• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Grip op Gelijke Lonen
  • VIDEO: ruimte in je hoofd
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!

Reviews

 
Fijne, veilige en open sfeer voor een gesprek waarbij je vooral in dialoog bent met jezelf (de andere luisteren en stellen geen vragen/geven geen advies). Even wennen, maar heel confronterend en verhelderend. Ook vond ik de verhalen van de anderen erg inspirerend. Gaan voor wat je graag wilt! Bedankt dames.
Joyce
 
Bijzonder, hoe 7 vrouwen die elkaar om 19.00 uur leren kennen aan het eind van de avond elkaar geinspireerd hebben.
Annelies
 
Ik heb een prima gesprek gehad met gespreksleider Niza. Dankjewel daarvoor! Wel ontzettend jammer dat de andere drie deelnemers allen niet bleken te kunnen. Een netwerkgesprek met 2 was oké, maar met meer zou ongetwijfeld nuttiger zijn geweest. Maar dat laat mij er niet van weerhouden volgende keer weer aan tafel te schuiven. Wat een mooi concept!
Sanne uit Zaandam
 
Ik vond het super! Een prachtige gespreksstructuur waarbij je niet gaat "kletsen" maar waar je snel tot de kern van de zaak komt en alle dingen die gezegd worden tot zijn recht komen. Niets "verwaaid" zoals ik dat dan noem.
Lian (48)
 
Jeanet is een prettig persoon, rustig en kan goed luisteren. Ze weet goed het doel in de gaten te houden, binnen de 'deadline' die er voor staat. > Wat ik fijn vind is dat ik me vrij voelde om mezelf te laten zien. Zonder oordeel. Ik vond herkenning en dat maakt dat ik ervoer dat ik niet de enige ben met onzekerheden. Ik voelde me veilig. Bedankt!
Dionne uit Eindhoven
 
Mooi en open Doelgesprek gehad. Bedankt dames, voor jullie aanwezigheid. Het smaakt naar nog veel meer.
Nynke uit Leeuwarden
 
Op 26 mei had ik mijn eerste aanTafel gesprek als gespreksleidster. Ik vond het spannend en leuk tegelijk. Ik verbaasde me erover hoe snel iedereen zich vertrouwd voelde en haar verhaal wilde delen met de groep. Openhartig, motiverend, inspirerend en herkenning zijn enkele kenmerken van het gesprek. Dames jullie waren top! Groetjes Sylvia
Sylvia uit Maastricht
 
Het was een zeer inspirerend & postief gesprek. Alle deelnemers hartstikke bedankt voor jullie goede tips en positieve vibes. Echt een aanrader! Niza en Cynthia bedankt voor de uitnodiging!> > Hartelijke groet,> Etienne
Etienne
 
Deze keer durfde één vrouw haar twee minuten in stilte door te brengen. Dit gaf alle vrouwen aan tafel tijd om even naar binnen te keren. Wat mooi dat deze vrouw ons de ruimte durfde te geven. En een prachtlocatie in het Schuttersbos in Eindhoven.
Carien (42) uit Eindhoven
 
Een ontzettend leuk en nuttig gesprek gehad. Tessa is een inspirerende en motiverende gespreksleider. Veel bruikbare tips gekregen. Bedankt! > Dames, geef je op voor een gesprek bij Tessa!
Mireille (49) uit Oostvoorne
 
We hebben een goed en interessant netwerkgesprek gehad. In het vervolg wil ik maximaal 5 deelnemers zodat er meer tijd is voor iedereen. Ik vond het jammer dat er een deelneemster niet is gekomen zonder af te zeggen. Overall ben ik tevreden en ik hoop dat de andere vrouwen ook met nuttige tips en een goed gevoel naar huis zijn gegaan.
Nicolien (49) uit Amsterdam
 
Fijn gesprek, leuke diverse deelnemers en gespreksleidster! Opvallend hoe je in zo'n korte tijd en zoeenvoudige tot inzichten kunt komen.
Christine (51) uit Delft
 
Prachtige dames aan tafel, mooie, open gesprekken en erg inspirerend!
Lisenka Breunesse
 
Het was mijn eerste kennismaking met WOMEN Inc en ik ben super enthousiast. Ik vond het bijzonder dat er in zo'n korte tijd zoveel gebeurde. Ik heb nieuwe inzichten opgedaan en inspirerende mensen leren kennen. Bedankt.
Petra uit Groningen
 
'Gewoon' mooi om met 5 nieuwe vrouwen openhartig te zijn over waar ik trots over ben, waar ik mee bezig ben en welke stap ik ga zetten. Na een ziekteperiode helpt dit me om te voelen waar ik sta en hoe het nu met me is. De feedback heeft mijn zelfvertrouwen over het schrijven voor mijn boek versterkt
Joyce uit Almen
 
Het gesprek was voor mij heel erg inspirerend! Leuk om in een beperkte tijd over een vraag na te denken en in een beperkte tijd dit te delen. Dit levert op dat je echt naar elkaar luistert. Mooie vrouwen leren kennen en tips gekregen om mee verder te kunnen. Petra, je hebt dit heel fijn gedaan en heb je op een andere manier leren kennen dank je wel
Marjan (42) uit Drachten
 
Goede eerste ervaring met het doelgesprek! Mooi om met mensen die je wel en niet kent, meteen in te gaan op wat er goed gaat en wat er beter kan in je leven op dit moment.
Renske Wolfs
 
Voor het eerst een doelgesprek gevoerd en direct ervaren hoe bijzonder dit is. Met iemand die je niet kent, zo'n bijzonder en waardevol gesprek kunnen hebben. Dankjewel Hetty, voor je gastvrijheid, ik voelde me erg welkom! Ook complimenten voor de bedenker van dit concept, het zit echt goed in elkaar. > Groet van Mascha
mascha
 
Ik heb in oktober en december een aan Tafel gesprek gehad. Beiden keren een netwerkgesprek, met ongeveer dezelfde vraag. Toch twee verschillende avonden. De vrouwen die ik heb ontmoet waren geweldig! Doordat zij meedenken met een nieuwe, frisse blik, krijg je verassende waardevolle tips en adviezen. Een aanrader! Ik ging geïnspireerd naar huis!
Sanna uit Eindhoven
 
Heel inspirerend om aan een Aan Tafelgesprek deel te nemen. Het doelgesprek gaf mij enige eye-openers. Mooi om mee te maken dat het eigenlijk zo vanzelf gaat met elkaar in gesprek te raken. Het gaf me weer een boost, energie en nog meer power om dit vaker te doen! Bedankt Christine voor de gastvrijheid. Tot wellicht een volgend tafelgesprek!
Laureen (52) uit Rotterdam
 
Ik heb aan zowel het Doel-, Lef als Netwerkgesprek deelgenomen. Voor mij was de cirkel daarmee rond. De structuur dwong me kort & krachtig naar alles te kijken. Het antwoord wat er eruit kwam was " verrassend" en heeft me erg goed gedaan. Buiten dit alles was het vooral een heel fijn en voedend samen-zijn.
Bianca uit Almere
 
Ik vond het een heerlijke avond, ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld.
Winny (46) uit Amersfoort
 
Doelgesprek gehad onder leiding van Monique. 't Was maar een klein groepje. Ondanks dat wilden we het toch alle drie laten doorgaan. Voor mij maakte het niets uit dat er drie deelnemers waren. Ik vond de methode interessant en we hadden een mooi en leuk gesprek, dat mij ook daarna nog aan het denken heeft gezet. Bedankt Waldien en Monique!>
Nicolette uit IJsselstein
 
Een fijn gesprek, en ook leuk om weer nieuwe mensen te ontmoeten. Dank Marian, voor je gastvrijheid!
Yvette (54) uit Duiven
 
Fijn dat onze groepje zich uitbreidt met nieuwe vrouwen want het vraagt lef om mee te doen ook al weet je nog niet hoe een AanTafel gesprek gaat. Birgit was een geweldig gastvrouw. Ik mocht het AanTafel gesprek leiden wat een mooie dialoog werd over Lef. Met veel openheid, verbeelding, goede tips en mooie voornemens. Kortom een prachtige middag!
Betty (60) uit Roermond
 
Mooi begin van vrouwendag! Openhartige gesprekken. Fijne structuur en opbouw. Lef gesprek gaf mij nieuw inzicht en ruimte om te ontdekken waar het voor mij over gaat. Het hardop uitspreken en de vragen hebben mij echt verder geholpen. Vandaag nieuwe focus.. Dankjewel voor je gastvrije en fijne begeleiding. Voor mij zeker een volgende Aan Tafel>
Inge (57) uit Utrecht
 
Jeanett is een fantastische vrouw! Bij Jeanett voel je je meteen op je gemak. > Het gesprek was heel open. Ik durfde mij kwetsbaar op te stellen. Je luistert echt goed naar elkaar en neemt de tijd voor elkaar. Het is fijn om op deze manier met elkaar in gesprek te gaan (doe je niet dagelijks) en doelen en inzichten mee te nemen voor jezelf. Bedankt!
Yemi
 
De tips vliegen over tafel bij het Netwerkgesprek met 7 dames. Er zijn veel herkenbare vragen: 4 dames zijn bezig een startend bedrijf te ontwikkelen en uitbouwen. De geplande tijd is tekort, als gespreksleider heb ik mijn handen vol het gesprek binnen de perken te houden. Goed teken! Er is belangstelling voor elkaar en veel bij elkaar te halen.
Petra (61) uit Utrecht
 
De stappen in het doelgesprek maakten de kern snel duidelijk. Dat levert mij een solide basis voor vervolgacties. Fijn!
Jobien uit Den Haag
 
Ik vond het een enerverende en inspirerende avond waarin wij elkaar tips en ideeën gaven om onze vraag helder te krijgen en ons doel beter te bereiken Reacties werden middels kleine memoblaadjes aan elkaar uitgedeeld,iedereen kan hier de komende tijd mee aan de slag. Alles is weer even duidelijk voor wat je nog te doen hebt.> Fijn dat dit er is.>
Wilma uit Amersfoort
 
Mijn eerste deelname aanTafel heb ik ervaren als bemoedigend. De structuur van het gesprek leidt er toe dat elke deelneemster voldoende ruimte voor inbreng krijgt en volledige aandacht van de aanwezigen. Heel bijzonder om te zien en ervaren hoe snel je tot je eigen kern komt met alle gevoelens die daarmee gepaard gaan. Een waar kado aan jezelf!
Mandy (40) uit Zoetermeer
 
Positief. Jammer dat ik eerder weg moest, dit gaf een beetje druk. Maar toch had ik het niet willen missen. Waardevolle ervaring om aan tafel te gaan zitten en te praten over netwerken maar ook daadwerkelijk te netwerken. > Volgend jaar staat deelname aan een volledig netwerkgesprek op de planning. Ook reflecterend. Goede aanrader.
Safa Simone (20)
 
Was een erg leuk gesprek met leuke vrouwen met mooie verhalen en prachtige doelen. De gastvrouw was enthousiast en wist de gesprekken op een fijne manier te lijden. Elke vrouw zou zichzelf zo'n gesprek moeten gunnen!
Fran uit Haarlem
 
Een boeiende aanTafel, met verschillende verhalen en levensfases. In dit doelgesprek werden ideeën en gedachten gedeeld en ging eenieder met advies/tips naar huis. Ik ben benieuwd wat 2017 voor deze vrouwen brengt.> Een goede start voor 2017!
Yvonne (51) uit s-Hertogenbosch
 
Beste Evelien,> > Gisteravond heb ik samen met 2 naamgenoten en 2 Esthers bij jou thuis aan tafel mogen schuiven. Ik werd heel gastvrij ontvangen in een sfeervol huis. Ook de sfeer in de groep vond ik vanaf het begin af aan prettig. Er werd gelachen maar er was ook oog voor de serieuze kant. Voor mij een bijzondere avond!> > Hartelijke groet,> Jeanet
Jeanet uit Groningen
 
