Trek in een
goed gesprek?

Schuif met WOMEN Inc. aanTafel en zet je dromen om in durven en doen! Organiseer een gesprek en motiveer jezelf en elkaar om kansen te zien en te grijpen.

Hoe werkt het?

aanTafel recensies

bekijk alle recensies ›
Een prachtige setting met mooie vrouwen. Evenveel ruimte voor iedere vrouw, dat vond ik bijzonder. Ik ben niet iemand die snel de ruimte in wil nemen maar wel graag haar stem wil laten horen. Het tijdwekker idee was een welkome gast. Heerlijk om te geven en te ontvangen; luisterend oor, applaus, complimenten en een zeer goed geformuleerd advies.
Heel krachtig, open, prettig en warm. Je wordt bewuster van jezelf, waar je staat, wat je wil en wat je al hebt. Petra is een prachtige en fijne vrouw !
Leuk netwerkgesprek gehad met Sanne, weliswaar met zijn 2 maar niet minder waardevol. Met legitieme redenen (ziekte, werk) waren er tot 10 minuten voor aanvang van het gesprek afmeldingen. Mijn tip aan zowel deelnemers als gespreksleiders: Bij een afmelding op dezelfde dag even bellen. Nieuwe ronden, nieuwe kansen! Hoop je te zien bij mij aanTafel!