• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Amsterdam kiest vrouwelijke burgemeester
  • Hoe creëer je draagvlak voor diversiteit?
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!
Ik vond het een heerlijke avond, ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld.
Mijn eerst LEFgesprek zit al vol! Hoop dat er nog vele komen want .. het is leuk, inspirerend, geeft voldoening!
aanTafel is een leuk initiatief en goed voor je persoonlijke ontwikkeling.
Wat een leuk gesprek was het! Geweldig dat de methodiek iedereen gelijke tijd geeft en zorgt voor diepgang in het gesprek. Erg leuk om te doen en ben dankbaar voor de laagdrempelige, effectieve facilitering van de gesprekken, en de eerlijkheid en openheid van de deelnemers. Een aanrader!
Wat een fijn gesprek was dit! Ik heb jaren geleden al eens een Jump! gedaan, dus het was niet helemaal nieuw. De sfeer binnen de groep was fantastisch. Er was ruimte en aandacht voor iedereen en alles mocht er zijn. Ook mooi om te ontdekken dat er uiteindelijk meer overeenkomsten dan verschillen tussen de deelnemers zijn. Fijn!
Warm welkom door gastvrouw EN gesprekleidster Petra. In een veilige en goede sfeer zijn er open gesprekken gevoerd. Enthousiaste en krachtige jonge vrouwen rond de tafel, in een andere fase dan ik zelf, en toch ook zoeken naar de balans tussen ik en de ander, zorgen voor zichzelf en rekening houden met de ander, de omgeving, partner, gezin etc. Als coach in veranderings- cq overgangsfases, mooi om te horen hoe elk persoon zijn eigen pad gaat en eigen oplossingen in zich heeft.Voor mijzelf denk ik meer te kunnen halen uit een netwerkgesprek. Hartelijke groet en tot een volgende ontmoeting aan tafel. Sylvia Bartelds
Fijne, veilige en open sfeer voor een gesprek waarbij je vooral in dialoog bent met jezelf (de andere luisteren en stellen geen vragen/geven geen advies). Even wennen, maar heel confronterend en verhelderend. Ook vond ik de verhalen van de anderen erg inspirerend. Gaan voor wat je graag wilt! Bedankt dames.
Ja hoor het was weer een heerlijke en eerlijke JUMP ! Altijd weer zo mooi hoe iedereen zich langzaam ontvouwt in moedige kwetsbaarheid en zichzelf zo herkent in de ander........... Hartstikke bedankt alle mooie vrouwen, voor deze mooie en inzicht volle avond! Liefdevolle groetjes Sylvia
Dank aan zowel Petra als de dames aan tafel voor de ervaring van een nieuwe methode van het voeren van een gesprek door het (h)erkennen van je eigen doelen. Daarnaast inspireren doelen van anderen en de manier waarop zij de jump (gaan) maken je bij het bereiken van je eigen doel. Mooi om te zien dat er een diversiteit aan vrouwen aan tafel zat, ieder met zijn eigen maar toch herkenbare struggles om een balans tussen jezelf en omgeving en toekomst te vinden. Bedankt voor de gastvrijheid en de veilige, open sfeer.
Korte en krachtige methode. Goed gesprek met leuke vrouwen.
Ik heb een fijne avond gehad en de gespreksmethode (waar ik voor het eerst mee in aanraking kwam) als prettig ervaren.
Ondanks dat we onverwachts met zijn tweeën waren, leverde het doelgesprek nieuwe ervaringen en inzichten op. De sfeer was prettig, veilig en intiem. Ik vind het erg leuk en boeiend om vrouwen aanTafel te ontvangen en gespreksleidster te zijn.
Voor het eerst een doelgesprek gevoerd en direct ervaren hoe bijzonder dit is. Met iemand die je niet kent, zo'n bijzonder en waardevol gesprek kunnen hebben. Dankjewel Hetty, voor je gastvrijheid, ik voelde me erg welkom! Ook complimenten voor de bedenker van dit concept, het zit echt goed in elkaar.
Groet van Mascha
Leerzaam, inspirerend, open. Door het volgen van een vaste volgorde met vragen, kun je tijdens een relatief kort gesprek van bijna twee uur heel veel relevante informatie met elkaar delen. We waren met een groep behulpzame vrouwen, hebben actief naar elkaar geluisterd, tips gegeven en werd aangeboden om met elkaars netwerk in contact te worden gebracht voor het zoeken naar werk. Al met al de moeite waard!
We hebben een goed en interessant netwerkgesprek gehad. In het vervolg wil ik maximaal 5 deelnemers zodat er meer tijd is voor iedereen. Ik vond het jammer dat er een deelneemster niet is gekomen zonder af te zeggen. Overall ben ik tevreden en ik hoop dat de andere vrouwen ook met nuttige tips en een goed gevoel naar huis zijn gegaan.
Beste dames van ons aanTafel gesprek, mijn eerste gesprek als gespreksleider en ik vond het mooi om te mogen doen. Ik moest er in groeien, maar wat ik mooi vind om te zien dat we elkaar in zo'n korte tijd toch een stap verder kunnen helpen. Al is het alleen maar met een stukje inzicht. Ik wens jullie alle goeds. Bedankt voor jullie vertrouwen.