Met 2 bekende vrouwen en 1 onbekende vrouw die aanbelde en graag wilde aanschuiven een ochtend bezig geweest met het Doelgesprek. Het is een bijzondere gespreksmethode en de stiltes werden door alle deelnemers als erg prettig ervaren. De structuur bood ons allemaal de gelegenheid om weer dicht en anders bij ons zelf te komen.
Loes (53) uit Zoetermeer
 
Voor het eerst aangeschoven bij een aanTafel gesprek. Wist niet wat ervan te verwachten. Het thema Lef sprak me aan. Heel mooi om te ervaren dat wat is Lef voor je, door ieder anders ervaren wordt. Maar waar Lef getoond wordt het weer vaak als herkenning voelt. Het was een inspirerende avond met fijne mensen.
Miranda (50) uit Maastricht
 
Kaizen, Marli Huijer, durf, lef, toekomst, muziek, meedenken, actie, genderstudies.. er kwam van alles voorbij deze avond. Belangrijkste voor mij: de ontmoeting met deze 3 damesdeernesvrouwen die bijna om de hoek wonen en nu onderdeel zijn van mijn netwerk, klankbord, wereld. Heel fijn en zeer aanbevelingswaardig, zo'n avond. A suivre!
Brechtje uit Den Haag
 
Ja hoor het was weer een heerlijke en eerlijke JUMP ! Altijd weer zo mooi hoe iedereen zich langzaam ontvouwt in moedige kwetsbaarheid en zichzelf zo herkent in de ander........... Hartstikke bedankt alle mooie vrouwen, voor deze mooie en inzicht volle avond! Liefdevolle groetjes Sylvia
Sylvia uit Eindhoven
 
Het was een mooie aanTafel met fijne nieuwe inzichten. Te gekke deelneemsters en een prettige tafeldame. Top georganiseerd! Dankjewel Else.
Hellen uit Den Bosch
 
Het lukte snel om tot de kern van ieders vraag te komen. Voor mij: het verwoorden van mijn DOEL.> Het spuien van ideeën viel mij persoonlijk tegen, ik had er niet veel. Best ongemakkelijk. Maar de tips van de andere deelnemers waren voedend en inspirerend. Ik kan er zeker mee vooruit!!> Dank voor dit initiatief, ik ben er blij mee!
Erna uit Almere
 
Het was een leuk en aangename ervaring.> Je komt in contact met andere vrouwen die je misschien nooit zou tegen komen. Ik wil Tessa bedanken voor haar gastvrijheid. Ik had een fantastische tijd met jullie, bedankt.> Maudiene Romano
Maudiene uit Dordrecht
 
"Het voelt heel speciaal wat er naar boven komt en wat we samen ontdekken. Mooi! ">
Marjos (54) uit Den Bosch
 
Voor mij de eerste keer dat ik aan zo'n gesprek deelnam. Ik vond het verrassend en inspirerend. Goede heldere vorm.
Manja
 
Met nieuwe inspiratie, tips en ideeën verder op weg. Een heerlijkheid om zoveel mooie spiegels te ontvangen van de aanwezige vrouwen. Wat een energie. En wat is delen toch krachtig en geweldig om samen met vrouwen te zijn. Ieder gesprek is weer een feestje.
Winny (46) uit Amersfoort
 
Complimenten voor Nikki die het LEFgesprek leidde.> Marlene
Marlene (71) uit Amstelveen
 
Een vrouw heeft voor de eerste keer meegedaan aan dit gesprek waardoor we nu met 4 vrouwen aan tafel waren. We hebben mooie doelen voor ons zelf gesteld. Birgit heeft het gesprek op een mooie manier geleid. En Angelique was een uitstekende gastvrouw. Kortom weer geweldig en ik verheug me al op het volgende gesprek.>
Betty (60) uit Roermond
 
Thea uit Kapelle
 
Leuk, inspirerend gesprek met 6 vrouwen, waarvan 5 startend ondernemer. Bijzonder dat er in korte tijd zoveel vertrouwen en en openheid ontstaat. Er was veel herkenning, bemoediging en tips die werden uitgewisseld.
Lea uit Zutphen
 
Als gespreksleidster gaf het mij veel voldoening om met deze geweldige groep vrouwen kennisgemaakt te hebben en deelgenoot te mogen zijn in hun prachtige levensverhalen.> Ik wens hen heel veel succes met het zetten van de volgende stappen.> >
Elvira (57) uit Den Haag
 
Wauw wat een verrassend leuk avond. Prachtig inspirerende vrouwen leren kennen. I love going out of my comfort zone! De spelregels waren duidelijk en gaven meteen een veilige bedding. Geen oppervlakkigheden, maar ‘met de billen bloot’. Frouke leidde op een positieve, vlotte manier het gesprek. Fijn dat ‘alles oké was’. Goede intenties neergezet.
Uwanami uit Zwolle
 
Bijzondere ervaring, het doelgesprek! Mooie, krachtige methode om in korte tijd zelf met inzichten de deur uit te gaan én anderen op een hele persoonlijke manier te leren kennen. Het niet oordelen, niet doorvragen hielp me te focussen. Bijzonder treffende adviezen in de adviesronde. Mede door de begeleiding van Roelien: Inspirerend en verbindend!>
Saar (45) uit Amsterdam
 
Wat een inspirerend en fijn gesprek. Enorm veel energie gekregen van deze mooie groep vrouwen. Saskia, dank voor de organisatie. Zeker voor herhaling vatbaar!
Sanne uit Zaandam
 
Het is net alsof je de batterij even op kunt laden. Inspiratie, tips, meer focus op je koersbepaling en de stap die je gaat zetten. Mooi ook om te ervaren dat de verantwoordelijkheid voor de tafel bij iedere deelnemer ligt. Als je hier met honger van tafel gaat dan ligt dat aan jezelf. Gelukkig kun je altijd terugkomen voor meer!
Else uit Den Bosch
 
Wat een leuke en diverse vrouwen, maar toch zo veel herkenning!> Heb er veel uit kunnen halen en goed thema! Openheid, jezelf kunnen zijn, respect voor elkaar en elkaar LEF gunnen, goede sfeer, goede focus dankzij de gastvrouw en het trainingsmodel :-).> Ik ga graag volgende keer weer aan tafel met een nieuw thema! Kan het iedereen aanraden :-)
Monique uit Etten-Leur
 
Verrassend eenvoudig en mooi om er even de tijd voor te nemen. De verscheidenheid van het gezelschap maar ook de herkenbaarheid. Het heeft mij versterking opgeleverd in het idee waar ik al mee speelde. Wat zijn mensen in principe toch mooie liefdevolle wezens. If they only knew>
Anja (51) uit Eindhoven
 
Het was voor mij als gespreksleider leerzaam en uitdagend. Dit was mijn eerste officiele tafelgesprek. Het tafelgesprek met de dames heeft mij weer nieuwe inspiratie gegeven. De vragen zijn zo opgesteld dat je buiten de box gaat denken wat weer nieuwe inspiratie en verfrissing geeft. Het was behalve leuk ook echt een doelgericht tafelgesprek.
Nadira (19) uit Rotterdam
 
Dit gesprek heeft me laten zien dat ik uitblink in lef! > > Vivi is een goede gespreksleider. Prettige persoonlijkheid en ze bewaakt de tijd goed. > > De gesprekstechnieken zelf vind ik fantastisch. Voel me er veilig bij, goed, gezien, begrepen, geïnspireerd.
Nicole (45) uit Amstenrade
 
Ik kende het concept, maar daar bleef het bij. Toen deze kans voorbij kwam, gelijk aangegrepen!! Ik zoek efficiënte manieren van communiceren; waarbij je snel tot de kern komt en oordeelloos kunt reflecteren. Ook op zoek naar uitwisseling en verbinding. Erg, erg fijn dit! De hele dag van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!! Bedankt
Samira uit Emmen
 
Voor mij de eerste keer Aan Tafel! Ik heb het als een bijzondere en inspirerende avond ervaren. Heel fijn om eens vanuit andere invalshoeken dingen te horen. Ook heb ik nuttige tips ontvangen waar ik echt verder mee kan. Ik vond het leuk om andere enthousiaste vrouwen te ontmoeten :)
Liesbeth (27) uit Groningen
 
Bij binnenkomst, begroeting en kennismaken met de andere vier vrouwen voelde ik mij meteen op mij gemak. Bijzonder. Complimenten aan Niki. Dank voor jouw gastvrijheid.> > Het gesprek liep gestructureerd, goed volgbaar en prettig. Ik kijk terug op een avond vol dankbaarheid. Ik wens deze unieke vrouwen alle geluk van de wereld.> > Jewell, Amsterdam
Jewell uit Amsterdam
 
Aanwezig waren vier dames , collega's van elkaar, die recent ontslagen waren. Zij waren op dit moment in verschillende fasen van het rouwproces. In dit gesprek konden zij hun gevoel hierover uitspreken dat in een normaal contact niet gebeurd was. De tips werden dankbaar aanvaard.
Marlene (71) uit Amstelveen
 
Dit doelgesprek was mijn eerste gesprek als gespreksleidster. Het was een gezellige bijeenkomst waarbij iedereen zich bloot durfde te geven en dit ook dapper deed. Naderhand bleven de meesten nog gezellig hangen om na te praten. Mooie verhalen gehoord, nieuwe doelen gesteld en inspiratie opgedaan. Voor herhaling vatbaar wat mij betreft!
Frouke (35) uit Hasselt (OV)
 
Een heel inspirerende ochtend.
Astrid (53) uit Oud-Beijerland
 
Het was een hartverwarmende avond met een groep mooie dames!
Jolanda uit Leeuwarden
 
Bijzondere ontmoetingen gehad! Eerst beetje onwennig en vreemd om via zo'n vaste structuur contact te maken met vrouwen die ik al kende. Maar uiteindelijk zo mooi om meer te horen over ieders wensen, verlangens, doelen en om elkaar zo te zien en te steunen daarin. Ik kijk uit naar de volgende keer, en de andere vrouwen met mij.
Saskia (43) uit Zutphen
 
Mijn eerste netwerkgesprek bij Womeninc. Altijd spannend om onbekenden in de eigen stad te ontmoeten. De gastvrouw maakt met de werkwijze de sfeer prettig zakelijk en praktijkgericht. Mijn doel is scherper en concreter geworden. Ook de volgende stap ligt voor mijn voeten. Het smaakt naar meer ladies. DOEN!
Hetty uit Amersfoort
 
Ik vond het een geslaagd gesprek.> Met zijn drieën hebben we het doelgesprek en lefgesprek gehad.> Het was heel leerzaam en goede opbouwende feedback ontvangen en gegeven. > Wat ik nog wil opmerken dat het best een lang gesprek is. Misschien een tip? Break tussendoor, die we zelf ook wel in overleg hebben genomen, want dat was wel nodig.Verder top!
Erica uit Rotterdam
 
Leuk, gezellig en inspirerend!
Monique uit Wapenveld
 
De Leftafel bestond uit 5 vrouwen. Vrij intensief tafeltje en sterk. De opbouw naar de verbeelding toe werd steeds impactvoller. We nemen allemaal tips mee om de volgende stap te zetten. Met lef. Wat een sterk en doordacht gevoel is dat eigenlijk. Inderdaad: lef kun je van elkaar leren.
Else uit Den Bosch
 
Leuk, doeltreffend en leerzaam! Het was leuk om naar andermans verhalen te luisteren. Dankzij de doeltreffende opzet van het gesprek luister je met je volle aandacht. Hierdoor en door jezelf uit te spreken in de verschillende stappen heb je vanzelf een leerzame reflectie. Of door andermans advies, of juist door je jezelf tegen te komen. Aanrader!
Nadja (29) uit Utrecht
 
