• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Amsterdam kiest vrouwelijke burgemeester
  • Hoe creëer je draagvlak voor diversiteit?
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!

Trek in een
goed gesprek?

Schuif met WOMEN Inc. aanTafel en zet je dromen om in durven en doen! Organiseer een gesprek en motiveer jezelf en elkaar om kansen te zien en te grijpen.

Hoe werkt het?

aanTafel recensies

bekijk alle recensies ›
Mijn eerste Aan Tafel gesprek als gespreksleider. Ik heb genoten van mijn enthousiaste en ondernemende tafelgenotes (en van hun visie en concrete tips). Wat fijn dat ik mijn netwerk kan uitbreiden met deze groep krachtige vrouwen!
Wat een leuke en inspirerende avond! We zaten met 5 vrouwen die elkaar niet kenden en voor wie het allemaal het eerste gesprek was. Heel bijzonder hoe iedereen zich openstelt en hoe snel je je vertrouwd voelt bij elkaar. Heerlijk om zo vrij een gesprek te kunnen voeren en geweldig tot welke nieuwe inzichten je komt. Deze ervaring gun ik iedereen!
Wat was het weer een fijn en leuk Doelgesprek gisteren. Deze keer in een net geopend kunstwerk van tentoonstelling Sonsbeek '16, hoe bijzonder is dat! Mooie verhalen gehoord met verschillende achtergronden en toch veel herkenning gevoeld. Inspiratie, inzichten en ideeën opgedaan. Jump blijft bijzonder. Met veel energie ben ik huiswaarts gegaan.
Het was een heel mooi doelgesprek vandaag. Angelique heeft ons groepje goed geleid. We waren heel open en er werd goed naar elkaar geluisterd. Ook al waren we maar met zijn drieën hierdoor konden we wel goed de diepte ingaan met de beantwoording van de vragen.
Bedankt voor dit mooie gesprek en weer tot gauw.