Trek in een
goed gesprek?

Schuif met WOMEN Inc. aanTafel en zet je dromen om in durven en doen! Organiseer een gesprek en motiveer jezelf en elkaar om kansen te zien en te grijpen.

Hoe werkt het?

aanTafel recensies

bekijk alle recensies ›
Ik vond het spannend en leuk tegelijkertijd om voor de eerste keer gespreksleider te zijn. Om de spanning te verminderen heb ik een doelgesprek in mijn eigen woonkamer gehouden. Gelukkig voelde iedereen zich meteen op zich gemak en hebben we ons verhaal gedeeld, elkaar gemotiveerd en veel gelachen. Ben benieuwd naar het netwerkgesprek over 2 weken!
Meervoud van lef is leven
Gisteren 28 november 2018, een lefgesprek georganiseerd met in totaal 4 vrouwen. Mooi aantal. Het blijft boeiend om je eigen lef weer terug te vinden en te delen. Wat maakte dat ik over de grenzen van mijn angst ging? Hoe kan ik dit krachtige gevoel inzetten om mijn verbeelding te verwezenlijken? Veel geleerd. Veel gekregen. Natuurlijk Intensief. maar vooral: wat een energie! En hoe geweldig om op pad te gaan met gouden adviezen. Dat geeft me weer moed! Wat ga je toch hard in zo'n korte tijd! Supersprint. Mijn dank aan de deelneemsters die aanschoven aan deze inspirerende en energieke leftafel.
Gisteravond was het zover. Als gespreksleider ging ik met een 6 mooie vrouwen aanTafel.
Wat een energie, wat een inspiratie, passie en wat een stralende ogen. Magisch!

Compleet met rode doosjes :-) sloten we af en het smaakte naar meer. Over enkele maanden gaat deze groep verder met het Lefgesprek.
Dankbaar dit te mogen doen.

Fb. @De rode doos