• WOMEN Inc.
   
  WOMEN Inc. is hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. WOMEN Inc. agendeert, versterkt, verbindt & biedt podium.
 • Podium
   
  Het Podium is er speciaal voor jou. Een unieke plek waar vrouwen samenkomen en elkaar versterken. Toon lef en schrijf mee!
 • Prikbord
   
  Heb je een vraag, een tip of een aanbod? Plaats het op het prikbord en laat het netwerk voor je werken!
 • aanTafel
   
  Trek in een goed gesprek? Zet dromen om in durven en doen! Schuif aanTafel.

Trek in een
goed gesprek?

Schuif aanTafel: heel simpel en succes gegarandeerd!

Zet ook je dromen om in durven en doen!  Motiveer jezelf, een ander en elkaar om kansen te zien en te grijpen. 

Schuif aanTafel ›

Schuif aanTafel voor een goed gesprek met je vriendinnen of met vrouwen die je nog niet kent. Energie, nieuwe inzichten, inspiratie, goede ideeën: zomaar wat dingen die je ervoor terug krijgt. Probeer het eens!

Deelnemen

Organiseer een gesprek ›

Organiseer zelf een gesprek bij jou in de buurt met vriendinnen of vrouwen die je nog niet kent. Je kunt kiezen uit een Doelgesprek, Lefgesprek of Netwerkgesprek.

Organiseren

Word gespreksleider ›

Wil je meer dan alleen aanschuiven bij een tafelgesprek? Volg dan de gratis training voor gespreksleider, leer over de gespreksmethodieken en word gespreksleider.

Gespreksleider worden

Reviews

 
 
Geweldig om elke keer weer nieuwe prachtige, inspirerende en krachtige vrouwen te mogen ontmoeten. Deze avond bracht mij de bewustwording dat de eerst volgende stap richting mijn droom zo dichtbij, zo haalbaar en realistisch is, dat je er makkelijk overheen kijkt. >
Susanne (51) uit Diemen
 
Kaizen, Marli Huijer, durf, lef, toekomst, muziek, meedenken, actie, genderstudies.. er kwam van alles voorbij deze avond. Belangrijkste voor mij: de ontmoeting met deze 3 damesdeernesvrouwen die bijna om de hoek wonen en nu onderdeel zijn van mijn netwerk, klankbord, wereld. Heel fijn en zeer aanbevelingswaardig, zo'n avond. A suivre!
Brechtje uit Den Haag
 
We hebben een goed en interessant netwerkgesprek gehad. In het vervolg wil ik maximaal 5 deelnemers zodat er meer tijd is voor iedereen. Ik vond het jammer dat er een deelneemster niet is gekomen zonder af te zeggen. Overall ben ik tevreden en ik hoop dat de andere vrouwen ook met nuttige tips en een goed gevoel naar huis zijn gegaan.
Nicolien (48) uit Amsterdam