Trek in een
goed gesprek?

Schuif met WOMEN Inc. aanTafel en zet je dromen om in durven en doen! Organiseer een gesprek en motiveer jezelf en elkaar om kansen te zien en te grijpen.

Hoe werkt het?

aanTafel recensies

bekijk alle recensies ›
Mijn eerste Aan Tafel gesprek als gastvrouw en gespreksleidster verliep heel goed, alle plaatsen opgevuld en iedereen was er: wat een memorabele ervaring was dit!
Het is best moeilijk om een persoonlijk verhaal 'af te kappen'. Ik kijk ernaar uit om daarmee te oefenen bij mijn volgende Aan Tafel's.
Een prachtige setting met mooie vrouwen. Evenveel ruimte voor iedere vrouw, dat vond ik bijzonder. Ik ben niet iemand die snel de ruimte in wil nemen maar wel graag haar stem wil laten horen. Het tijdwekker idee was een welkome gast. Heerlijk om te geven en te ontvangen; luisterend oor, applaus, complimenten en een zeer goed geformuleerd advies.
Wat was het weer een fijn Doelgesprek gisteren! De drie dames lieten zich verrassen en we konden heel open ons verhaal delen. Wat een mooie plannen werden er gedeeld! Heel bijzonder deze vrouwen op deze manier te leren kennen.
Binnenkort tijd voor een Lef-of Netwerkgesprek!