In een kleine, helpende setting hebben we met elkaar gesproken over dingen die ons raken. Wat opvalt is de gemeenschappelijkheid. Ook al heb je allemaal een andere achtergrond.> Het was een lefgesprek; het gesprek verliep gestructureerd. Het geeft iedereen een gelijke ruimte om een bijdrage te leveren en er was voldoende tijd om je verhaal te doen.
Paula (52) uit Arnhem
 
Ik heb eigenlijk niet zo veel toe te voegen aan het commentaar van Marjolein. Fijn, open en inspirerend gesprek dat bij mij in ieder geval nu al (na 1 dag) heeft geleid tot veel ideeën en mogelijkheden om te onderzoeken.
Els (48) uit Amersfoort
 
Gisteravond was het zover. Als gespreksleider ging ik met een 6 mooie vrouwen aanTafel.> Wat een energie, wat een inspiratie, passie en wat een stralende ogen. Magisch!> > Compleet met rode doosjes :-) sloten we af en het smaakte naar meer. Over enkele maanden gaat deze groep verder met het Lefgesprek.> Dankbaar dit te mogen doen.> > Fb. @De rode doos
Thea uit Kapelle
 
Leuk en leerzaam! Heeft veel nuttige tips opgeleverd, en ik heb ook de anderen aan tafel kunnen helpen. Laagdrempelige en eenvoudige werkmethode. Bedankt dames!
Riëtte uit Rosmalen
 
Met een vervuld gevoel en cadeautjes in de vorm van tips weer naar huis. > Tips die thuis verder worden uitgepakt. De dankbaarheid bij een ieder is groot.
Winny (46) uit Amersfoort
 
Leuke en nuttige avond gehad! Veel goeie tips gehad waar ik wat aan heb!>
Ilja
 
Prettig, ontspannen, goed geleid, gelachen en geleerd
Mireille (49) uit Amsterdam
 
Ook ik sluit me aan bij de andere reviews. Het was een avond met mooie, inspirerende verhalen maar ook herkenbare worstelingen. Zo fijn om toch weer even te horen dat je hier niet ‘alleen’ in bent. Met een goed en sterk gevoel naar huis gegaan. Een aanrader voor ieder, ongeacht achtergrond, richting of huidige situatie
Andrea (26) uit Amsterdam
 
Mijn eerste #aantafel gesprek als gespreksleider voor women inc is een feit. Wat ben ik dankbaar dat deze mooie vrouwen bij me aan tafel zaten. Vooral veel verwondering over de inzichten die ze kregen toen ze hun doel bewust uitspraken. Ik kan niet anders als enthousiast zijn. De zon scheen en we kijken terug op een waardevolle middag. > V Halmans
Vivian (47) uit ELSLOO LB
 
Na de training te hebben gevolgd 7 oktober mijn eerste doelgesprek georganiseerd. Wel een tip, koop een wekkertje. We zaten uiteindelijk met vier vrouwen aan tafel en waar ik toch wel zenuwachtig was, liep het goed. Voor mij geldt dat het naar meer smaakt en kijk uit naar het volgende aan tafel gesprek. > > >
Roelien (53) uit Amsterdam
 
Een paar bekende, maar ook onbekende gezichten, krakend op een doel. Heerlijk om in gesprek te gaan over mijn dromen en de ruimte te pakken om aandacht te hebben voor het verhaal van de ander. En uiteindelijk natuurlijk de prachtige,soms prikkelende eedback die we van elkaar in ontvangst mochten nemen. > Bedankt meiden!> > Liefs Evelien
Evelien (32) uit Groningen
 
Ik heb me aangemeld omdat, ik voor mijn vrijwilligerswerk als coach de JM-methodiek wil gaan toepassen. Mijn ervaring met JM is dat het prettig om met anderen in alle rust stil te staan je wensen en dromen. Ik vind het een zeer handige methodiek ter stimulering van de introspectie. Hij lijkt me super hiermee aan de slag te gaan!
Mignon (44) uit Maastricht
 
Ik vond het een goede bijeenkomst op een prettige locatie. Iedereen heeft heel geconcentreerd meegedacht over de vragen van andere deelnemers, dat was fijn om mee te maken. Veel aanbevelingen zijn algemeen, maar kunnen toch van nut zijn, sommige aanbevelingen zijn specifiek en kunnen dan soms een treffer zijn.
Yolanda uit Amsterdam
 
Mijn eerste gesprek, niet wetend wat er allemaal gaat komen. Winny neemt ons soepel mee. Verrassend, herkenning, stimulerend en ook nog gezellig!
Annie uit Amersfoort
 
Een verrassend en inspirerend gesprek. Met elkaar in openheid spreken over wat ons bezighoudt. Kwetsbaarheid, maar ook kracht wordt gedeeld. Vooral 'het best mogelijke advies aan mezelf' is een bijzonder item. > Ik ervaar het als een cadeautje aan mezelf om deel te nemen aan de aanTafel gesprekken. >
Jolanda (56) uit Amersfoort
 
Warm welkom door gastvrouw EN gesprekleidster Petra. In een veilige en goede sfeer zijn er open gesprekken gevoerd. Enthousiaste en krachtige jonge vrouwen rond de tafel, in een andere fase dan ik zelf, en toch ook zoeken naar de balans tussen ik en de ander, zorgen voor zichzelf en rekening houden met de ander, de omgeving, partner, gezin etc. Als coach in veranderings- cq overgangsfases, mooi om te horen hoe elk persoon zijn eigen pad gaat en eigen oplossingen in zich heeft.Voor mijzelf denk ik meer te kunnen halen uit een netwerkgesprek. Hartelijke groet en tot een volgende ontmoeting aan tafel. Sylvia Bartelds
Sylvia (59) uit Utrecht
 
Een "doelgesprek" voor het eerst door mij geleid. Deelnemer en tegelijkertijd gespreksleider zijn was prettig spannend. De beginselen van de bestaande structuur volgen, vraagt concentratie. Gelukkig waren we met elkaar en kon ik in deze veel steun ervaren van Betty. Het was een mooie ochtend met regen buiten en tranen binnen. > Birgit
Birgit (60) uit Swalmen
 
Ondanks dat we onverwachts met zijn tweeën waren, leverde het doelgesprek nieuwe ervaringen en inzichten op. De sfeer was prettig, veilig en intiem. Ik vind het erg leuk en boeiend om vrouwen aanTafel te ontvangen en gespreksleidster te zijn.
Hetty (58) uit Joppe (tussen Deventer en Zutphen)
 
Mooie ontmoetingen! En mijn volgende stap helder gekregen.
Saskia (43) uit Zutphen
 
De gespreksmethode gaf iedereen de ruimte om 'uit de verf te komen' en dat vind ik van grote waarde. > Achtergronden en motieven van iedere deelnemer worden zichtbaar en dan wordt het pas echt interessant!> > Saskia was een open gespreksleider, helder en persoonlijk.> De groep was leuk!
Maaike uit Breda
 
Nieuwe inzichten gekregen en inspiratie opgedaan in een veilige omgeving, ik durfde echt mijn gevoel en wensen te delen. Enthousiaste en stralende gespreksleider.> Kennis gemaakt met bijzondere vrouwen, bevestiging en fijne tips ontvangen. Zonder oordeel luisteren naar elkaar. Waardevol. Lekkere thee en heerlijke pepernoten ;-)
Michelle (40) uit Haarlem
 
Boeiend netwerkgesprek met 3 interessante vrouwen. Dat we 'maar' met 4 dames zijn is geen probleem. Genoeg te bespreken, kritisch doorvragen, veel lachen. We zijn voor elkaar een uitbreiding van ons netwerk. Jammer als gespreksleider vind ik dat er op het laatste moment afmeldingen zijn. Dus dames vriendelijk verzoek bij aanmelding reken ik op je!
Petra (61) uit Utrecht
 
Door omstandigheden vond het gesprek een week later plaats. Prima. Het was een erg prettig format, het jump-gesprek, om met mijn onderwerp aan de slag te gaan. Een heldere instructie, een onbevooroordeeld luister publiek. En daardoor kon iedereen zich goed op de inhoud richten. Voor herhaling vatbaar!
Monique (51) uit Groningen
 
Wat een fijn, gezellig, positief en bijzonder gesprek!!> Rode draad in het verhaal was voor mij "herkenning" en juist dat maakte het gesprek zo waardevol. Lieve woorden, advies en complimenten ontvangen (en geven aan) van mensen die je niet kent maar die mij hebben geraakt en me energie geven.> En Joske; je bent enorm op je plek in deze rol! >
Heidi uit Groenlo
 
Een bijzondere, verbindende en inspirerende ontmoeting aan mijn keukentafel. Ik plan meteen een nieuwe.
Esther uit Amsterdam
 
Het was een fijn gesprek met 4 leuke dames. Ik kende nog niemand echt, maar voelde me meteen thuis. Ook de lokatie was mooi! Uiteindelijk ben ik met nieuwe inzichten en een goed gevoel weer naar huis gegaan.
Mira (33) uit Roermond
 
Elena uit Nijmegen
 
Het was een fijn gesprek in een warme sfeer. Ik kreeg meer inzicht in mijn uitstraling (onzeker) en waarom dat niet nodig is. De gespreksleidster was relaxed. Het verplichte voorlezen vond ik een beetje gek. Puntsgewijs is meer volwassen, het kwam kinderachtig op me over. Vriendelijk bedankt voor de organisatie Marjan Willemsen
w m van
 
Dit Aan Tafel gesprek was bijzonder, omdat er iemand aan tafel zat die ik pas een week later verwachtte en iemand last minute afmeldde. Het is elke keer weer een verrassing wie er aan tafel zit. Dit netwerkgesprek ging uiteindelijk over hele persoonlijke vraagstukken, als waar krijg je energie van of hoe kan ik dichtbij mezelf blijven?
Carien (42) uit Eindhoven
 
Heel erg interessant. Het gesprek heeft zeker vernieuwende inzichten opgeleverd. Grote kans dat ik nog eens aanschuif bij een gesprek.
Coco
 
Het was voor de andere deelnemers en mij de 1e keer dat we deelnamen. Ik heb het als heel> Positief ervaren. Sta je open voor het ontmoeten van mooie vrouwen dan kan ik je dit zeker aan raden en Marjon is een hele goede gastvrouw die oog voor dat wat er toe doet.
Monique uit Houthem
 
Richt de wereld in naar je eigen zin. Een uitspraak, die heel goed weerlegd wat er gisteren op tafel kwam tijdens het LEF gesprek.
Winny (46) uit Amersfoort
 
Het was een inspirerende middag! Als gesprekleider heeft Petra haar functie erg gied gedaan! Wij konden overzichtelijk praten met elkaar. Wat ik erg leuk vind is dat ondanks wij in het begin niemand kenden (behalve de gesprekleider), in de loop van de tijd konden wij elkaar toch inspirerend! Dit vind ik geweldig!
Melda uit Leeuwarden
 
Mijn eerste officiele gesprek als gespreksleider. Samen met Lonneke Albers om tafel met drie prachtige vrouwen. Wat een goede ervaring om op zo.n andere manier, met veel spreek en luistertijd, met elkaar in gesprek te gaan. We weten zeker niet alles van elkaar, maar hebben elkaar wel echt gezien en gezien gevoeld. Bijzonder! Snel weer.
Rozemarijn (41) uit Arnhem
 
Korte en krachtige methode. Goed gesprek met leuke vrouwen.
Sija uit Buitenpost
 
Een bijzondere avond bij Winny. Met dank. Kennismaken met andere vrouwen, allen met een eigen verhaal. Fijn om te delen en te verbinden. > Het concept van het doelgesprek is even wennen, maar zeer effectief. > Ik heb het ervaren als een cadeautje. Vooral het ontvangen van 'het best mogelijke advies voor mij'. Nu LEF en NETWERK? Ik ga erover nadenken.
Jolanda uit Amersfoort
 
