• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Grip op Gelijke Lonen
  • VIDEO: ruimte in je hoofd
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!
 

Algemene voorwaarden

In het kader van “aanTafel” biedt WOMEN Inc. de mogelijkheid aan vrouwen in Nederland om in gesprek te gaan. De gespreksmethodieken die daarvoor gebruikt worden, zijn gelabeld aan dit project. Het “Doelgesprek” is in samenwerking met Jump Movement, het “Lefgesprek” is geïnspireerd op de methodiek van Nederland in Dialoog en het “Netwerkgesprek” is geïnspireerd op Durftevragen. Gebruik van deze gespreksmethodieken moet voldoen aan de volgende voorwaarden.

 1. De methodieken binnen ‘aanTafel’ van WOMEN Inc. kunnen uitsluitend en alleen in een privéomgeving ingezet worden. Op geen enkele andere manier kan een organisatie (die sponsor is of anderzijds betrokken) zelfstandig gebruik maken van de methodieken.
 2. De methodieken zijn beschermd en de bewaking van het IP wordt middels de gebruiksvoorwaarden op de draaiboeken duidelijk gemaakt aan de gebruikers. Op geen enkele wijze worden rechten of gebruik van de methodieken overgedragen aan betrokken partijen.
 3. Als een organisatie, bedrijf of anderszins georganiseerde partij of sponsor, anders dan privé binnen de context van haar organisatie gebruik wil maken van de methodieken dan dient zij altijd contact op te nemen met Jump Movement BV, Nederland in Dialoog of Durftevragen.
 4. De gespreksleiders van aanTafel kunnen methodieken nooit in een commerciële of organisatorische context aanbieden en committeren zich daar ook aan.
 5. Om een van de gesprekken binnen aanTafel te kunnen geven aan andere vrouwen volgen de gespreksleiders verplicht een training waarin de voorwaarden en draaiboeken worden toegelicht.
 6. Op geen enkele wijze wordt enig intellectueel eigendom van de methodieken overgedragen aan de betrokken partijen.

© WOMEN Inc, 1 september 2015