• WOMEN Inc.
   
  WOMEN Inc. is hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. WOMEN Inc. agendeert, versterkt, verbindt & biedt podium.
 • Podium
   
  Het Podium is er speciaal voor jou. Een unieke plek waar vrouwen samenkomen en elkaar versterken. Toon lef en schrijf mee!
 • Prikbord
   
  Heb je een vraag, een tip of een aanbod? Plaats het op het prikbord en laat het netwerk voor je werken!
 • aanTafel
   
  Trek in een goed gesprek? Zet dromen om in durven en doen! Schuif aanTafel.

Trek in een
goed gesprek?

Schuif aanTafel: heel simpel en succes gegarandeerd!

Zet ook je dromen om in durven en doen!  Motiveer jezelf, een ander en elkaar om kansen te zien en te grijpen. 

Schuif aanTafel ›

Schuif aanTafel voor een goed gesprek met je vriendinnen of met vrouwen die je nog niet kent. Energie, nieuwe inzichten, inspiratie, goede ideeën: zomaar wat dingen die je ervoor terug krijgt. Probeer het eens!

Deelnemen

Organiseer een gesprek ›

Organiseer zelf een gesprek bij jou in de buurt met vriendinnen of vrouwen die je nog niet kent. Je kunt kiezen uit een Doelgesprek, Lefgesprek of Netwerkgesprek.

Organiseren

Word gespreksleider ›

Wil je meer dan alleen aanschuiven bij een tafelgesprek? Volg dan de gratis training voor gespreksleider, leer over de gespreksmethodieken en word gespreksleider.

Gespreksleider worden

Reviews

 
 
Het was volle bak gisteravond bij ons netwerkgesprek. Met 9 dames aan tafel werd het een gezellig drukke en intensieve avond waarbij alle deelneemsters actief aan het netwerken zijn geweest en elkaar verder hebben geholpen met scherp krijgen van de vraag en uitwisselen van tips. Moe maar voldaan én met veel tips vertrokken we na afloop huiswaarts.
Janet (44) uit Den Haag
 
Weer zo'n verrassend concept. Wat is lef? Hoeveel lef heb ik en in welke situatie toon ik die? Best lastig om het concreet te maken. Maar in gesprek zijn er meer voorbeelden te noemen, dan in eerste instantie zelf bedacht.> Vooral het delen van tips voelde als het geven en uitpakken van cadeautjes. > Ik ga ze komende tijd één voor één uitproberen!
Jolanda (55) uit Amersfoort
 
Nu heb ik alle gesprekken een keer gehouden bij mij aan de keukentafel. Soms met vrouwen die al eerder geweest zijn en met nieuwe vrouwen die ik nog niet kende. Fijn om die openheid en eerlijkheid te ervaren. Het was weer een fijne Tafel. Op naar de volgende.
Carien (41) uit Eindhoven