Ik vond het een mooie en bijzondere ervaring om in gesprek te gaan met 2 vrouwen die ik anders misschien nooit was tegen gekomen. Door de structuur van het gesprek werd je op een prettige manier gedwongen om na te denken over wat je doel is en hoe je daar naartoe kunt én heb ik nog heel waardevol advies ontvangen.
Danielle uit Utrecht
 
Gisteravond een aanTafel gesprek gevoerd over Lef. Wederom mooi om te zien dat meteen een open en eerlijk gesprek ontstaat. We delen onze ervaringen, onze plannen, inzichten en geven elkaar tips over Lef. En wat herkennen we weer veel van onszelf in de verhalen van de ander. Wederom een fijne en inspirerende avond. Bedankt!>
Sylvia uit Maastricht
 
Het was een heel mooi doelgesprek vandaag. Angelique heeft ons groepje goed geleid. We waren heel open en er werd goed naar elkaar geluisterd. Ook al waren we maar met zijn drieën hierdoor konden we wel goed de diepte ingaan met de beantwoording van de vragen.> Bedankt voor dit mooie gesprek en weer tot gauw.
Betty (60) uit Roermond
 
Mooie methode, leerzaam en een goede gespreksleider! Het is leuk om bij Nadja aan tafel te gaan. Doen!
Lian uit Utrecht
 
Gezellig gesprek. Voelde vertrouwd en goed ondanks dat ik de andere deelnemers niet kende. De tijd vloog voorbij.>
linda uit Apeldoorn
 
Een avond om niet snel te vergeten.> Ik had me er eerlijk gezegd niet veel bij voorgesteld en ging er open-minded in.> Het Netwerkgesprek verliep erg goed.> Ik heb veel tips gekregen en ook nuttige tips kunnen geven aan de anderen.> Petra was een geweldige gespreksleader en heeft mij inzichten gegeven waar ik verder mee kan. Dank hiervoor!>
Barbara (46) uit Almere
 
Het was een leuke ervaring en in een korte tijd, heb ik een Eigen blockade boven tafel weten te krijgen en tegelijkertijd dames met vergelijkbare ervaringen kunnen helpen. Keep up the good work!!
Inca uit Geldrop
 
Thea uit Kapelle
 
Het doelgesprek dat we hebben gehad aan Carien's tafel was heel bijzonder! Een gesprek met veel (h)erkenning, oprechtheid en zonder oordelen. De jump movement- methode stimuleerde je kort en krachtig te zijn en tot de kern te komen. Heel prettig hierbij was de (dubbel)rol van Carien als gespreksleidster en ook deelneemster. Super! Dank aan allen!
Jacqueline (54) uit Eindhoven
 
Jammer van de afmelding en 1 vrouw wegblijft zonder bericht. We maken er gedrieën wat van dit doel gesprek. Mijn tafelgenotes hebben een vergelijkbare vraag namelijk met betrekking tot werk. Mijn vraag betreft hoe om te gaan met oudere leeftijd en opdrachtgevers. Ik waardeer het met jongere vrouwen te praten die ik anders niet zou tegenkomen.
Petra (61) uit Utrecht
 
Inspirerend, verfrissend, stimulerend, verhelderend... kortom, licht in deze donkere dagen. Een mooie ervaring in een fijne sfeer. Een aanrader.> > Monique uit Haarlem
Monique Uit Haarlem uit Haarlem
 
Bijzonder om te ervaren hoe snel je verbinding kunt maken met een ander. Soms lijkt het alsof je zo alleen staat met al je kwetsbaarheden, maar als je luistert en deelt zie je dat we eigenlijk allemaal gelijk zijn, niet zo verschillen van de ander.
Karin (39) uit Zutphen
 
Hoewel we per ongeluk met een klein groepje waren, heeft het gesprek me weer dichterbij mijn verlangen gebracht. Het is een groot geluk om te weten dat "lef" tonen voor iedereen wat anders inhoudt. Dit is tegelijkertijd de reden waarom meer vrouwen aan zouden kunnen sluiten. In een groep heb je andere ingangen om jezelf te leren kennen.
Birgit (60) uit Swalmen
 
Wat was het weer een fijn Doelgesprek gisteren! De drie dames lieten zich verrassen en we konden heel open ons verhaal delen. Wat een mooie plannen werden er gedeeld! Heel bijzonder deze vrouwen op deze manier te leren kennen. > Binnenkort tijd voor een Lef-of Netwerkgesprek!
Floor (34) uit Haarlem
 
Gestart met een kleine groep.> Maar wat weer een heerlijke eyeopener voor de toekomst.> Iedere keer weer een verrassing wat je zou doen met oneindig veel lef.> > Super......lijkt het jouw ook wat? > Sluit de volgende keer ook "aan Tafel"
Angelique (47) uit Roermond
 
Wat leuk om op deze manier in gesprek te zijn. Vertellen en luisteren en daardoor ruimte krijgen en ruimte geven. Een prachtig concept dat iedere vrouw zichzelf cadeau zou moeten doen.> Monique en Nicolette, veel dank!
Waldien
 
Ik kan aanTafel aan iedereen aanraden! Het gesprek heb ik ervaren als een kado aan mezelf. Bedankt aan alle deelnemers.
Elsa uit Diemen
 
Vanochtend voor de 1e keer aan de Tafel gezeten, Lefgesprek. Ik vond het inspirerend, en herken veel in de verhalen van andere vrouwen. Vivi is een goede gespreksleider waardoor het een goed georganiseerd maar toch leuk en vooral inspirerend was.
Saskia uit Maastricht
 
Leerzaam, inspirerend, open. Door het volgen van een vaste volgorde met vragen, kun je tijdens een relatief kort gesprek van bijna twee uur heel veel relevante informatie met elkaar delen. We waren met een groep behulpzame vrouwen, hebben actief naar elkaar geluisterd, tips gegeven en werd aangeboden om met elkaars netwerk in contact te worden gebracht voor het zoeken naar werk. Al met al de moeite waard!
Sylvia uit wassenaar
 
Nadja leidde het gesprek op een professioneel kordate en eigen wijze. Vasthouden aan spelregels en tijdmanagement voorkomt dat we afdwalen in goedbedoelde gesprekken en raadgeving. Je komt zo tot de kern. Een echte aanrader.> > Carla
Carla uit Maarssen
 
Het was voor mij altijd weer leuk om andere vrouwen te ontmoeten. Veel inspiratie en fijne tips gekregen. > Elkaar ontmoeten is altijd met elkaar delen. Dit is ook altijd verrijkend! Doen!
Annette uit Utrecht
 
Ik heb een fijne avond gehad en de gespreksmethode (waar ik voor het eerst mee in aanraking kwam) als prettig ervaren.
Jessica uit Dongen
 
We waren met z'n drieën voor het jumpgesprek. Verrassend welke wendingen er in het gesprek zijn. Erg inspirerend. > Op naar het volgende gesprek!> > Jolanda
Jolanda (57) uit Leiden
 
Inspirerend en weer fijn om te ervaren hoeveel kracht vrouwen in zich hebben en elkaar kunnen geven!
Babs uit Barendrecht
 
Fijn om met een aantal Power vrouwen een diepte netwerk gesprek gevoerd te hebben. Ben weer super geïnspireerd en een aantal concrete tips naar huis gegaan! > > Thankx Niza voor je prettige begeleiding en graag gedaan vwb de uitnodiging Etienne! > > Hartelijke groet, Cynthia
Cynthia uit Den Haag
 
Het netwerkgesprek in Son bij Martha Kuijpers heb ik zeer positief ervaren.> Ik ben weer een stapje verder om mijn praktijk (Kinder en jongerentherapeut)met een nieuw product (succesvol Scheiden Nederland), uit te bouwen. Het heeft me inzicht en inspiratie gegeven zodat ik meer in mijn kracht ben gaan staan. De structuur v h gesprek was erg prettig!
Marloes uit Oisterwijk
 
Hallo luitjes,> > Gisteren heb ik voor het eerst deel genomen> "aan tafel".> Ik wist niet wat ik me erbij voor moest stellen. Maar ik dacht ook, ik laat het gewoon op me af komen.> Wat ik van de eesrte keer "aan tafel" vond is, het was heel leuk maar veel informatie in 1 keer. Maar ik heb er wel hele leuke mensen ontmoet.> > Groetjes liefs Karin xxx.>
Karin (51) uit Roermond
 
Jorien uit Apeldoorn
 
Heel verrassend mijn 1e Women Inc. gesprek. Ik had geen verwachtingen maar misschien kon ik anderen advies geven. Zelf had ik geen vraag, hoewel misschien een, en ik werd verrast door de hoeveelheid suggesties die ik kreeg. Ik denk met heel veel plezier terug aan de goede open sfeer in dit gesprek. Corien, heel hartelijk dank.
Gea uit Den Haag
 
Donderdag 1 september aan tafel in Kapelle met zes vrouwen, waarvan ik alleen de gespreksleider, Thea kende. Met de methodiek van Womens inc ontstond er snel een open, veilige sfeer, waar gevoelens en dromen uitgewisseld werden. Een inspirerende avond.> > Dank je Thea, voor de gastvrijheid en de mogelijkheid om aan deze tafel aan te mogen schuiven.
Magda uit Biggekerke
 
Fijn inspirerend gesprek met Petra, Astrid en Annelies op een mooie lokatie.
Bernadet uit Groningen
 
Het was het tweede Doelgesprek dat ik samen met Else heb georganiseerd. We waren uiteindelijk met vijf vrouwen. En ik heb het wederom als bijzonder ervaren. Verbindend, ondersteunend.
Carolina (54) uit 's-Hertogenbosch
 
Beste lezer,> > Ik had mij ruim van te voren aangemeld! Maar op de dag zelf was het nog niet duidelijk of het door zou gaan, ik ontving later in ee ochtend bericht dat het verplaatst zou worden naar die maandag daarop, dat was niet mogelijk voor mij, dit heb ik per email laten weten, maar geen bericht daar meer op terug gekregen, > Jammer,
Yvonne uit Schagen
 
Geweldige manier om even stil te staan bij jezelf. Jeanett (onze gespreksleider) gaf mij een veilig en krachtig gevoel mee na afloop van het gesprek. Het was voor mij zeker de moeite waard. Ik hoop in de toekomst nogmaals aan een gesprek deel te nemen met Jeanett. Bedankt!
Pauline
 
Verfrissend, leuk om met een diverse groep vrouwen na te denken over waar je nu staat en waar je heen wilt. Ook heel leuk om als die ander advies te geven aan die ander. Bedankt iedereen!
Babette (27) uit Ede
 
Mijn eerste Aan Tafel gesprek als gespreksleider. Ik heb genoten van mijn enthousiaste en ondernemende tafelgenotes (en van hun visie en concrete tips). Wat fijn dat ik mijn netwerk kan uitbreiden met deze groep krachtige vrouwen!
Sanne uit Zaandam
 
Op gevaar af in herhalingen te vallen: ja, het is bijzonder te ervaren hoe snel je contact kunt maken op deze manier. Je kent elkaar niet dus is er minder ruis, waardoor het zicht en gehoor beter is. Ik zou dit soort gesprekken iedereen willen aanbevelen. En fijn ook dat een organisatie als Women Inc. dit mogelijk maakt. Goed idee!
Ellen uit Amsterdam
 
Het was een zeer fijn gesprek met dames waarbij ik me goed op mijn gemak voelde. Daardoor kon ik als introvert goed meekomen en voelde ik me goed naderhand. Het gaf een voldaan gevoel en heb er weer nieuwe mensen door ontmoet.
Mira (33) uit Roermond
 
