Altijd zinvol!
Iedere keer dat ik aan een Aan Tafelgesprek heb deelgenomen was zinvol, inspirerend en verbindend. Mede dankzij de energie, warmte en betrokkenheid van gespreksleider Carien.
Heerlijk
Mijn ervaring is zo fijn. Er is oprechte aandacht, het concencentreert zich telkens in drie minuten. Ook mijn aandacht voor de andere deelnemers. Het dwingt mij om in mijn hoofd goed te ordenen, en brengt mij daarom veel rust wat ik vervolgens heerlijk vind.
Doelgesprek
Een hele fijne, veilige sfeer. Mooie gesprekken en prachtige vrouwen! Dankjewel Betty voor het leiden van het gesprek en Birgit voor de gastvrijheid.
oude sprongen weer maken
Gisteravond was het weer zo'n avond waarin oude herinneringen door de vraag: "waar ben je trots op" naar boven werden gehengeld. En weer ben ik verrast door de impact van het samen "tafelen" . Onder de goede leiding van Betty werden we weer naar onszelf gebracht, waar tenslotte alle antwoorden zijn opgeslagen. Bedankt.
Lef in Swalmen
Voor het eerst waren er weer eens twee vrouwen bij die elkaar niet kenden. De groep was al snel een eenheid in het onderwerp en met grote aandacht voor elkaar maakten we de routine van het lefgesprek tot een succes. Intens en misschien ook wel op de kracht van de ervaring kreeg iedereen precies wat er nodig was. We eindigden weer met applaus voor de gespreksleider en de gastvrouw en een datum voor volgende keer.
Leuke gastvrouw!
Ik zat gisteren bij Marjolein en Sophia aan tafel. Vruchtbaar gesprek gehad met elkaar en fijne tips gekregen. Al met al heel inspirerend! Dank meisjes!
Inspirerend
Mooi om samen met andere vrouwen te praten over onderwerpen waar je in het 'normale' leven meestal niet over praat. Het geeft inzichten en herkenning. Ga zeker nog eens z'n mooi gesprek bij wonen.
Lef op teenslippers
Fijn om met 'gelijkgestemde vrouwen' te praten over lef. Marjolein begeleidde het gesprek kundig èn binnen de tijd :) Bij de volgende spannende stap zal ik zeker van de tips gebruik maken. Ik kom zeker nog eens aanschuiven
Inspirerend!
Ik heb een netwerkgesprek bijgewoond onder leiding van Carien. Het was een leuke inspirerende avond. Heel concreet om elkaar op basis van directe vragen te kunnen motiveren en tot nadenken aan te zetten.
Inspirerend
Niet gedacht dat je in zo'n korte tijd zoveel ideeën kunt opdoen en hoe leuk het is om met een aantal vrouwen die niet uit je eigen netwerk komen te brainstormen. Ook een mooie manier om je netwerk uit te breiden. Ik ging geïnspireerd naar huis. Fijn dat je ook je eerste stap formuleert. Maakt het lekker concreet. En daarnaast is het ook gewoon heel gezellig! Dankjewel dames!
Sprankelende giechel-energie.
Oh wat was het een heerlijk gesprek. Fantastische vrouwen van wie ik er een aantal al kende. Ik voelde de hele tijd lach belletjes omhoogbruisen. Oplichtende energie, prachtige woorden van en voor iedereen.
Meervoud van lef is leven
Gisteren 28 november 2018, een lefgesprek georganiseerd met in totaal 4 vrouwen. Mooi aantal. Het blijft boeiend om je eigen lef weer terug te vinden en te delen. Wat maakte dat ik over de grenzen van mijn angst ging? Hoe kan ik dit krachtige gevoel inzetten om mijn verbeelding te verwezenlijken? Veel geleerd. Veel gekregen. Natuurlijk Intensief. maar vooral: wat een energie! En hoe geweldig om op pad te gaan met gouden adviezen. Dat geeft me weer moed! Wat ga je toch hard in zo'n korte tijd! Supersprint. Mijn dank aan de deelneemsters die aanschoven aan deze inspirerende en energieke leftafel.
Fijne leftafel
Het was weer een fijne avond tijdens het Lefgesprek. Omdat we om 20.00 uur begonnen was het fijn dat we maar met 4 mensen waren in totaal. Zo werd het niet al te laat. Ik ben weer naar huis gegaan met mooie tips en heb weer even gevoeld wat lef is. Nu aan de slag met de tips en mijn beschreven lef situatie toepassen op andere situaties.
Netwerkgesprek
Dank je wel Marjolein voor je goede begeleiding tijdens het netwerkgesprek. Erg leuk en waardevol om op deze manier hulp te vragen aan elkaar. Na afloop ging ik naar huis met waardevolle tips en nieuwe inspiratie.
Doelgesprek Noordwijk
Ondanks dat 3 deelnemers niet kwamen opdagen (2 met afmelding, 1 zonder) was het een bijzondere, bijna magische avond waarin ieder tot de kern kwam. De gastvrijheid en begeleiding van gastvrouw Astrid Koelewijn was bijzonder warm. Voor mij voor herhaling vatbaar.
nuttig gesprek
Twee dames kwamen niet opdagen, ondanks die herinneringen. Ik had met Niki een goed gesprek over waar we mee bezig zijn en wat voor vervolg mogelijk is.