• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Congres Gender & Gezondheid
  • Neuroloog Bas Bloem over netwerkgeneeskunde
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!

Trek in een
goed gesprek?

Schuif aanTafel: heel simpel en succes gegarandeerd!

Zet ook je dromen om in durven en doen!  Motiveer jezelf, een ander en elkaar om kansen te zien en te grijpen. 

Schuif aanTafel ›

Schuif aanTafel voor een goed gesprek met je vriendinnen of met vrouwen die je nog niet kent. Energie, nieuwe inzichten, inspiratie, goede ideeën: zomaar wat dingen die je ervoor terug krijgt. Probeer het eens!

Deelnemen

Organiseer een gesprek ›

Organiseer zelf een gesprek bij jou in de buurt met vriendinnen of vrouwen die je nog niet kent. Je kunt kiezen uit een Doelgesprek, Lefgesprek of Netwerkgesprek.

Organiseren

Word gespreksleider ›

Wil je meer dan alleen aanschuiven bij een tafelgesprek? Volg dan de gratis training voor gespreksleider, leer over de gespreksmethodieken en word gespreksleider.

Gespreksleider worden

Reviews

 
 
Mooi en open Doelgesprek gehad. Bedankt dames, voor jullie aanwezigheid. Het smaakt naar nog veel meer.
Nynke uit Leeuwarden
 
Wat een dynamiek en openheid in het lefgesprek Met vijf vrouwen aanTafel gegaan. Lefmomenten met elkaar gedeeld en elkaar geïnspireerd om krachtig lefmomenten in te gaan in de toekomst. > Deze sterke vrouwen gaan hierin zeker hun vrouwtje staan. Trots op jullie!!!
Thea uit Kapelle
 
Fijn om met een aantal Power vrouwen een diepte netwerk gesprek gevoerd te hebben. Ben weer super geïnspireerd en een aantal concrete tips naar huis gegaan! > > Thankx Niza voor je prettige begeleiding en graag gedaan vwb de uitnodiging Etienne! > > Hartelijke groet, Cynthia
Cynthia uit Den Haag