Voor mij heeft het inzicht gegeven, dat ik de stappen die ik aan het ondernemen ben de juiste zijn. En de tips die ik heb mogen ontvangen zijn voor mij zeer waardevol en toepasbaar. Floor, bedankt voor je rol als gespreksleider en Michelle als zeer warme attente gastvrouw.
Myriam (46) uit Almere
 
En Yvonne, je hebt je keurig afgemeld bij mij en ik wist dat je er niet bij zou zijn. Ik heb je pas later een bericht toegezonden dus hopelijk zie ik je een andere keer bij mij aanTafel. Binnenkort nieuwe data voor 2017!> Grt, Niza
Niza uit Amsterdam
 
mijn eerste ervaring aan Tafel is erg positief. Leuke ontvangst door Jessica en goede feedback gekregen. Ook enkele tips waarover ik kan nadenken en in de toekomst ga gebruiken. Ik ga zeker nog eens naar een aan Tafel gesprek.
Annemiek uit Tilburg
 
En toch nog een foto van de prachtige bos tulpen die ik van één van de deelnemers kreeg.
Carien (42) uit Eindhoven
 
Bijzonder hoe raak de tips zijn van deze mensen die mij voorheen niet kenden. Een fijn gesprek!
Monique uit Amsterdam
 
Fijne avond waarin kwetsbaarheid aanwezig mocht zijn, ik een onverwacht doel vond en een jump heb gemaakt :-)> We gaan er een vervolg aan koppelen. >
Bernadet uit Groningen
 
Vandaag mijn eerste (Lef)gesprek gehad, met twee tot vandaag voor mij onbekende vrouwen. We zaten met drie generaties aan tafel, en wat is het boeiend, leuk en leerzaam om elkaars verhalen te horen. > Ik heb genoten, en het smaakt naar meer. > Dank Womeninc!
Pien uit Amsterdam
 
Wat een dynamiek en openheid in het lefgesprek Met vijf vrouwen aanTafel gegaan. Lefmomenten met elkaar gedeeld en elkaar geïnspireerd om krachtig lefmomenten in te gaan in de toekomst. > Deze sterke vrouwen gaan hierin zeker hun vrouwtje staan. Trots op jullie!!!
Thea uit Kapelle
 
Wow, wat een kracht en kwetsbaarheid aan tafel.> Aan tafel met vrouwen die ik voor het gesprek niet kende, maar met wie een bijzondere band en verbinding ontstond tijdens het gesprek. Prachtig om dit in korte tijd te zien ontstaan.> > Ik ben blij en dankbaar dat ik hier deel van heb mogen uitmaken. Wat een fijn moment!
Guerlain (34) uit Utrecht
 
Ik ben weer zo blij dat ik geweest ben! Marjolein is zo enthousiast en je voelt je compleet veilig. En het mooiste is dat ik na deze ochtend ook echte concrete stappen heb ondernomen. Bedankt weer en ik zou iedereen zo'n bijeenkomst aanraden!
Mirjam uit Heemstede
 
Verrassend van opzet, inspirerende en mooie manier om met andere vrouwen aan tafel te zitten. Ik bevond mij in bijzonder goed gezelschap en ben met een positief gevoel huiswaarts gekeerd!
Monique (45) uit Geleen
 
Inspirerend om het gesprek aan te gaan met onbekende. > Verrassend hoe gastvrij we zijn ontvangen.> Leerzaam, om te luisteren, zonder oordeel.> Bedankt dames!>
Ingrid uit Diemen
 
Gisteren het LEF gesprek gehad, georganiseerd door Jolanda Elzinga.> Het was soms confronterend, maar overwegend inspirerend!> Goed om stil te staan bij LEF en goed om er achter te komen dat we veel meer LEF hebben, dan we denken. Samen praten en ontdekken, tips krijgen en waardering uitspreken naar de andere tafelgenoten. Elkaar stimuleren.> Super!> >
Irene uit Leeuwarden
 
Beste Anneke,> > Dankjewel voor de organisatie van deze bijzondere avond. Ik had niet gedacht dat het mij zo zou raken. Ik heb geboeid naar alle verhalen geluisterd en had alle ruimte om mijn verhaal te vertellen. De sfeer en de mensen om mij heen vond ik heel prettig. > > Wie weet komen we elkaar nog eens tegen!> > Hartelijke groet,> Jeanet
Jeanet uit Groningen
 
Mijn eerst LEFgesprek zit al vol! Hoop dat er nog vele komen want .. het is leuk, inspirerend, geeft voldoening!
Annett (49) uit Houten (Utrecht)
 
Wat een goeie eerste ervaring met een aanTafel-gesprek. Verrassende inhoud door de variëteit en overeenkomsten tussen de deelnemers, goede gespreksleiding. Zeker voor herhaling vatbaar, bedankt voor de warme ontvangst!
Fleur (37) uit Velserbroek
 
Energie, Inspiratie, Openheid, Vriendschap en Passie!!!
Eva (33) uit Hilversum
 
Wat een bijzondere avond. Dank voor de openhartige gesprekken, herkenbare worstelingen en krachtige vrouwen. Fijn dat ik daar bij kon zijn. Ik ging blij en voldaan naar huis> Doen!!
Karen (53) uit Diemen
 
Bijzonder om zo snel de diepte in te gaan en wezenlijke dingen met elkaar te delen. Ik werd er heel blij van! En dit alles met een warme en goed verzorgde ontvangst van Ineke Hurkmans!
Lara
 
Wauw wat een prachtige vrouwen zijn er vandaag aangeschoven. Open, eerlijk, gedurfd, allemaal woorden die naar boven komen. Ik ga snel weer een tafel organiseren. > Vandaag zonder foto, maar met een prachtige ervaring rijker.
Carien (42) uit Eindhoven
 
Complimenten voor Marije voor het leiden van het gesprek. Zij bewaakt de tijd goed en komt to the point. Graag had ik nog iets meer tijd besteed aan het uitwisselen van contacten uit elkaars netwerk, dat is voor de volgende keer.
Mieke uit Nistelrode
 
Niemand neemt het van ons af.> > Onze eerste aan Tafel. Samen met 5 andere fantastische vrouwen hebben wij een Tafel gedeeld in het Huiskamer van Westwijzer Helmond West. > > Het was geweldig. Samen lief en leed gedeeld. En naar huis gegaan met een doel. > > TRUE WOMAN
Jarmin (46) uit Helmond
 
Elena uit Nijmegen
 
Heerlijk open gesprek, waarin ik weer wat stappen heb kunnen doen.
Bernadet uit Groningen
 
Het netwerkgesprek heeft resultaat gehad bij mij. Ik was van te voren wat sceptisch over het ogenschijnlijke gemak waarmee je je netwerk aan kan spreken. Maar Woman inc. heeft een heel werkbare methode waarmee je alle valkuilen kan ondervangen. Mooi hoor. Goede gespreksleider ook ( was ikzelf) ha.
Birgit (60) uit Swalmen
 
Mooi hoe je bij AanTafel aan de slag gaat met je eigen concrete vraag. Onze groep was divers: zelfstandigen of in loondienst, net een nieuwe job of al een tijdje bezig. Dat leidde tot leuke discussie over je vraag en uiteindelijke tot goede, creatieve antwoorden op onze vragen. Dank Janet en Laura, voor de fijne en resultaatgerichte sfeer!
Martine (36) uit Den Haag
 
Gisteravond een Doelgesprek bijgewoond. Wat een bijzondere ervaring! In alle openheid en in vertrouwen naar elkaar luisteren en verhalen durven te vertellen die je anders nooit vertelt, over onderwerpen waar je eigenlijk (te) weinig over spreekt. Wat een bijzondere chemie ontstond er. Ik loop de hele dag nog na te genieten.
Anneke Schouten
 
Bedankt voor jullie openheid! Yvette, bedankt voor je gespreksleiderschap! Iedereen succes met het verwezenlijken van jullie doelen.
Marian (48) uit Arnhem
 
Inspirerende, positieve avond waarbij werd uitgegaan van eigen kracht van de deelnemers. Het vertrouwen en de sfeer waren uitnodigend om gedachten te delen. Leuke deelnemers en gesprekleidster.
Jolanda uit Hattem
 
De warme ontvangst door gastvrouw Liliane Luiting, maakte dat ik mij meteen prettig voelde. Ik vond het gesprek fijn. De vaste structuur zorgde voor helderheid. Goed om de thema's waar ik mee bezig ben hardop uit te spreken, te benoemen waar ik trots op ben en complimenten te ontvangen. Hartelijk dank voor dit gesprek!
Tinie uit Eindhoven
 
Het was een prettig en open gesprek met mooie inzichten als resultaat.> De locatie was prima en alles goed verzorgd. Als gespreksleidster was Fleur ook een prettig persoon.> > Enige minpuntje vond ik dat het gesprek 45 minuten langer duurde dan gepland. Dat leverde voor mij wat stress op ivm mijn vervolgafspraken.> > Aleid Overbeek
AleidOverbeek uit Zeewolde
 
Leuk en boeiend gesprek met gezellige vrouwen. Door het een en ander te delen kunnen degene die op afstand luisteren juist dingen op pikken die jezelf nog niet ontdekt hebt. Heb inspirerende tips maar vooral energie gekregen.
Marion Roelofs
 
Het was weer een mooie avond. Bijzonder hoe iedereen binnen korte tijd tot de kern komt en open vertelt over wat haar bezig houdt. En wat een krachtige vrouwen heb ik leren kennen! Indrukwekkend en zeer de moeite waard.
Astrid (21)
 
Weer zo'n verrassend concept. Wat is lef? Hoeveel lef heb ik en in welke situatie toon ik die? Best lastig om het concreet te maken. Maar in gesprek zijn er meer voorbeelden te noemen, dan in eerste instantie zelf bedacht.> Vooral het delen van tips voelde als het geven en uitpakken van cadeautjes. > Ik ga ze komende tijd één voor één uitproberen!
Jolanda (56) uit Amersfoort
 
het gesprek heeft helaas niet plaatsgevonden. Er was maar 1 deelnemer en dat was een vriendin van me. We hebben gezellig koffie gedronken. > Ik hoop volgende keer meer mensen te trekken.> Wat ik lastig vind aan de site is dat ik niet kon ontdekken wie zich aangemeld had. Misschien kijk ik op de verkeerde plek, maar ik vond het niet. > hg, Gerthe
Gerthe (63) uit Lochem
 
Zo leuk om weer mooie gesprekken te voeren! Ik geniet er iedere keer weer met volel teugen van!!
Tessa (51) uit Barendrecht
 
Winny heeft de avond serieus en professioneel voorbereid. In haar persoonlijke omgeving werd ik hartelijk ontvangen. We hebben even gewacht op andere vrouwen die zich hadden opgegeven, maar deze zijn helaas zonder opgave van reden niet gekomen. In de kleine setting zijn we begonnen. De gesprekstechnieken gaf de mogelijkheid dieper en rustig na te denken en gaf de spreker de gelegenheid om haar verhaal te doen. We hadden met zijn tweeën alle tijd en rust om een goed gesprek te voeren. Winny was open en had een inspirerend verhaal over hoe zij de afgelopen jaren haar reis door het leven heeft gemaakt. Deze avond was weer een verrijking voor mij en mijn zelfkennis.
Fleur (38) uit Rotterdam
 
Wat een leuke en inspirerende avond! We zaten met 5 vrouwen die elkaar niet kenden en voor wie het allemaal het eerste gesprek was. Heel bijzonder hoe iedereen zich openstelt en hoe snel je je vertrouwd voelt bij elkaar. Heerlijk om zo vrij een gesprek te kunnen voeren en geweldig tot welke nieuwe inzichten je komt. Deze ervaring gun ik iedereen!
Niki (29) uit Amsterdam
 
Een inspirerend netwerkgesprek waarbij iedere deelneemster met een lijst met tips/antwoorden naar huis is gegaan. Ik wens alle dames veel succes met de acties en resultaten die, door dit netwerkgesprek, met elkaar in gang zijn gezet!
Yvonne (51) uit s-Hertogenbosch
 
