• WOMEN Inc.
   
  WOMEN Inc. is hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. WOMEN Inc. agendeert, versterkt, verbindt & biedt podium.
 • Podium
   
  Het Podium is er speciaal voor jou. Een unieke plek waar vrouwen samenkomen en elkaar versterken. Toon lef en schrijf mee!
 • Prikbord
   
  Heb je een vraag, een tip of een aanbod? Plaats het op het prikbord en laat het netwerk voor je werken!
 • aanTafel
   
  Trek in een goed gesprek? Zet dromen om in durven en doen! Schuif aanTafel.

Trek in een
goed gesprek?

Schuif aanTafel: heel simpel en succes gegarandeerd!

Zet ook je dromen om in durven en doen!  Motiveer jezelf, een ander en elkaar om kansen te zien en te grijpen. 

Schuif aanTafel ›

Schuif aanTafel voor een goed gesprek met je vriendinnen of met vrouwen die je nog niet kent. Energie, nieuwe inzichten, inspiratie, goede ideeën: zomaar wat dingen die je ervoor terug krijgt. Probeer het eens!

Deelnemen

Organiseer een gesprek ›

Organiseer zelf een gesprek bij jou in de buurt met vriendinnen of vrouwen die je nog niet kent. Je kunt kiezen uit een Doelgesprek, Lefgesprek of Netwerkgesprek.

Organiseren

Word gespreksleider ›

Wil je meer dan alleen aanschuiven bij een tafelgesprek? Volg dan de gratis training voor gespreksleider, leer over de gespreksmethodieken en word gespreksleider.

Gespreksleider worden

Reviews

 
 
Ook ik sluit me aan bij de andere reviews. Het was een avond met mooie, inspirerende verhalen maar ook herkenbare worstelingen. Zo fijn om toch weer even te horen dat je hier niet ‘alleen’ in bent. Met een goed en sterk gevoel naar huis gegaan. Een aanrader voor ieder, ongeacht achtergrond, richting of huidige situatie
Andrea (25) uit Amsterdam
 
Vandaag mijn eerste (Lef)gesprek gehad, met twee tot vandaag voor mij onbekende vrouwen. We zaten met drie generaties aan tafel, en wat is het boeiend, leuk en leerzaam om elkaars verhalen te horen. > Ik heb genoten, en het smaakt naar meer. > Dank Womeninc!
Pien uit Amsterdam
 
Op 26 mei had ik mijn eerste aanTafel gesprek als gespreksleidster. Ik vond het spannend en leuk tegelijk. Ik verbaasde me erover hoe snel iedereen zich vertrouwd voelde en haar verhaal wilde delen met de groep. Openhartig, motiverend, inspirerend en herkenning zijn enkele kenmerken van het gesprek. Dames jullie waren top! Groetjes Sylvia
Sylvia uit Maastricht