• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Grip op Gelijke Lonen
  • VIDEO: ruimte in je hoofd
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!
 

Mogelijk maken

aanTafel is een initiatief van vrouwennetwerk WOMEN Inc. en biedt vrouwen de kans om met elkaar in gesprek te gaan over Doel, Lef of Netwerk. WOMEN Inc. weet uit ervaring dat vrouwen die drie dingen nodig hebben om een stap te kunnen zetten.

De financiële situatie van vrouwen is in Nederland nog lang niet gelijk aan die van mannen. Bijna de helft van de vrouwen in Nederland is niet economisch zelfstandig en daarmee financieel afhankelijk van bijvoorbeeld een partner of de overheid. Vrouwen zijn dan ook extra kwetsbaar voor financiële tegenslagen en de gevolgen van bijvoorbeeld een scheiding. WOMEN Inc. agendeert verschillende maatschappelijke thema’s die leiden tot ongelijke kansen voor vrouwen in Nederland, maar heeft ook onderzocht wat vrouwen zelf nodig hebben.

WOMEN Inc. weet uit ervaring dat vrouwen drie dingen nodig hebben om een stap te kunnen zetten, namelijk het vinden van een doel, het hebben van lef en het inzetten van hun netwerk. Met aanTafel organiseren vrouwen zelf een gesprek met vriendinnen of met vrouwen die ze nog niet kennen. Om het eens over iets anders te hebben. Om dromen om te zetten in durven en doen. 

Door het faciliteren en financieel ondersteunen van trainingsdagen kunnen bedrijven ervoor zorgen dat nog meer vrouwen aanTafel kunnen schuiven. Interesse om te bespreken op welke manier jouw bedrijf of werknemers kunnen bijdragen aan aanTafel?
Stuur dan een e-mail naar aantafel@womeninc.nl.