Als gespreksleider met nog 7 andere vrouwen aanTafel. Meer dan de helft was nog niet bekend met Women Inc. en is nu een ervaring rijker. Wat een energie, wat een power, wat een verbondenheid. Met vele tips in the pocket ga ik verder voortgang geven aan waar ik al mee bezig ben.
Winny (46) uit Amersfoort
 
Een bijzondere avond. Veel openheid & lef. Ik kijk tevreden terug. Aandachtspunten vanuit de deelnemers: zij weten niet dat zij ook een eigen inbreng doen (ipv alleen reageren op een casus bv) en de dagelijkse mails vooraf werd als wat veel beschouwd. > Op naar doel en netwerkgesprek.
Larissa (19)
 
Ik heb deelgenomen aan het LEFgesprek.> Zonder voorbereiding. Niet helemaal weten wat er wordt verwacht, komen er verhalen en ervaringen. Heel open. Bijzonder, dat het begrip LEF voor ieder verschillend wordt ervaren. Goed om erachter te komen dat we veel meer lef hebben.> De inspiratie, passie, openheid van de andere dames, geweldig.> >
Bernadette uit aalsmeer
 
Mijn eerste Aan Tafel gesprek als gastvrouw en gespreksleidster verliep heel goed, alle plaatsen opgevuld en iedereen was er: wat een memorabele ervaring was dit! > Het is best moeilijk om een persoonlijk verhaal 'af te kappen'. Ik kijk ernaar uit om daarmee te oefenen bij mijn volgende Aan Tafel's.
Esther (47) uit Utrecht
 
We schoven Aan Tafel op een prachtige locatie, goed bereikbaar en in een professionele sfeer. De dames hadden allemaal een mooi verhaal en hun eigen uitdagingen, daarom was het extra leuk om elkaar tips te geven en te motiveren. Zelf heb ik ook bruikbare tips gekregen en kan ik vol energie verder werken!
Iris uit Den Haag
 
Geweldig om elke keer weer nieuwe prachtige, inspirerende en krachtige vrouwen te mogen ontmoeten. Deze avond bracht mij de bewustwording dat de eerst volgende stap richting mijn droom zo dichtbij, zo haalbaar en realistisch is, dat je er makkelijk overheen kijkt. >
Susanne (52) uit Diemen
 
Wat een vrouwenpower komt er los en wat een energie. Je ziet een ieder die aan tafel zit letterlijk groeien.
Winny (46) uit Amersfoort
 
Wat een leuk gesprek was het! Geweldig dat de methodiek iedereen gelijke tijd geeft en zorgt voor diepgang in het gesprek. Erg leuk om te doen en ben dankbaar voor de laagdrempelige, effectieve facilitering van de gesprekken, en de eerlijkheid en openheid van de deelnemers. Een aanrader!
Elianne (36) uit Amsterdam
 
Het Lef-gesprek heeft een strenge structuur. Iedere deelneemster heeft een beperkt aantal minuten spreektijd. Soms is dat wel jammer, wanneer een verhaal onderbroken wordt door de klok, maar het houdt de vaart erin en geeft iedereen evenveel spreektijd. De tips die de deelnemers elkaar geven, na het horen van elkaars verhaal zijn erg nuttig.
Heleen uit Utrecht
 
Dit was mijn 1e gesprek via Womeninc.> Heel helder, soms moeilijk en emotioneel. Goede supervisie van gespreksleider Monique.> > Ik zal zeker nog eens deelnemen aan een vervolggesprek.> > Kitty Dijcks
Kitty uit Elsloo
 
Het was een bijzondere bijeenkomst die gelijk de diepte inging. Daardoor ook de nodige emotie(s) met zich meebracht, maar dat maakte de sessie niet minder mooi of goed. Ging er geïnspireerd vandaan, prettig om te weten dat iedereen op haar manier met bepaalde doelen en issues worstelt en dat je van waarde voor elkaar kunt zijn.
Matthea (43) uit Bloemendaal
 
Het was vooral een heel gestructureerd gesprek en daardoor konden we to the point blijven. Ik heb mijn volgende stap helder en heb veel gehad aan het moment dat Sandra mijn "plaats" innam en vertelde wat "ik" allemaal ga doen. Sandra is een goede gespreksleider en ik vind het ook fijn dat ik anderen heb leren kennen die ook een jump willen maken.
Marjolein uit Amersfoort
 
Ik heb mijn eerste Doelgesprek gehouden als gespreksleider gisteren. Ik vond het reuze spannend. Het is goed gegaan, helaas had 1 deelnemer afgemeld.> Het gesprek was bij mij thuis. Sfeer was prettig, ontspannen en nieuwsgierig.> Helaas ben ik vergeten om aan een foto maken te denken. Dat komt dan de volgende keer!
Nyantrie (54) uit Tilburg
 
Na een Doel-gesprek op 15 juli wilden al de vier de deelneemsters verder met het Lef-gesprek. Dat was dus op 15 oktober. En wat was het een bijzonder samenzijn. We zijn weer heel wat wijzer over onszelf door onszelf en door elkaar geworden!
Mária uit Tilburg
 
Ik vond het gesprek gisteren heel interessant en inspirerend.> We waren maar met een klein groepje, maar het werkte prima.> Ik vond het zo leuk, dat ik mijzelf opgegeven heb voor de workshop > om zelf gespreksleider te worden.> Groeten van Jittie uit Amsterdam
Jittie (66) uit Amsterdam
 
Mijn eerste keer buiten de deur een gesprek net aan de keukentafel, maar in de bibliotheek van Eindhoven. Nieuwe inspiratie, een leuk contact met de bieb en weer drie fantastische vrouwen aanTafel. Wat een rijkdom elke keer weer. Het mooiste voor mij was op de fiets heen, het gevoel op weg naar mijn werk te gaan. Erbij horen. Inclusiviteit.
Carien (42) uit Eindhoven
 
Wat een prachtig meiden bezochten deze avond en wat een mooie methode: snel, gestructureerd en ontspannen de diepte in. > Dank WomenInc voor dit mooie cadeau!
Anneke uit Delft
 
Het was daadwerkelijk een doelgericht gesprek. Het zet aan tot denken. Voelde heel prettig en al snel vertrouwd. Fijn dat je kunt delen met, maar ook iets kunt bieden aan een ander.
Maria uit Herten
 
Helaas ging dit gesprek op het allerlaatste moment niet door. Fran was verhinderd, en Anette en ik besloten het dan maar een andere keer te doen. Op 25 mei weer een nieuwe datum geprikt!
Pien uit Amsterdam
 
Het was tof! Zinnig. En inspirerend. Ik tikte er een blogje over: http://www.meijne.eu/2016/05 /12/lef-met-women-inc/ > > Hartelijk dank!
Bianca uit Eindhoven
 
Weer met mooie vrouwen Aan Tafel gezeten voor een Doelgesprek. Het was lastig niet te reageren, geen advies te geven en alleen te luisteren. In het gesprek heeft men ervaren wat de kracht is als je dit niet doet. > Met als resultaat dat iedereen cadeautjes om uit te pakken heeft gegeven en gekregen.
Winny (46) uit Amersfoort
 
Het was weer een tijd geleden dat ik een 'aanTafel' had georganiseerd. Dus het was spannend. Maar uiteindelijk ook weer zo bijzonder. De herkenning, het (durven) delen, de warmte en aandacht en nog veel meer dat niet onder woorden te brengen is.
Florine (50) uit Eindhoven
 
Het gesprek was fijn en liep goed. Iedereen was enthousiast, en er wordt een volgende gesprek gepland. Ik heb er weer zin in.
Elly (57) uit Almere
 
Dit tafelgesprek was weer uitzonderlijk goed, omdat iedereen haar uniciteit verteld. Geen een verhaal is hetzelfde, zodoende leren we van elkaar als ware we spiegels van onze eigen belevenissen. Zowel onze gastvrouw Betty en gespreksleider Angelique waren goed in de lage drempel en het hoge niveau.> Birgit
Birgit (60) uit Swalmen
 
Het doelgesprek bij Danielle aan tafel was een unieke ervaring. Het was mijn eerste kennismaking met deze vorm van gesprekken en ik ga dat zeker nog vaker doen. Waarom? De sfeer van vertrouwen, openheid, verbondenheid raakte mij en gaf mij belangrijke inzichten. Dank je wel Danielle!
Ute
 
Hartverwarmende hartelijkheid, energie en ook gewoon heel veel lol, zo kijk ik terug op dit gesprek. Elena, dank je wel voor je gastvrijheid! Weer een fijne inspirerende ervaring als deelnemer en gespreksleider.
Marije (39) uit Arnhem
 
Dank aan zowel Petra als de dames aan tafel voor de ervaring van een nieuwe methode van het voeren van een gesprek door het (h)erkennen van je eigen doelen. Daarnaast inspireren doelen van anderen en de manier waarop zij de jump (gaan) maken je bij het bereiken van je eigen doel. Mooi om te zien dat er een diversiteit aan vrouwen aan tafel zat, ieder met zijn eigen maar toch herkenbare struggles om een balans tussen jezelf en omgeving en toekomst te vinden. Bedankt voor de gastvrijheid en de veilige, open sfeer.
Milou uit Utrecht
 
Het gesprek heeft me enorm veel positieve energie gegeven. Ik ging letterlijk warm naar huis: zowel mijn lijf als hart was verwarmd. Het applaus ontvangen vond ik heerlijk en de complimenten waren oprecht en daarom zo prettig om te krijgen. Hoe vaak krijg je nou een compliment van iemand? En nu zomaar 6 keer! Goed voor alle vrouwelijke energie!
Sietske
 
Heel mooie avond op prachtlocatie: de kas van het Werkwarenhuis op de Tramkade. Mijn eerste gesprek dat ik zelf organiseerde. Waardevolle en inspirerende manier om met anderen in gesprek te gaan. #to be continued
Olga uit 's-Hertogenbosch
 
Een prachtige setting met mooie vrouwen. Evenveel ruimte voor iedere vrouw, dat vond ik bijzonder. Ik ben niet iemand die snel de ruimte in wil nemen maar wel graag haar stem wil laten horen. Het tijdwekker idee was een welkome gast. Heerlijk om te geven en te ontvangen; luisterend oor, applaus, complimenten en een zeer goed geformuleerd advies.
Judith uit Nieuw-Dijk
 
Fijne avond met fijne mensen! Het blijkt niet uit te maken of je de mensen kent, als je bereid bent je ervaringen en ideeën te delen. > Als ik Lef heb dan gaat het stromen, voel ik mij vrij en verbonden. Dat te mogen ervaren in dit gesprek was heel aangenaam. Dank aan allen voor hun bijdrage een ik ga de tips goed bekijken en op me in laten werken.
Hetty uit Amersfoort
 
Het was een leerzaam gesprek met nuttige tips!!! De locatie was prachtig en de deelnemers plus organisator erg vriendelijk.
Hicran uit Amsterdam
 
Het was heel nuttig, de input van m'n tafelgenoten heeft me vooruit geholpen. Maar het was vooral gewoon heel leuk!
Mendie uit 's-Hertogenbosch
 
Wat een power vrouwen aan tafel, dankbaar voor de eerlijke en open verhalen. Hoe krachtig zijn vrouwen in hun kwetsbaarheid. Ik hoop allen en anderen te ontmoeten bij de volgende gesprekken.
Petra uit Ureterp
 
Het was een mooi en inspirerend aanTafel gesprek. Er werd goed geluisterd en daarbij open en oprecht. Het thema lef ging hierdoor leven. Prachtig!
Betty (60) uit Roermond
 
