• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Grip op Gelijke Lonen
  • VIDEO: ruimte in je hoofd
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!
 

Hoe werkt het?

Heb je zin in een goed gesprek met vriendinnen of vrouwen die je (nog niet) kent? Even over iets anders praten en elkaar een (energie)boost geven? Schuif dan aanTafel! Bij aanTafel ga je met elkaar in gesprek aan de hand van een van de draaiboeken: Doel, Lef of Netwerk. Heel simpel en succes gegarandeerd.

DOEL, LEF & NETWERK

Om een volgende stap te kunnen zetten heb je drie dingen nodig: een concreet en helder doel, genoeg lef om de stap te zetten en het juiste netwerk. Dat is waar aanTafel over gaat en waarop de drie draaiboeken van aanTafel gebaseerd zijn.

Doelgesprek/Jump Movement (in samenwerking met JUMP Movement) 

Wil je wel iets, maar weet je nog niet precies wat? Of weet je al wat je wilt, maar nog niet hoe je daarmee aan de slag kunt gaan? Deel je successen (hoe groot of klein ook), vertel waar je naartoe wilt en krijg tips en advies. Het Doelgesprek levert je gegarandeerd nieuwe denkrichtingen op. 

Lefgesprek (geïnspireerd op de dialoogmethodiek van Nederland in Dialoog)

Wat betekent Lef voor jou? Bij welke ervaring had je Lef nodig en wat gebeurde er toen? Denk je eens in hoe het zou zijn als je oneindig veel Lef zou hebben: dan ligt de wereld aan je voeten, toch?  

Netwerkgesprek (geïnspireerd op Durftevragen)

Stel dat je gewoon durft te vragen wat je nodig hebt of zou willen? En dat je direct allemaal handige tips krijgt om je daarbij te helpen? Dat is waar het Netwerkgesprek over gaat. Iedere vrouw heeft iets te vragen en iets te bieden aan een ander. 
 

GESPREKSLEIDER, GASTVROUW OF DEELNEMER?

Bij aanTafel zijn er drie verschillende rollen. De gespreksleider is door WOMEN Inc. getraind en kent de drie gespreksvormen. Elk aanTafel gesprek wordt begeleid door een gespreksleider, die ook meestal zelf het gesprek organiseert. Maar een gesprek kan ook georganiseerd worden door een gastvrouw. Zij heeft geen training gehad en zal dus niet het gesprek leiden, maar zorgt voor een locatie, tijdstip en kan ook deelnemers uitnodigen. Een deelnemer is uiteraard iemand die plaatsneemt aanTafel en zich hiervoor via de website heeft aangemeld. Om het je gemakkelijk te maken hebben we de rollen bij aanTafel even getekend:

Download de aanTafel rolverdeling

AANTAFEL ONLINE

Het online platform van aanTafel is hét verzamelpunt voor alle gesprekken. Je meldt je hier aan om deel te nemen aan een training voor gespreksleiders, een gesprek te organiseren of je aan te melden als deelnemer. Je leest hier ook ervaringen van deelnemers van aanTafel.
Kom ook aanTafel! 

Inloggen of aanmelden

Not for profit

Het begeleiden en organiseren van aanTafel gesprekken is altijd op not-for-profit basis. Alle rollen aan tafel zijn op vrijwillige basis en de deelnemers mogen gratis deelnemen aan een gesprek. De methodieken van aanTafel mag je als gespreksleider niet inzetten binnen een organisatie. Op het moment dat een organisatie vraagt om het uitvoeren van aanTafel op grotere schaal neem je altijd contact op met WOMEN Inc.