• WOMEN Inc.
   
  WOMEN Inc. is hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. WOMEN Inc. agendeert, versterkt, verbindt & biedt podium.
 • Podium
   
  Het Podium is er speciaal voor jou. Een unieke plek waar vrouwen samenkomen en elkaar versterken. Toon lef en schrijf mee!
 • Prikbord
   
  Heb je een vraag, een tip of een aanbod? Plaats het op het prikbord en laat het netwerk voor je werken!
 • aanTafel
   
  Trek in een goed gesprek? Zet dromen om in durven en doen! Schuif aanTafel.

Trek in een
goed gesprek?

Schuif aanTafel: heel simpel en succes gegarandeerd!

Zet ook je dromen om in durven en doen!  Motiveer jezelf, een ander en elkaar om kansen te zien en te grijpen. 

Schuif aanTafel ›

Schuif aanTafel voor een goed gesprek met je vriendinnen of met vrouwen die je nog niet kent. Energie, nieuwe inzichten, inspiratie, goede ideeën: zomaar wat dingen die je ervoor terug krijgt. Probeer het eens!

Deelnemen

Organiseer een gesprek ›

Organiseer zelf een gesprek bij jou in de buurt met vriendinnen of vrouwen die je nog niet kent. Je kunt kiezen uit een Doelgesprek, Lefgesprek of Netwerkgesprek.

Organiseren

Word gespreksleider ›

Wil je meer dan alleen aanschuiven bij een tafelgesprek? Volg dan de gratis training voor gespreksleider, leer over de gespreksmethodieken en word gespreksleider.

Gespreksleider worden

Reviews

 
 
Positief. Jammer dat ik eerder weg moest, dit gaf een beetje druk. Maar toch had ik het niet willen missen. Waardevolle ervaring om aan tafel te gaan zitten en te praten over netwerken maar ook daadwerkelijk te netwerken. > Volgend jaar staat deelname aan een volledig netwerkgesprek op de planning. Ook reflecterend. Goede aanrader.
Safa Simone (19)
 
Afgelopen vrijdag was het een heel bijzonder gesprek. Veel overeenkomsten tussen de aanwezige vrouwen, veel mooie woorden en nog veel meer moois voelbaar zonder woorden. Carien is een hele fijne gastvrouw, met altijd verrassende bijzonderheidjes.
Petra uit Eindhoven
 
Ik vond het gesprek gisteren heel interessant en inspirerend.> We waren maar met een klein groepje, maar het werkte prima.> Ik vond het zo leuk, dat ik mijzelf opgegeven heb voor de workshop > om zelf gespreksleider te worden.> Groeten van Jittie uit Amsterdam
Jittie (65) uit Amsterdam