Erg inspirerend! Goede tips gekregen waarmee ik aan de slag kan, fijn. Nieuwe mensen ontmoet, allemaal divers bezig en dat is juist zo leuk; iedereen heeft zijn eigen inbreng, daar leer je van en levert nieuwe inzichten op. Bedankt dames en Cynthia voor jullie gezelligheid en enthousiasme! Ik schuif zeker nog eens aan.
Sietske uit Barendrecht
 
Motiverende gesprekken binnen een efficiënt en effectief format, met interessante mensen!
Milou uit delft
 
het was een fijne morgen met lieve vrouwen het heeft ons goed gedaan en veel opgestoken ik ben met een goed gevoel na huis gegaan ik heb het graag samen met anneke gedaan het klikte goed op na de volgende keer ik heb er weer zin in veel liefs van mij,>
Paula uit roermond
 
Inspirerend, warm, open - een fijne ervaring!
Wilma uit Nieuwerkerk ad IJssel
 
Wat een goed initiatief van Women Inc.! Ik ben helderder en gemotiveerder uit het gesprek gekomen en voelde me gesterkt door de andere vrouwen aan tafel. Bedankt!
Charo (32) uit Haarlem
 
Wauw, magisch! Vol bewondering en dankbaarheid zie ik wat zich in ons Doelgesprek van maandag j.l. ontvouwde. Openheid, herkenning, inspiratie, verbinding, een rode draad en nog veel meer. Wat ben ik blij met deze krachtige methodiek. De vrouwen willen graag weer een volgend gesprek.> Marjo (Nijmegen)
Marjo uit Nijmegen
 
Lefgesprek met Elly de Lorijn, > > Wat mooi dat we dit soort activiteiten kunnen meemaken. Wat een inspiratie doe je op, vooral de tips aan het eind kan je als mooie feedback zien. Vast en zeker draagt jouw bijdrage, Elly, er aan bij dat straks meer dames zich op deze manier willen presenteren.> > Groet en fijne dag,> Natascha
Natascha uit Den Haag
 
Ik vond dat Annett het erg goed en geduldig deed.
Jessica uit Dongen
 
Dit gesprek was mijn eerste kennismaking met een aan tafel gesprek. Het was een doelgesprek en het ging heel systematisch aan de hand van vragen en tijd per vraag. Hierdoor kwam iedereen aan bod, leerden we in een korte tijd elkaar kennen en staken we door elkaar genoeg op om nieuwe doelen te stellen. Inspirerend! Frouke en dames: bedankt!
Louisa (51) uit Meppel
 
Wat een fijn gesprek was dit! Ik heb jaren geleden al eens een Jump! gedaan, dus het was niet helemaal nieuw. De sfeer binnen de groep was fantastisch. Er was ruimte en aandacht voor iedereen en alles mocht er zijn. Ook mooi om te ontdekken dat er uiteindelijk meer overeenkomsten dan verschillen tussen de deelnemers zijn. Fijn!
Arienne (52) uit Vlaardingen
 
Elena uit Nijmegen
 
De structuur die t aan tafel protocol gaf in combinatie met de vrijheid en ongedwongenheid die Marjan bood was een perfecte combi. De avond gaf verhelderende en inspirerende inzichten. De beste meetings maken dat je zin krijgt om thuis meteen aan de slag te gaan; dit was er zo één.
Hildegard uit Utrecht
 
Mooie gesprekken met nieuwe inzichten voor de deelnemers maar ook voor mijzelf als gespreksleider. En dat is het mooie van Jumpgesprekken: je krijgt altijd een cadeautje mee!
Tessa (51) uit Barendrecht
 
Afgelopen vrijdag was het een heel bijzonder gesprek. Veel overeenkomsten tussen de aanwezige vrouwen, veel mooie woorden en nog veel meer moois voelbaar zonder woorden. Carien is een hele fijne gastvrouw, met altijd verrassende bijzonderheidjes.
Petra uit Eindhoven
 
Wat een bijzondere en mooie middag. Hoe bijzonder om zoveel positieve energie te ervaren op een zondagmiddag met drie vrouwen aan 1 tafel. Wat mooi om mee te maken, wat inspirerend en voldoende stof om nog eens over na te denken en te laten indalen. Dank voor je fijne, gastvrije ontvangst en deze bijzondere ervaring, Petra Deen.
Miriam (47) uit Almere
 
Het Jump-systeem is heel makkelijk te volgen en de gespreksleider, Marieke Lachen, legt het duidelijk uit. > Een goede manier om onbevangen ideeën te krijgen en kennis te maken met onbekenden. Ik ga kijken waaraan ik nog meer mee kan doen. Als extra kreeg ik nog een tip voor een vrouwen netwerk in mijn omgeving. Al met al zeker de moeite waard!>
Nanty uit Valkenswaard
 
Het netwerkgesprek dat ik onlangs via Women Inc gevoerd heb is me prima bevallen! Het was lekker gestructureerd en gekaderd, had een duidelijk doel en heeft me allerlei handige tips van mijn tafelgenoten opgeleverd. Ik ben er al mee aan de slag. Én ik heb een aantal leuke vrouwen leren kennen en daarmee mijn netwerk weer vergroot. Fijn!
Wilma uit Utrecht
 
Een inspirerende bijeenkomst die het onderste uit je naar boven haalt.
Anita
 
Leuke contacten gehad en veel nuttige tips uitgewisseld tijdens het Aan Tafel Gesprek gisteren
Hanny uit Arnhem
 
Marjan was een fijne gespreksleider: Losjes, liet alle ruimte voor spontaniteit. Ik vond het gesprek inspirerend, interessant, leuk, veilig en vertrouwd. Zeker voor herhaling vatbaar.
Noura
 
Nu heb ik alle gesprekken een keer gehouden bij mij aan de keukentafel. Soms met vrouwen die al eerder geweest zijn en met nieuwe vrouwen die ik nog niet kende. Fijn om die openheid en eerlijkheid te ervaren. Het was weer een fijne Tafel. Op naar de volgende.
Carien (42) uit Eindhoven
 
Hartelijk ontvangen door Birgit die gastvrouw was bij dit gesprek.> > Ik was voor het eerst gesprekleider en vond het een prachtig open gesprek.> Hele mooie ervaringen gedeeld over Lef.> > Bedankt en ik verheug me al op de volgende keer voor een aanTafel gesprek.> Groetjes Betty uit Roermond
Betty (60) uit Roermond
 
Een zeer inspirerend, warm en leerzaam gesprek voor mij. Ik heb zo helder gekregen dat focus op mijn eerstvolgende stap mij enorm gaat ondersteunen richting mijn doel als relatiecoach. Bijzonder om in korte tijd zo'n openheid en kwetsbaarheid te ervaren. Wat een mooi platform om als gespreksleider in te mogen meedraaien, ik voel me bevoorrecht.
Susanne (52) uit Diemen
 
Leuk netwerkgesprek gehad met Sanne, weliswaar met zijn 2 maar niet minder waardevol. Met legitieme redenen (ziekte, werk) waren er tot 10 minuten voor aanvang van het gesprek afmeldingen. Mijn tip aan zowel deelnemers als gespreksleiders: Bij een afmelding op dezelfde dag even bellen. Nieuwe ronden, nieuwe kansen! Hoop je te zien bij mij aanTafel!
Niza uit Amsterdam
 
Ook nu weer bood het draaiboek de ideale basis voor een goed lefgesprek. De ruimte om zelf te bepalen hoeveel je kwijt wilt of niet en genoeg stof om ook na het gesprek nog eens over na te denken. Elkaar al kennen en tóch op een andere manier met elkaar in gesprek gaan. En voor mezelf? Ik ga toch proberen ons schip van 30m. zelf aan te leggen ;)
Petra (50) uit Leeuwarden
 
Petra (61) uit Utrecht
 
Bemoedigend: jullie/onze hartelijke gedachten zal ik koesteren!> Dank je wel, Elena
elena
 
Het was volle bak gisteravond bij ons netwerkgesprek. Met 9 dames aan tafel werd het een gezellig drukke en intensieve avond waarbij alle deelneemsters actief aan het netwerken zijn geweest en elkaar verder hebben geholpen met scherp krijgen van de vraag en uitwisselen van tips. Moe maar voldaan én met veel tips vertrokken we na afloop huiswaarts.
Janet (45) uit Den Haag
 
Vond het een geslaagde ochtend. Een open groep die vertelde wat iedereen bezighoud en waar men tegenaan loopt. Zeker voor herhaling vatbaar of om een vervolg te krijgen.
Margo (48) uit Apeldoorn
 
Ben je toe aan een verandering in je leven en wil je ander werk doen dat beter bij je past, maar weet je nog niet precies hoe of wat? Samen met gelijkgestemde vrouwen kun je ideeen opdoen tijdens een AanTafel gesprek. Gisteravond heb ik het 1e Doelgesprek gehad. De sfeer was goed. We waren erg open naar elkaar. Dus we gaan door met het Lefgesprek!
Siebrich uit Almelo
 
Een mooi doelgesprek met betrokken vrouwen op Internationale vrouwendag!> Klein maar fijn; Nicolette en Waldien: dank voor jullie komst.> Op naar de volgende stap!> Monique>
Monique uit Utrecht
 
Ik heb voor het eerst aan zo'n Lefgesprek deelgenomen. Het was erg inspererend. Ik heb heel veel geleerd van andere dames, mooi tips gekregen. Het was een ervaring opzich. Jij leert van elkaar, en toch geef je een "push"aan de andere deelnemmers in positieve zin.> Echt een "AANRADER" voor mensen die niet durven voor hun dromen op te komen.>
Kausar Khan
 
Het was weer een intensieve en zeer inspirerende avond. Waarin we met zeven vrouwen enthousiast onze vragen en tips gebeld hebben. En er zijn onderling afspraken gemaakt voor een vervolg contact. Ik kwam in ieder geval met energie weer thuis. Dankjewel voor jullie bijdrage!
Carolina (54) uit 's-Hertogenbosch
 
Het was me weer een waar genoegen aan te schuiven bij Bernadet aan tafel. Het is heerlijk te bemerken, dat ook in de dagen erna, je tot nieuwe inzichten komt en ook een duidelijke bevestiging krijgt, dat je op de juiste weg bent.
Emma uit Groningen
 
Beste dames van ons aanTafel gesprek, mijn eerste gesprek als gespreksleider en ik vond het mooi om te mogen doen. Ik moest er in groeien, maar wat ik mooi vind om te zien dat we elkaar in zo'n korte tijd toch een stap verder kunnen helpen. Al is het alleen maar met een stukje inzicht. Ik wens jullie alle goeds. Bedankt voor jullie vertrouwen.
Joukje (47) uit Almelo
 
Het was heel bijzonder om met 6 onbekende vrouwen aan tafel te zitten en direct persoonlijke onderwerpen te bespreken. Diepgang en humor. Nieuwe inzichten gekregen en inspiratie opgedaan. Marian bedankt voor je gast vrijheid.
Nicole (53) uit Arnhem
 
Het onderwerp Lef heeft alles in zich dat we onszelf willen overwinnen op bepaalde punten of dat nou angst is of niet uit je woorden kunnen komen het is voor ons allen herkenbaar. Lef kan zijn dat je juist iets wel doet of dat je juist besluit om iets niet te doen. Ik het van Lef getuigen dat de andere 3 deelneemsters zo het gesprek induiken. >
Petra (61) uit Utrecht
 
Voor het eerst ging ik om tafel met meerdere mensen die ik ken. Het was mooi om te ervaren hoe ook dan een AanTafel gesprek zorgt voor een ander type gesprek. Heel waardevol!
Pien uit Amsterdam
 
Heel prima gesprek! We waren maar met zijn drietjes en daardoor veel tijd voor elkaar. Marina deed het voor het eerst en hopelijk niet voor het laatst.> Ze begeleidde het gesprek prima! Zowel Marina als Iris hadden veel aandacht en belangstelling in mijn verhaal. Ik ging naar huis met goede tips en plannetjes en stimulans van andere vrouwen op weg.
Marjuna uit Delfgauw
 
