• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!
Meervoud van lef is leven
Gisteren 28 november 2018, een lefgesprek georganiseerd met in totaal 4 vrouwen. Mooi aantal. Het blijft boeiend om je eigen lef weer terug te vinden en te delen. Wat maakte dat ik over de grenzen van mijn angst ging? Hoe kan ik dit krachtige gevoel inzetten om mijn verbeelding te verwezenlijken? Veel geleerd. Veel gekregen. Natuurlijk Intensief. maar vooral: wat een energie! En hoe geweldig om op pad te gaan met gouden adviezen. Dat geeft me weer moed! Wat ga je toch hard in zo'n korte tijd! Supersprint. Mijn dank aan de deelneemsters die aanschoven aan deze inspirerende en energieke leftafel.
Fijne leftafel
Het was weer een fijne avond tijdens het Lefgesprek. Omdat we om 20.00 uur begonnen was het fijn dat we maar met 4 mensen waren in totaal. Zo werd het niet al te laat. Ik ben weer naar huis gegaan met mooie tips en heb weer even gevoeld wat lef is. Nu aan de slag met de tips en mijn beschreven lef situatie toepassen op andere situaties.
Netwerkgesprek
Dank je wel Marjolein voor je goede begeleiding tijdens het netwerkgesprek. Erg leuk en waardevol om op deze manier hulp te vragen aan elkaar. Na afloop ging ik naar huis met waardevolle tips en nieuwe inspiratie.
Doelgesprek Noordwijk
Ondanks dat 3 deelnemers niet kwamen opdagen (2 met afmelding, 1 zonder) was het een bijzondere, bijna magische avond waarin ieder tot de kern kwam. De gastvrijheid en begeleiding van gastvrouw Astrid Koelewijn was bijzonder warm. Voor mij voor herhaling vatbaar.
nuttig gesprek
Twee dames kwamen niet opdagen, ondanks die herinneringen. Ik had met Niki een goed gesprek over waar we mee bezig zijn en wat voor vervolg mogelijk is.
Lefgesprek
Een inspirerende ochtend! Dank je wel, Lieke.
Doelgesprek
Vond het een bijzondere bijeenkomst, vreemd om zoveel te delen met voor mij totaal vreemde vrouwen. Op zich een hele positieve en actieve insteek door de structuur van de bijeenkomst. Vind het wel lastig om zomaar even in andermans leven te stappen en er ook zo weer uit. Ik zal niet meteen weer een doelgesprek doen....eerder een netwerkgesprek.... Wel TOP dat jullie dit organiseren en er zoveel in wordt geïnvesteerd!
Verbindend & Inspirerend !
Ik vond het spannend om te gaan, wie ben ik en nog veel meer gedachtes die niet helpend zijn om WEL te gaan. We waren met z'n zessen. Het was ontzettend fijn, liefdevol en iedereen liet zich kwetsbaar zien. Heel fijn om zo met elkaar mee te denken en uit te wisselen. Het gaf me zo een boost energie deze avond. Miriam host de avond heel fijn! Bedankt
Netwerkgesprek
Ik heb veel energie en inspiratie gekregen van dit tafelgesprek.
Geslaagde avond
Dit was mijn eerste Tafelgesprek, spannend om er naartoe te gaan, maar eenmaal aangekomen voelde ik me meteen op m'n gemak. We waren met een klein groepje en mijn tafelgenoten waren vriendelijk en open. Iedereen die aanwezig is, komt met dezelfde intentie en dat schept een band. Het 'draaiboek' van Woman Inc. en het gebruik van een timer lijkt eerst wat strikt, maar het helpt juist om het gesprek echt effectief te laten zijn. Fijn om feedback op plannen en ideeën te krijgen van onbekenden, met de mening van je eigen kennissenkring blijf je toch vaak in hetzelfde gedachtengangetje ronddraaien. Ook fijn om in een kring van vrouwen het beste uit iedereen omhoog proberen te halen ipv rivaliteit. Ik vind de tafelgesprekken zeker een aanrader en ga er graag mee verder! Bij twijfel: Doen dus! Astrid en Esther, bedankt!
Dank je wel!
Lieve deelneemsters aan mijn lef-gesprek van gisteravond, Dank jullie wel voor jullie openheid, het delen van de mooie en minder mooie ervaringen en natuurlijk de geweldige tips. Het was fijn jullie aan tafel te hebben. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Astrid
Inspireren en motiveren
Wat een leuke avond heb ik gehad met het lefgesprek bij lifecoach Astrid Koelewijn in Noordwijk! Altijd prachtig om te zien en ervaren wat er gebeurt wanneer je je kwetsbaar opstelt. En daar heb je écht lef voor nodig, want je kent elkaar niet. Dank je wel Astrid en Hanne voor jullie openheid, vertrouwen en niet te vergeten jullie tips! Jullie hebben mij uitgedaagd oneindig veel vertrouwen te hebben in het geven mijn nieuwe training ‘Vergroot je zelfinzich’. Ik ging geïnspireerd en gemotiveerd naar huis terug!
Heerlijke bijeenkomst
Het was zo'n heerlijke bijeenkomst waar ik mij direct welkom voelde. Een gevoel van herkenning en verstaan worden. Dankzij de toon die Simone heeft gezet. Haar initiatief heeft ons samen gebracht. Wonderlijk wat het doet dat ik mij kon uitspreken. Er kwamen dingen boven waarvan ik niet wist dat het belangrijk voor me was. Ik ben geïnspireerd door de verhalen en de verrassende overeenkomsten. Dankbaar voor deze aantafel ik verheug mij op nog een keer dankjewel lieve vrouwen.
Een inspirerende dag!
Ondanks dat de dag begon met wat motregen was ik toch enthousiast om naar deze bijeenkomst te gaan. We werden zeer hartelijk ontvangen fijn om kennis te maken met deze bijzondere vrouwen en onder het genot van een kopje koffie was er al snel een heel ontspannen sfeer. Voor mij was dit een eerste gesprek met de lieve dames van Woman Inc. Na de koffie kwam een stralende gespreksleider aan het woord, we konden elkaar rustig in de ogen kijken en zonder oordeel luisteren naar haar uitleg en adviezen, Na afloop van deze inspireren dag ging ik met veel meer zelfvertrouwen naar huis om verder te gaan met het nemen van een volgende stap. Tot slot wil ik Sandra van den Udenhout en Marie-José Sanders heel hartelijk bedanken, voor de uitnodiging, en hoop in de gelegenheid te worden gesteld om een volgende bijeenkomst bij te mogen zijn. Tot volgende ronde, Groetjes, Dina Reulen
De kracht van een gesprek
In een veilige setting samen aan jezelf mogen werken blijft voor de kracht van dit gesprek. Door in gesprek te gaan, komen persoonlijke zaken kort in een ander licht te staan. Zaken worden in een paar stappen stukken helderder en soms ineens zomaar wel haalbaar. Erg praktisch!
Fijn om even elkaars menselijkheid in de ogen te kijken en te delen waar je tegenaan loopt. Bedankt marjolein. Ook (zelfs) met weinig deelnemers is het "werkzaam";-)