Trek in een
goed gesprek?

Schuif met WOMEN Inc. aanTafel en zet je dromen om in durven en doen! Organiseer een gesprek en motiveer jezelf en elkaar om kansen te zien en te grijpen.

Hoe werkt het?

aanTafel recensies

bekijk alle recensies ›
Heel mooie avond op prachtlocatie: de kas van het Werkwarenhuis op de Tramkade. Mijn eerste gesprek dat ik zelf organiseerde. Waardevolle en inspirerende manier om met anderen in gesprek te gaan. #to be continued
Ik vond het spannend en leuk tegelijkertijd om voor de eerste keer gespreksleider te zijn. Om de spanning te verminderen heb ik een doelgesprek in mijn eigen woonkamer gehouden. Gelukkig voelde iedereen zich meteen op zich gemak en hebben we ons verhaal gedeeld, elkaar gemotiveerd en veel gelachen. Ben benieuwd naar het netwerkgesprek over 2 weken!
Het was voor mij als gespreksleider leerzaam en uitdagend. Dit was mijn eerste officiele tafelgesprek. Het tafelgesprek met de dames heeft mij weer nieuwe inspiratie gegeven. De vragen zijn zo opgesteld dat je buiten de box gaat denken wat weer nieuwe inspiratie en verfrissing geeft. Het was behalve leuk ook echt een doelgericht tafelgesprek.
Wat een dynamiek en openheid in het lefgesprek Met vijf vrouwen aanTafel gegaan. Lefmomenten met elkaar gedeeld en elkaar geïnspireerd om krachtig lefmomenten in te gaan in de toekomst.
Deze sterke vrouwen gaan hierin zeker hun vrouwtje staan. Trots op jullie!!!