• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!

Trek in een
goed gesprek?

Schuif met WOMEN Inc. aanTafel en zet je dromen om in durven en doen! Organiseer een gesprek en motiveer jezelf en elkaar om kansen te zien en te grijpen.

Hoe werkt het?

aanTafel recensies

bekijk alle recensies ›
Wat een leuke en inspirerende avond! We zaten met 5 vrouwen die elkaar niet kenden en voor wie het allemaal het eerste gesprek was. Heel bijzonder hoe iedereen zich openstelt en hoe snel je je vertrouwd voelt bij elkaar. Heerlijk om zo vrij een gesprek te kunnen voeren en geweldig tot welke nieuwe inzichten je komt. Deze ervaring gun ik iedereen!
Vandaag was ik gastvrouw bij het lefgesprek dat door Betty werd geleid. Het was een zeer inspirerende middag met leuke mensen en ook Karin die voor het eerst er was, kon gemakkelijk met ons mee. Betty leidde ons kundig en met veel vriendelijk geduld door alle fasen van LEF . De tips en adviezen waren van een hoog creatief niveau.
Het was volle bak gisteravond bij ons netwerkgesprek. Met 9 dames aan tafel werd het een gezellig drukke en intensieve avond waarbij alle deelneemsters actief aan het netwerken zijn geweest en elkaar verder hebben geholpen met scherp krijgen van de vraag en uitwisselen van tips. Moe maar voldaan én met veel tips vertrokken we na afloop huiswaarts.
Het was een heel mooi doelgesprek vandaag. Angelique heeft ons groepje goed geleid. We waren heel open en er werd goed naar elkaar geluisterd. Ook al waren we maar met zijn drieën hierdoor konden we wel goed de diepte ingaan met de beantwoording van de vragen.
Bedankt voor dit mooie gesprek en weer tot gauw.