• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!
Leuke gastvrouw!
Ik zat gisteren bij Marjolein en Sophia aan tafel. Vruchtbaar gesprek gehad met elkaar en fijne tips gekregen. Al met al heel inspirerend! Dank meisjes!
Inspirerend
Mooi om samen met andere vrouwen te praten over onderwerpen waar je in het 'normale' leven meestal niet over praat. Het geeft inzichten en herkenning. Ga zeker nog eens z'n mooi gesprek bij wonen.
Lef op teenslippers
Fijn om met 'gelijkgestemde vrouwen' te praten over lef. Marjolein begeleidde het gesprek kundig èn binnen de tijd :) Bij de volgende spannende stap zal ik zeker van de tips gebruik maken. Ik kom zeker nog eens aanschuiven
Inspirerend!
Ik heb een netwerkgesprek bijgewoond onder leiding van Carien. Het was een leuke inspirerende avond. Heel concreet om elkaar op basis van directe vragen te kunnen motiveren en tot nadenken aan te zetten.
Inspirerend
Niet gedacht dat je in zo'n korte tijd zoveel ideeën kunt opdoen en hoe leuk het is om met een aantal vrouwen die niet uit je eigen netwerk komen te brainstormen. Ook een mooie manier om je netwerk uit te breiden. Ik ging geïnspireerd naar huis. Fijn dat je ook je eerste stap formuleert. Maakt het lekker concreet. En daarnaast is het ook gewoon heel gezellig! Dankjewel dames!
Sprankelende giechel-energie.
Oh wat was het een heerlijk gesprek. Fantastische vrouwen van wie ik er een aantal al kende. Ik voelde de hele tijd lach belletjes omhoogbruisen. Oplichtende energie, prachtige woorden van en voor iedereen.
Meervoud van lef is leven
Gisteren 28 november 2018, een lefgesprek georganiseerd met in totaal 4 vrouwen. Mooi aantal. Het blijft boeiend om je eigen lef weer terug te vinden en te delen. Wat maakte dat ik over de grenzen van mijn angst ging? Hoe kan ik dit krachtige gevoel inzetten om mijn verbeelding te verwezenlijken? Veel geleerd. Veel gekregen. Natuurlijk Intensief. maar vooral: wat een energie! En hoe geweldig om op pad te gaan met gouden adviezen. Dat geeft me weer moed! Wat ga je toch hard in zo'n korte tijd! Supersprint. Mijn dank aan de deelneemsters die aanschoven aan deze inspirerende en energieke leftafel.
Fijne leftafel
Het was weer een fijne avond tijdens het Lefgesprek. Omdat we om 20.00 uur begonnen was het fijn dat we maar met 4 mensen waren in totaal. Zo werd het niet al te laat. Ik ben weer naar huis gegaan met mooie tips en heb weer even gevoeld wat lef is. Nu aan de slag met de tips en mijn beschreven lef situatie toepassen op andere situaties.
Netwerkgesprek
Dank je wel Marjolein voor je goede begeleiding tijdens het netwerkgesprek. Erg leuk en waardevol om op deze manier hulp te vragen aan elkaar. Na afloop ging ik naar huis met waardevolle tips en nieuwe inspiratie.
Doelgesprek Noordwijk
Ondanks dat 3 deelnemers niet kwamen opdagen (2 met afmelding, 1 zonder) was het een bijzondere, bijna magische avond waarin ieder tot de kern kwam. De gastvrijheid en begeleiding van gastvrouw Astrid Koelewijn was bijzonder warm. Voor mij voor herhaling vatbaar.
nuttig gesprek
Twee dames kwamen niet opdagen, ondanks die herinneringen. Ik had met Niki een goed gesprek over waar we mee bezig zijn en wat voor vervolg mogelijk is.
Lefgesprek
Een inspirerende ochtend! Dank je wel, Lieke.
Doelgesprek
Vond het een bijzondere bijeenkomst, vreemd om zoveel te delen met voor mij totaal vreemde vrouwen. Op zich een hele positieve en actieve insteek door de structuur van de bijeenkomst. Vind het wel lastig om zomaar even in andermans leven te stappen en er ook zo weer uit. Ik zal niet meteen weer een doelgesprek doen....eerder een netwerkgesprek.... Wel TOP dat jullie dit organiseren en er zoveel in wordt geïnvesteerd!
Verbindend & Inspirerend !
Ik vond het spannend om te gaan, wie ben ik en nog veel meer gedachtes die niet helpend zijn om WEL te gaan. We waren met z'n zessen. Het was ontzettend fijn, liefdevol en iedereen liet zich kwetsbaar zien. Heel fijn om zo met elkaar mee te denken en uit te wisselen. Het gaf me zo een boost energie deze avond. Miriam host de avond heel fijn! Bedankt
Netwerkgesprek
Ik heb veel energie en inspiratie gekregen van dit tafelgesprek.
Geslaagde avond
Dit was mijn eerste Tafelgesprek, spannend om er naartoe te gaan, maar eenmaal aangekomen voelde ik me meteen op m'n gemak. We waren met een klein groepje en mijn tafelgenoten waren vriendelijk en open. Iedereen die aanwezig is, komt met dezelfde intentie en dat schept een band. Het 'draaiboek' van Woman Inc. en het gebruik van een timer lijkt eerst wat strikt, maar het helpt juist om het gesprek echt effectief te laten zijn. Fijn om feedback op plannen en ideeën te krijgen van onbekenden, met de mening van je eigen kennissenkring blijf je toch vaak in hetzelfde gedachtengangetje ronddraaien. Ook fijn om in een kring van vrouwen het beste uit iedereen omhoog proberen te halen ipv rivaliteit. Ik vind de tafelgesprekken zeker een aanrader en ga er graag mee verder! Bij twijfel: Doen dus! Astrid en Esther, bedankt!