wil ik Sandra van den Udenhout en Marie-José Sanders heel hartelijk bedanken, voor de uitnodiging, en hoop in de gelegenheid te worden gesteld om een volgende bijeenkomst bij te mogen zijn. Tot volgende ronde, Groetjes, Dina Reulen
De kracht van een gesprek
In een veilige setting samen aan jezelf mogen werken blijft voor de kracht van dit gesprek. Door in gesprek te gaan, komen persoonlijke zaken kort in een ander licht te staan. Zaken worden in een paar stappen stukken helderder en soms ineens zomaar wel haalbaar. Erg praktisch!
Fijn om even elkaars menselijkheid in de ogen te kijken en te delen waar je tegenaan loopt. Bedankt marjolein. Ook (zelfs) met weinig deelnemers is het "werkzaam";-)
Aangenaam, goed begeleidt, verhelderend, meer inzicht gekregen betreffende hoe ik verder wil!

Dank allemaal.
Heel plezierig gesprek. Jammer dat wij waren met 2 (wo)man aan tafel, wij had alle tijd om de gesprek stof grondig te bespreken. Het was terggelijktijd heldenrede en confronteren. Ik ben thuis gegaan met beter inzicht in mijn situatie. Ik had heel graag willen deelnemen aan het volgende gesprek maar helaas heb ik al een afsprak op die dag.
Hoewel er wat misverstand was over plaats en tijd, bleek dat de mooie structuur van de tafel van een en in dit geval het "doelgesprek" uitermate beloont werd met goed contact met elkaar en met onze eigen bron. Birgit
Wat een mooie middag! Wat een mooi concept! Wat een mooie JUMPs werden er gemaakt. Mijn eerste 'aanTafel' als gespreksleider en ik ben superenthousiast.

Hoogtepuntje van het DOELgesprek vind ik het moment dat je op de ander haar stoel gaat zitten. Dat levert echt zoveel bijzondere inzichten op!

Om nog veel vaker te doen dus...
Ik heb eigenlijk niet zo veel toe te voegen aan het commentaar van Marjolein. Fijn, open en inspirerend gesprek dat bij mij in ieder geval nu al (na 1 dag) heeft geleid tot veel ideeën en mogelijkheden om te onderzoeken.
Het was vooral een heel gestructureerd gesprek en daardoor konden we to the point blijven. Ik heb mijn volgende stap helder en heb veel gehad aan het moment dat Sandra mijn "plaats" innam en vertelde wat "ik" allemaal ga doen. Sandra is een goede gespreksleider en ik vind het ook fijn dat ik anderen heb leren kennen die ook een jump willen maken.