Word gespreksleider

Wat doet een gespreksleider?

Wil je meer dan alleen aanschuiven bij een tafelgesprek? Volg dan de gratis training voor gespreksleider, leer over de gespreksmethodieken en ga aan de slag als gespreksleider. Het is ook nog eens een mooie toevoeging op je cv.

Training aanbod

In onze agenda staan de aankomende trainingen. 

 

Wat is aanTafel?

Met aanTafel organiseer je zelf een gesprek met je vriendinnen of met vrouwen die je (nog niet) kent. Om het eens over iets anders te hebben. Om dromen om te zetten in durven en doen. Met behulp van gespreksmethodieken motiveer je jezelf, een ander en elkaar om kansen te zien en te grijpen. Je kunt kiezen uit een Doelgesprek, Netwerkgesprek of Lefgesprek. Elk gesprek wordt begeleid door een getrainde gespreksleider. Wil jij meer dan alleen aanschuiven als deelnemer? Meld je dan aan voor de gratis training voor gespreksleiders! 

Doel, lef & netwerk
Om een volgende stap te kunnen zetten heb je drie vaardigheden nodig: je moet een doel (kunnen) stellen, genoeg lef hebben om de stap te zetten en het juiste netwerk om je een duwtje in de goede richting te geven. De drie draaiboeken van aanTafel zijn hierop gebaseerd. 

Lees meer over de gespreksmethodieken

Word gespreksleider
De belangrijkste taak van de gespreksleider aanTafel is om ervoor te zorgen dat alle deelnemers de ruimte krijgen voor hun verhaal. De gespreksleider volgt de stappen uit het draaiboek en let op de tijd. Daarnaast doe je zelf ook gewoon mee met het gesprek. Je bent dus eigenlijk een deelnemer met een inspirerende voorbeeldrol. 

Om gespreksleider te worden volg je eenmalig een gratis training op een locatie bij jou in de buurt. Je leert in één dag alles over de gespreksmethodieken, hoe je deelnemers kunt helpen bij het stellen van de juiste vraag en je kunt oefenen met de gesprekken. Na afloop van de training ontvang je een certificaat en bovendien kun je de titel 'Gesprekleider bij WOMEN Inc.' toevoegen aan je cv.