Hoe werkt het?

AanTafel brengt vrouwen samen voor een goed gesprek. Maar wat komt daar eigenlijk allemaal bij kijken?

Drie gesprek methodes

Heb je zin in een goed gesprek met vriendinnen of vrouwen die je (nog niet) kent? Even over iets anders praten en elkaar een (energie)boost geven? Schuif dan aanTafel! Bij aanTafel ga je met elkaar in gesprek aan de hand van een van de draaiboeken: Doel, Lef of Netwerk. Heel simpel en succes gegarandeerd.

Doelgesprek

In samenwerking met Jump Movement

Wil je wel iets, maar weet je nog niet precies wat? Of weet je al wat je wilt, maar nog niet hoe je daarmee aan de slag kunt gaan? Deel je successen (hoe groot of klein ook), vertel waar je naartoe wilt en krijg tips en advies. Het Doelgesprek levert je gegarandeerd nieuwe denkrichtingen op. 
 

Lefgesprek

Geïnspireerd op de dialoogmethodiek van Nederland In Dialoog

Wat betekent Lef voor jou? Bij welke ervaring had je Lef nodig en wat gebeurde er toen? Denk je eens in hoe het zou zijn als je oneindig veel Lef zou hebben: dan ligt de wereld aan je voeten, toch?  
 

Netwerkgesprek

Geïnspireerd op de #Durftevragen

Stel dat je gewoon durft te vragen wat je nodig hebt of zou willen? En dat je direct allemaal handige tips krijgt om je daarbij te helpen? Dat is waar het Netwerkgesprek over gaat. Iedere vrouw heeft iets te vragen en iets te bieden aan een ander. Bij het Netwerkgesprek leer je de goede vraag, op het goede moment, aan de juiste mensen te stellen.
 

Drie ingrediënten voor een ‘goed gesprek’

Om een volgende stap te kunnen zetten heb je drie dingen nodig: een concreet en helder doel, genoeg lef om de stap te zetten en het juiste netwerk. Dat is waar aanTafel over gaat en waarop de drie draaiboeken van aanTafel gebaseerd zijn. Tijdens het gesprek zijn er drie ‘rollen’, welke bekleed jij?

Deelnemer
Zeker niet onbelangrijk zijn de deelnemers, deze vrouwen nemen plaats aanTafel. Elke geïnteresseerde vrouw kan zich gemakkelijk aanmelden via de website.
Gastvrouw
Zij heeft geen training gehad en zal dus niet het gesprek leiden, maar zorgt voor een locatie, tijdstip en kan ook deelnemers uitnodigen.
Gespreksleider
Zij is door WOMEN Inc. getraind en kent de drie gespreksvormen. Elk aanTafel gesprek wordt begeleid door een gespreksleider, die ook meestal zelf het gesprek organiseert.

Not for profit

Het begeleiden en organiseren van aanTafel gesprekken is altijd op not-for-profit basis. Alle rollen aan tafel zijn op vrijwillige basis en de deelnemers mogen gratis deelnemen aan een gesprek. De methodieken van aanTafel mag je als gespreksleider niet inzetten binnen een organisatie. Op het moment dat een organisatie vraagt om het uitvoeren van aanTafel op grotere schaal neem je altijd contact op met WOMEN Inc.