• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Wat klopt er (niet) van de felbevochten Google-memo?
  • Teken de petitie voor langer vaderschapsverlof
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!

Trek in een
goed gesprek?

Schuif aanTafel: heel simpel en succes gegarandeerd!

Zet ook je dromen om in durven en doen!  Motiveer jezelf, een ander en elkaar om kansen te zien en te grijpen. 

Schuif aanTafel ›

Schuif aanTafel voor een goed gesprek met je vriendinnen of met vrouwen die je nog niet kent. Energie, nieuwe inzichten, inspiratie, goede ideeën: zomaar wat dingen die je ervoor terug krijgt. Probeer het eens!

Deelnemen

Organiseer een gesprek ›

Organiseer zelf een gesprek bij jou in de buurt met vriendinnen of vrouwen die je nog niet kent. Je kunt kiezen uit een Doelgesprek, Lefgesprek of Netwerkgesprek.

Organiseren

Word gespreksleider ›

Wil je meer dan alleen aanschuiven bij een tafelgesprek? Volg dan de gratis training voor gespreksleider, leer over de gespreksmethodieken en word gespreksleider.

Gespreksleider worden

Reviews

 
 
Jeanett is een fantastische vrouw! Bij Jeanett voel je je meteen op je gemak. > Het gesprek was heel open. Ik durfde mij kwetsbaar op te stellen. Je luistert echt goed naar elkaar en neemt de tijd voor elkaar. Het is fijn om op deze manier met elkaar in gesprek te gaan (doe je niet dagelijks) en doelen en inzichten mee te nemen voor jezelf. Bedankt!
Yemi
 
Het was me weer een waar genoegen aan te schuiven bij Bernadet aan tafel. Het is heerlijk te bemerken, dat ook in de dagen erna, je tot nieuwe inzichten komt en ook een duidelijke bevestiging krijgt, dat je op de juiste weg bent.
Emma uit Groningen
 
Wat leuk om op deze manier in gesprek te zijn. Vertellen en luisteren en daardoor ruimte krijgen en ruimte geven. Een prachtig concept dat iedere vrouw zichzelf cadeau zou moeten doen.> Monique en Nicolette, veel dank!
Waldien