Wat was het weer een bijzondere middag! 4 mensen die elkaar niet kenden met elkaar in contact gebracht. Als gespreksleider kende ik ze wel allemaal en vanuit een hele andere hoek / setting. Het format boodt ook nu weer een mooie houvast om allemaal heel open het gesprek in te gaan. Genieten voor mij in ieder geval.
Petra (50) uit Leeuwarden
 
Prettig om gestructureerd een gesprek te voeren d.m.v. een gespreksleider, mooie vragen en afgebakend in tijd. Daardoor kwam ik zelf makkelijker tot de kern en was ook mijn invalshoek een andere. Heerlijk om feedback te ontvangen. Fijn om iets voor een ander te kunnen betekenen. Dit alles in leuk gezelschap. Dames bedankt! Voor herhaling vatbaar.
Wilma uit Dalfsen
 
Samen met 2 vriendinnen en 1 bekende het doelgesprek gedaan. Het was een gesprek vol nieuwe inzichten voor onszelf. Ik hoop dat de andere dames het positief hebben ervaren. Met name dat je toch op een andere manier met elkaar in gesprek gaat en direct de diepte ingaat, was erg verrassend.
Dana uit Leeuwarden
 
Inspirerend gesprek gehad met 6 vrouwen, waaruit verrassende en waardevolle tips kwamen. Het gesprek duurde vanwege een pauze iets langer dan de vooraf aangegeven tijd. Hierdoor moesten 2 deelnemers voortijdig weg, wat wel jammer was. Aandachtspunt voor volgende keer om meer tijd te reserveren.
Lea uit Zutphen
 
Vandaag was ik gastvrouw bij het lefgesprek dat door Betty werd geleid. Het was een zeer inspirerende middag met leuke mensen en ook Karin die voor het eerst er was, kon gemakkelijk met ons mee. Betty leidde ons kundig en met veel vriendelijk geduld door alle fasen van LEF . De tips en adviezen waren van een hoog creatief niveau.
Birgit (60) uit Swalmen
 
Wat een inspirerende avond! Al pratende werd ik wijzer over mezelf. En ontdekte ik waar ik nu sta en waar ik naar toe wil. En dat ik eigenlijk best tevreden ben met hoe het nu gaat in mijn leven. Helemaal goed. Iedereen krijgt evenveel ruimte en dat voelt zo goed. Ook fijn om complimenten, tips en adviezen te ontvangen die oprecht zijn.
Saskia (47) uit Breda
 
Na enige twijfel ben ik eindelijk aangeschoven bij een gesprek en wat is het leuk! Met een groepje vrouwen die je niet kent in 1,5 uur zo de diepte in te kunnen gaan is bijzonder. De stappen van het gesprek geven een goeie richting en zijn leerzaam en verhelderend. Mooi om met elkaar zo positief te zijn, elkaar te complimenteren en adviseren.
Saskia (54) uit Amsterdam
 
Ik vond het weer een bijzondere bijeenkomst. Vooral de feedback krijgen van anderen is heel leuk en waardevol. Volgend jaar organiseer ik er weer eentje!> bedankt voor ieders deelname en openheid! Liefs Anneke
Anneke GH uit Groningen
 
Mooie, respectvolle en open sfeer.> Hele fijne tips ontvangen, die mij weer in mijn kracht hebben gezet. Heeft me goed gedaan.
Saskia (47) uit Breda
 
Heel mooi en leerzaam doelgesprek. Fijne mensen in een prettige setting.
Inge uit Groningen
 
Ik vond het spannend en leuk tegelijkertijd om voor de eerste keer gespreksleider te zijn. Om de spanning te verminderen heb ik een doelgesprek in mijn eigen woonkamer gehouden. Gelukkig voelde iedereen zich meteen op zich gemak en hebben we ons verhaal gedeeld, elkaar gemotiveerd en veel gelachen. Ben benieuwd naar het netwerkgesprek over 2 weken!
Evita (32) uit Willemstad
 
Het was een heel leuk gesprek met veel diepgang en verrassende resultaten. We waren met zijn 5en. Leden van mijn eetclub mét mijn dochter van 20 erbij. > Mijn dochter heeft mij gevraagd om dit in haar kring van medestudentes te komen ´doen´. Dat ga ik zeker op in. >
Arna uit Arnhem
 
Heel krachtig, open, prettig en warm. Je wordt bewuster van jezelf, waar je staat, wat je wil en wat je al hebt. Petra is een prachtige en fijne vrouw !
E uit Annen
 
Het netwerk gesprek was zeer waardevol. Het was moeilijk om een heldere netwerkvraag te formuleren, maar de tips die er kwamen waren stuk voor stuk nuttig en bruikbaar. Dankjewel aanwezige dames voor jullie waardevolle bijdrage. Op naar het volgende gesprek.
Carien (42) uit Eindhoven
 
Erg fijne en laagdrempelige opzet om je gedachten te structureren en jezelf in actie te krijgen. En Niki was top! Gaaf initiatief van Women Inc.
Eva uit Amsterdam
 
Voor het eerst meegedaan aan een Aan Tafelgesprek, en ik vond het erg fijn! In korte tijd leer je iedereen heel goed kennen. Er is ruimte en respect voor iedereen, en ik denk dat iedereen met nieuwe inspiratie weer naar buiten ging. Ik in ieder geval wel! Ik vond het heel fijn om op deze manier mooie, betrokken en creatieve vrouwen te ontmoeten...
Juliette uit Assen
 
Het was een ontzettend leuk gesprek. Vijf verschillende vrouwen zijn verder gekomen met hun doel.> Enkele reacties op de vraag wat neem je mee?> Energie van vier prachtige vrouwen die ondanks hun twijfels weten wat ze willen en ervoor gaan.> Meer voor mezelf kiezen.> Het is mooi om met vrouwen te delen en te uiten.> Ik zou graag een vervolg willen.>
Judith (45) uit Arnhem
 
Leuke ontmoeting met inspirerende vrouwen. We hebben samen ervaringen uitgewisseld en voorzichtig onderzocht. Een eerste JUMP is gemaakt!
Judith (49) uit Almere/Amsterdam
 
Het was spannend om met vrouwen die ik niet kende mijn twijfels te delen. De gastvrijheid van de gastvrouw en de openhartigheid van de derde gesprekspartner zijn inspirerend.
Tobia uit Den Haag
 
Wat was het weer een fijn en leuk Doelgesprek gisteren. Deze keer in een net geopend kunstwerk van tentoonstelling Sonsbeek '16, hoe bijzonder is dat! Mooie verhalen gehoord met verschillende achtergronden en toch veel herkenning gevoeld. Inspiratie, inzichten en ideeën opgedaan. Jump blijft bijzonder. Met veel energie ben ik huiswaarts gegaan.
Marije (39) uit Arnhem
 
Wat een beladen begrip LEF en wat een schoonheid als je in gesprek gaat, ontlading volgt. Zo fijn dat je zonder enige voorbereiding een gesprek met elkaar kunt ingaan, die geleidt wordt door het concept en waaruit je dan een enorm opbrengst ontvangt. Dankbaar.
Winny (46) uit Amersfoort
 
Doelgesprek met Elly de Lorijn, > > Weer ging ik er 'blanco' in, en wat een inspiratie doe je op. Weer even een stukje bewustwording en in het 'hier & nu'. Inmiddels heeft het mij zo gemotiveerd om zelf een training te gaan volgen voor gespreksleider. Ik hoor er alleen hele mooie positieve berichten over.> > > > Groet en fijne dag,> Natascha
Natascha uit Den Haag
 
Met het uitnodigen is wat fout gegaan. Voortaan zorg ik er dus voor dat ik alle (correcte) e-mailadressen heb bij een besloten gesprek. Wij waren met zes personen. Het was een bijzondere, soms emotionele avond. Wel moeilijk om vijf, zo verschillende dames in toom te houden, maar ook heel leerzaam.
Anja (60) uit Krimpen aan den IJssel
 
Dank aan de bijzondere vrouwen die aanTafel zaten bij het Doel/Jumpgesprek.> Mooie verhalen, mooie doelen en wat een energie!
Saskia (45) uit Diemen
 
Op 5 februari organiseerde ik een Lefgesprek met 4 dames in Rotterdam. Het was een inspirerend gesprek waarbij we naar elkaar luisterden en openhartig onze verhalen konden delen. Na afloop hebben we nog even nagepraat en elkaar tips gegeven. Twee van de dames hebben zelfs meteen daarna de tips ter harte genomen!
Sonya (42) uit Rotterdam
 
Super! Fojne vrouwen, belangrijk inzicht. We gaan door, ook met een Lef en Netwerkgesprek
Bernadet uit Groningen
 
Elena uit Nijmegen
 
Ik ben onder de indruk van de openheid waarmee de dames aan tafel schuiven, en de oprechtheid van het zelfonderzoek. Ik vind dat dapper. Fijn als het lukt een omgeving te scheppen waar men dit durft. Bedankt dames, voor jullie bijdrage hierbij.> > Veel succes met het doorborduren op jullie grote of kleine ontdekkingen van de avond!> > Groeten, Eva> >
Eva uit Amsterdam
 
Erg inspirerend! Positieve gedachten en gevoelens overheersten. Met een voldaan gevoel naar huis gegaan. Ik ben benieuwd naar ons volgende gesprek. > > Groet> Janet
Janet (49) uit Leeuwarden
 
Het was fijn om contact te maken voor met mij onbekende vrouwen in een veilige en afgebakende setting. Een goede oefening voor mij om onbevooroordeeld te luisteren en ook om zelf de ruimte te nemen voor mijn eigen gedachten op te laten opkomen en te reflekteren met behulp van de groep.
Sabine uit Velp
 
Kwam binnen op een leuke locatie, niet wetend wat ik kon verwachten. Voelde me welkom en op mijn gemak. > Een bijzondere gesprek waar het woord POSITIEF naar voren komt.> Dit woord omdat er goed geluisterd wordt en je nadenkt over complimenten geven/ontvangen, geen (voor)oordeel of goedbedoelde adviezen. En het kan je zomaar diep van binnen raken.> >
Marianne uit Harreveld
 
Aan het Doel-, Lef- en Netwerkgesprek deelgenomen. Het is rond. > Het was weer een motiverend, inspirerend gesprek. Weer andere inzichten gekregen. Waardevol. Bijzonder hoe gesprekken verlopen, hoe open. Marlene bedankt voor de begeleiding. Andere dames bedankt voor de openhartigheid, het meedenken, etc. Allemaal succes.> Bernadette Amstelveen
Bernadette uit aalsmeer
 
Helaas heb ik dit gesprek op het laatste moment moeten cancelen door te weinig deelnemers.
Marlene (71) uit Amstelveen
 
Ik vond het een erg fijn gesprek, het voelde vertrouwd en iedereen was erg open. Aan de tips heb ik best wel wat, ik heb goede voornemens en zin met mijn plannen verder te gaan. Dank je wel Lisa en alle anderen die erbij waren.
Elly (63) uit Woerden
 
Heel goed begeleid door Niki. Duidelijk en respectueuze was de sfeer van de avond.> Geweldig tips en adviezen gekregen.> was mijn eerste "aan tafel"en zeker niet mijn laatste
Nathalie uit Amsterdam
 
aanTafel is een leuk initiatief en goed voor je persoonlijke ontwikkeling.
Monique
 
Wat fijn, zo'n doelgesprek! Ik ging er heel open in en durfde mijzelf bloot te geven, juist omdat er geen oordeel over je geveld wordt. Je luistert, geeft complimenten en probeert je te verplaatsen in de ander. Je staat stil bij hoe je nu in het leven staat en wat je zou willen doen (veranderen) en wat je wilt laten.>
Janneke