• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!

Trek in een
goed gesprek?

Schuif met WOMEN Inc. aanTafel en zet je dromen om in durven en doen! Organiseer een gesprek en motiveer jezelf en elkaar om kansen te zien en te grijpen.

Hoe werkt het?

aanTafel recensies

bekijk alle recensies ›
Wat een beladen begrip LEF en wat een schoonheid als je in gesprek gaat, ontlading volgt. Zo fijn dat je zonder enige voorbereiding een gesprek met elkaar kunt ingaan, die geleidt wordt door het concept en waaruit je dan een enorm opbrengst ontvangt. Dankbaar.
Mijn eerste #aantafel gesprek als gespreksleider voor women inc is een feit. Wat ben ik dankbaar dat deze mooie vrouwen bij me aan tafel zaten. Vooral veel verwondering over de inzichten die ze kregen toen ze hun doel bewust uitspraken. Ik kan niet anders als enthousiast zijn. De zon scheen en we kijken terug op een waardevolle middag.
V Halmans
Wat fijn, zo'n doelgesprek! Ik ging er heel open in en durfde mijzelf bloot te geven, juist omdat er geen oordeel over je geveld wordt. Je luistert, geeft complimenten en probeert je te verplaatsen in de ander. Je staat stil bij hoe je nu in het leven staat en wat je zou willen doen (veranderen) en wat je wilt laten.
Meervoud van lef is leven
Gisteren 28 november 2018, een lefgesprek georganiseerd met in totaal 4 vrouwen. Mooi aantal. Het blijft boeiend om je eigen lef weer terug te vinden en te delen. Wat maakte dat ik over de grenzen van mijn angst ging? Hoe kan ik dit krachtige gevoel inzetten om mijn verbeelding te verwezenlijken? Veel geleerd. Veel gekregen. Natuurlijk Intensief. maar vooral: wat een energie! En hoe geweldig om op pad te gaan met gouden adviezen. Dat geeft me weer moed! Wat ga je toch hard in zo'n korte tijd! Supersprint. Mijn dank aan de deelneemsters die aanschoven aan deze inspirerende en energieke leftafel.