• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!

Trek in een
goed gesprek?

Schuif met WOMEN Inc. aanTafel en zet je dromen om in durven en doen! Organiseer een gesprek en motiveer jezelf en elkaar om kansen te zien en te grijpen.

Hoe werkt het?

aanTafel recensies

bekijk alle recensies ›
Een prachtige setting met mooie vrouwen. Evenveel ruimte voor iedere vrouw, dat vond ik bijzonder. Ik ben niet iemand die snel de ruimte in wil nemen maar wel graag haar stem wil laten horen. Het tijdwekker idee was een welkome gast. Heerlijk om te geven en te ontvangen; luisterend oor, applaus, complimenten en een zeer goed geformuleerd advies.
Hallo luitjes,

Gisteren heb ik voor het eerst deel genomen
"aan tafel".
Ik wist niet wat ik me erbij voor moest stellen. Maar ik dacht ook, ik laat het gewoon op me af komen.
Wat ik van de eesrte keer "aan tafel" vond is, het was heel leuk maar veel informatie in 1 keer. Maar ik heb er wel hele leuke mensen ontmoet.

Groetjes liefs Karin xxx.
Ik vond het spannend en leuk tegelijkertijd om voor de eerste keer gespreksleider te zijn. Om de spanning te verminderen heb ik een doelgesprek in mijn eigen woonkamer gehouden. Gelukkig voelde iedereen zich meteen op zich gemak en hebben we ons verhaal gedeeld, elkaar gemotiveerd en veel gelachen. Ben benieuwd naar het netwerkgesprek over 2 weken!
Wat was het weer een fijn Doelgesprek gisteren! De drie dames lieten zich verrassen en we konden heel open ons verhaal delen. Wat een mooie plannen werden er gedeeld! Heel bijzonder deze vrouwen op deze manier te leren kennen.
Binnenkort tijd voor een Lef-of Netwerkgesprek!